זה שתדקלם לי שוב ושוב כמה אתם נפלאים
לא משנה את המציאות.
מה לעשות שעל כל כתבה שמספרת כמה אתם נפלאים , אם תמצא יותר מ-2 כאלה מכובסות , אני יכול להביא לך 10 שמספרות על שערוריה או מעשה אלימות אחר מתוצרתכם.
אתה בוכה על זה שאוהדי מכבי זרקו כוסות נייר או פלסטיק על הפועל תל אביב בדרבי , רוצה להזכיר לעצמך ולי מה התלוננו בצד השני שנזרק מהצד של הפועל תל אביב? אני אתחיל ואם יש בך כנות אתה תמשיך , אני מכיר אישית מישהו אחד שהחברים הנפלאים שלך שישבו ביציע ע ליון בחרו לחלוק עם מישהו שישב לידו את הרוק הנפלא שלהם , אבל התלונות של אוהדי וקבוצת מכבי בדרבי לא הסתכמו בכך, ואתה יודע את זה..
אז מה היה לנו השנה:
משחק ראשון של הפועל בבית (בית מכבי) , השלט של בית מכבי הושחת על ידם.
המשחק האחרון מול נתניה כמעט פוצץ בגלל התפרעות אוהדים שלכם.
בכל משחק יש תקריות ואלימות בין אוהדי הפועל לאוהדי הקבוצה היריבה , זאת בנוסף או בנפרד מהטענות הרגילות (כדורסל או כדורגל, לא משנה , זה מדהים) כלפי כל שופט וכלמשחק שדופקים אתכם.
אם שש"ל זה חוקי בעיניך ולכם אין לך מה להגיד , הרי שאתה חתיכת צבוע לדבר על פניני.
"אבל במדד הגינות הם מובילים את הליגה" - קורע , אתה באמת צריך לפתוח מופע סטנד אפ , אני ארשה לעצמי להיות בוטה כי באמת ההיתממות שלך (ואתה עוד אוהד הפועל סופר מכובס) עוברת כל גבול , אוהדי הפועל הם הנבלות הגדולות ביותר בין בכדורסל ובין בכדורגל , וזה חתיכת הישג אם זוכרים את עדר הקופים חסרי השליטה והאינטליגנציה שביתר צריכה להתמודד איתם, אין לאוהדי הפועל תל אביב כקבוצה (ואני מרשה לעצמי להגיד את זה בהכללה מהסיבה הפשוטה שאתה כבר חודשיים מתעקש לכבס אותם ואת מעשיהם של מי שאתה טוען שהם קומץ) שום קו אדום תחתון מוסרי , ערכי, מהותי , שום כלום.