פושקש, כנס, כנס!

רייניש רייניש רייניש , ומה היה במשחק הקודם?

ומה היה ביתר המשחקים הקודמים? ומה יהיה התירוץ במשחקים הבאים?

הקהל של הפועל תל אביב זה חומר אנושי לתאי מעצר.

Puskas

New member
איזה משחקים קודמים?

זה שהספסל חטף מטבעות וכוסות שתייה? אה לא רגע אלו היו אוהדי מכבי..

מזל שיש לך איזה מטבע של 10 אגורות לנפנף בה

אני לא באמת צריך לספר לך על המעללים שלכם בכל משחק השנה.

מדהים שזו רמת הדיון שאתה מנהל , נכון שזו בעיה בשבילך , כי ת'כלס , אין שום דרך לכבס את הקהל האלים והסוציופטי שלכם , אבל כנות היא מצרך חשוב גם אם קשה.

Puskas

New member
הקהל הכי חם ותומך בארץ

לטוב ולרע.. יש קטעים גרועים ומצד שני יש תצוגות עידוד שאף קהל בארץ לא מספק.
אז אני לוקח את הטוב עם הרע כי הקהל הזה קיצוני באהבה שלו כמו גם בשנאה שלו.
זה מה שעושה אותו כל כך מיוחד וכל כך מתאים לאופי הישראלי הממוצע.

שטויות

גם למכבי יש 1000 אוהדים לא פחות תומכים , בטח לחולון , גם לירושלים.

הקהלים האחרים מראים לכם שאפשר גם בלי אלימות , בכיינות , אגוצנטריות מטורפת , ושלא לדבר על נרקיסיזם בוטה.

מדהים שאתם בטוחים שכל העולם רק עומד בתור לדפוק אתכם , אין לאף אחד מה לעשות חוץ מלדפוק את הפועל תל אביב, אתם לא מכירים שום דרך חוץ מהתנהלות שערוריתית.
ואחר כך אתם גם לא מבינים מה רוצים מכם.

מה שמדהים זה שתפיסת המציאות הסופר תינוקית הזו היא מאפיין של קהל שלם.

Puskas

New member
ממש לא ידידי

אין קהל בארץ כמו זה של הפועל ת"א...
לא זה של חולון (קהל נהדר בפני עצמו שהיה מעורב בתקרית חמורה פי כמה מכל מה שאוהדי הפועל עשו), לא זה של י"ם ובטח שבטח שלא זה של מכבי ת"א שהוא בעייני אפילו לא בטופ 5 של הקהלים בארץ מבחינת נאמנות, טירוף ואיכות.

עכשיו בוא תספר לי, מישהו שם פס על הפועל באיגוד? למישהו יש רגש מיוחד כלפי הפועל ת"א באיגוד?
אני מבטיח לך שלא, הפועל היא לא פרה קדושה שאסור לשחוט והפועל היא לא מקורבת של אף אחד..
אז מה מנע מהאיגוד לזמבר את הפועל בעונשים על מעשי הקהל שלה?

אני אגיד לך מה מנע.. העובדה שתאכלס אוהדי הפועל לא עברו על שום תקנון השנה..
שירי שואה? מכוער אבל חוקי בעייני החוק.. לקלל שופטים מהיציע ולהציע להם שטרות כסף? חוקי למהדרין, לא שווה אפילו נזיפה..
בשורה התחתונה אוהדי הפועל לא פגעו פיזית באף אחד, לא פרצו למגרש באף משחק העונה,
הם לא השליחו חפצים לפרקט או לספסלי היריבה באף משחק השנה, הם לא עשו כלום!

התפרעות ביציע בלי נפגעים ובלי השלכות? אם זה הכי גרוע שהם עשו השנה אז תסלח לי אבל במדד הגינות הם מובילים את הליגה..

זה שתדקלם לי שוב ושוב כמה אתם נפלאים

לא משנה את המציאות.

מה לעשות שעל כל כתבה שמספרת כמה אתם נפלאים , אם תמצא יותר מ-2 כאלה מכובסות , אני יכול להביא לך 10 שמספרות על שערוריה או מעשה אלימות אחר מתוצרתכם.

אתה בוכה על זה שאוהדי מכבי זרקו כוסות נייר או פלסטיק על הפועל תל אביב בדרבי , רוצה להזכיר לעצמך ולי מה התלוננו בצד השני שנזרק מהצד של הפועל תל אביב? אני אתחיל ואם יש בך כנות אתה תמשיך , אני מכיר אישית מישהו אחד שהחברים הנפלאים שלך שישבו ביציע ע ליון בחרו לחלוק עם מישהו שישב לידו את הרוק הנפלא שלהם , אבל התלונות של אוהדי וקבוצת מכבי בדרבי לא הסתכמו בכך, ואתה יודע את זה..

אז מה היה לנו השנה:
משחק ראשון של הפועל בבית (בית מכבי) , השלט של בית מכבי הושחת על ידם.
המשחק האחרון מול נתניה כמעט פוצץ בגלל התפרעות אוהדים שלכם.
בכל משחק יש תקריות ואלימות בין אוהדי הפועל לאוהדי הקבוצה היריבה , זאת בנוסף או בנפרד מהטענות הרגילות (כדורסל או כדורגל, לא משנה , זה מדהים) כלפי כל שופט וכלמשחק שדופקים אתכם.

אם שש"ל זה חוקי בעיניך ולכם אין לך מה להגיד , הרי שאתה חתיכת צבוע לדבר על פניני.

"אבל במדד הגינות הם מובילים את הליגה" - קורע , אתה באמת צריך לפתוח מופע סטנד אפ , אני ארשה לעצמי להיות בוטה כי באמת ההיתממות שלך (ואתה עוד אוהד הפועל סופר מכובס) עוברת כל גבול , אוהדי הפועל הם הנבלות הגדולות ביותר בין בכדורסל ובין בכדורגל , וזה חתיכת הישג אם זוכרים את עדר הקופים חסרי השליטה והאינטליגנציה שביתר צריכה להתמודד איתם, אין לאוהדי הפועל תל אביב כקבוצה (ואני מרשה לעצמי להגיד את זה בהכללה מהסיבה הפשוטה שאתה כבר חודשיים מתעקש לכבס אותם ואת מעשיהם של מי שאתה טוען שהם קומץ) שום קו אדום תחתון מוסרי , ערכי, מהותי , שום כלום.

Puskas

New member
כתבת המון ולא כתבת דבר

"משחק ראשון של הפועל בבית (בית מכבי) , השלט של בית מכבי הושחת על ידם."

וואו איזה קהל מופרע! הרסו שלט! תאכלס בוא נודע באמת, רוב הסיכויים שאלו כמה בודדים משועממים שבאו לסבבה שלהם..
להגיד שזה הופך את אוהדי הפועל למופרעים יותר מאחרים זה מצחיק וזה נקרא להתקנטן..

"המשחק האחרון מול נתניה כמעט פוצץ בגלל התפרעות אוהדים שלכם."

כבר הראיתי לך שלא היה שם כלום מלבד שופט שבא לגנוב את ההצגה..
אף אחד לא פרץ למגרש, אף אחד לא השליך חפצים למגרש, אף אחד לא פגע פיזית בשופט או שחקן יריבה,
השופט הפסיק את המשחק ובא בטענה הזויה להזיז 2 שורות אחורה ובסוף המשיך את המשחק באותם תנאים בול.. אז מה הקטע? אין קטע, סתם שופט מגלומן שבא לשחק אותה שופט בית משפט עליון ולעשות שרירים.. הצליח לו כי עובדה שעכשיו אתה מאשים את הקהל של הפועל שתאכלס לא עבר על שום חוק או סעיף תקנון.

"זאת בנוסף או בנפרד מהטענות הרגילות"

חשבתי שאנחנו מתעסקים בתאכלס, בעובדות בשטח, מה זה טענות רגילות?
ומה שקורה בכדורגל לא מטריד אותי כי אני לא אוהד הפועל רגל וחוץ מזה שאני לא זוכר משהו אלים ולא שגרתי מאוהדי בכדורגל מלבד אולי מקרים בודדים אבל את אותם מקרים בודדים חווינו גם מאוהדי סכנין, בית"ר, מכבי ועוד.. הכדורגל הוא ג'ונגל.

כפי שאמרתי, כתבת הרבה אבל לא כתבת כלום..

כן נופת צופים , סתם מתנכלים לכם כולם

יקירי, אין תחליף לכנות בדיון.
מאחר ואין כנות מהצד שלך , אני אוותר על ההמשך .
המשך יום נעים ובוא נמשיך בנושאים אחרים.

Puskas

New member
מי אמר שמתנכלים?

אתה מנסה להדביק לי בכוח תדמית של אכלו לי שתו לי וזה לא ככה..
ספציפית נגד נתניה, רייניש דפק אותנו מכל הכיוונים אבל בשאר המקרים לא דפקו את הפועל בדיוק כמו שאוהדי הפועל הם לא פרועים יותר שאר האוהדים..

כמה דברים

1- יפה לך שאתה נורא סלקטיבי , פעם מחליט לי שאני מדבר עליך אישית ופעם אחרת מחליט לי שאני מדבר על כלל אוהדי הפועל , אז תרשה לי להחליט עבור עצמי , לא דיברתי עליך , דיברתי עליכם , אוהדי הפועל תל אביב , אתם חבורת בכיינים , לגמרי אנשי "אכלו לי שתו לי".

2- יפה לך שאתה סוג של צדיק בסדום , אם לא דפקו אתכם בשאר המשחקים למה אתם מייצרים חדשות שליליות בכל משחק בו אתם צד? מה הקטע הסוציופטי הזה של אוהדי הפועל במסגרתו הם חייבים לדרוך על כל טאבו של מישהו אחר?
אבל עזוב , אם לא עשיתם עבירות פליליות או לא "עברתם על החוק" - אז הכל בסדר , נכון? עזוב ערכים בסיסיים , עזוב מוסר בסיסי , זה לחנונים.

Puskas

New member
זו דמגוגיה

אתה מסובב דברים איך שנוח לך..
הקהל של הפועל מושך אש ותמיד זה יהיה כך, גם לפני שעלינו לליגת העל היינו הדבר הכי מעניין בכדורסל הישראלי.
אז ברור שכל פסיק שאנחנו עושים יקבל ישר הגברה ויגיע לכל חור.
זה לא אומר שהקהל של הפועל באמת עושה נזקים ותררם בכל משחק ומשחק..
סתם אגדה אורבנית ידידי... הקהל הזה מדי פעם עובר גבול קצת אבל זה קורה פעם ב.. וממש לא כל משחק כמו שאתה מנסה לצייר.

סעיף 2 שלך הוא ממש דמגוגיה ללא גיבוי ובסיס... במיוחד השורה האחרונה.

הוא שאמרתי

נרקיסיזם , אגוצנטריות , וחוסר מודעות טוטאלי.

מה שאתה קורא לו "מענין" , כל אוהד של קבוצות אחרות קורא לו בשמות שאצל כל אדם נורמטיבי יתפרשו ככינויי גנאי כאלה ואחרים , אף אחד לא סובל את הקהל של הפועל תל אביב למעט אוהדי הפועל תל אביב.

הרבה דברים לא אומרים שאתם עושים נזקים וטררם בכל משחק , אבל זה שאתם עושים נזקים וטררם בכל משחק דווקא כן אומר שאתם עושים נזקים וטררם בכל משחק.

מומלץ להיות קשוב למציאות , למה שחושבים עליכם , ולמה שאתם מעוללים לעצמכם ולכדורסל הישראלי.
כן , גם אני חיכיתי לדרבי , ולהפועל תל אביב , עד שנזכרתי שעם הקבוצה הסימפטית הזו (שבסופו של דבר היא הכסחנית ביותר בכדורסל הישראלי , אבל לא נורא , שחקנים משקיענים וכו') באים אוהדים זוועת עולם , ובכנות יצא לי כל החשק לראות את הקבוצה הזו ,מולה , לא מולה - זה לא משנה , כל אוהד נורמלי שרואה משחקים מול הפועל מאבד את החשק מההתנהגות שלכם.

Puskas

New member
סבבה

אז תביא אנשים שיוכלו להסביר לי מה זה התנהגות של בלגן כל משחק.. אני לא מכיר את זה שהקהל עושה טררם כל ערב..
אתה מכיר מצב כזה? תראה לי, תסביר לי במה זה מתבטא כי אני רואה שרוב הזמן הקהל פשוט מעודד בכיף שלו.

IvgenyIAS

New member
מצד אחד

מתלוננים שאין כסף לזר ומצד שני מתלוננים על זריקת מטבעות מצד הקהל היריב...

Puskas

New member
חחח יפה

LIKE

tanj

New member
אז מה היה לנו שם?

3 אוהדי מכבי שמשתמשים במילה "טינופות", אוהד ירושלמי שמואשם על ידם כ"בכיין סדרתי אוהד הפועל"
מה חדש?

ניראה אתכם אוכלים 5 טכניות במשחק (אחת לבר טימור כי הוא עמד קרוב מדי להוצאת חוץ, אחת לאדלשטיין על כלום, עוד 2 לספסל על כלום ועוד 2 לסטיט על שהוא קיבל מרפק בפנים בכוונה והתעצבן כשהשניה בכלל על טראשטוק, עברה דו צדדית על קלי וגואטה למרות שגואטה זה שהרביץ) ושותקים.
כל הכבוד לקהל ובוז גדול לצוות שיפוט שלא מסוגל לנהל משחק. אז מה עם יש כמה עשרות שמקללים את השופטים? לא ראיתי דבר כזה כבר הרבה זמן. ראיתי מההתחלה שהשופטים מבוהלים והמעמד גדול עליהם.

מה הקהל עשה? פרץ למגרש? לא. רק קילל את השופטים. או שגם זה אסור? זרק ניירות למגרש? הקהל של מכבי זרק מטבעות על הספסל של הפועל וכוס על שחקן של הפועל, והם לא קיבלו דבר ובטח לא עברו מסע שיסוי מטעם התקשורת הצהובה.

אני יודע מה אתם רוצים- ליגה עדינה ללא קהל וללא משחק אגרסיבי, כדי שתוכלו לשייט בנחת לאליפות. כניראה שזה מפריע למישהו שקבוצה באה לתת הגנה חזקה ושיש לה אולם ביתי קשה לשיפוט.

השיפוט היה בזיון ועדיין הפסדנו בגלל שלא היינו מספיק טובים ולא הצלחנו להתעלות מעל השופטים העלובים האלה שהיו היום.

פעם הבאה שתבכו על שופטים ביורוליג שדופקים אתכם, תיזכרו בהיום ואולי זה יגרום לכם להפסיק לילל.

תנוחו

Roy M

New member
אתה באמת חושב או מאמין, שאם תנסה להצטדק

או לתרץ את הברבריות שלכם, זה ישכנע כאן מישהו, פרט למשוכנעים?
השיפוט רע ודופק בכל פעם קבוצה אחרת, זה מה יש.
רק שאצלכם זה באופן קבוע "אכלו לי, שתו לי, הרביצו לי" ואבו-קשיש, מסתבר, לא לבד בבכי הסדרתי שלו.

שירי השואה, הבובה לבן של אובארוב, החגיגות על מותה של עדי קאמרי שנהרגה בתאונת מטוס, הלגלוג על אהובה תומר ז"ל, שירי השטנה וההסתה של סוקולובסקי, הכל זה זכויות יוצרים ובלעדיות שלכם.
אז אל תגלגל לי עיניים ותצקצק בלשון על "דפקו אותנו".
ככה"נ, לאור ההתנהגות שלכם, זו חובה לדפוק אתכם ועגורם לנו ולכל מי שאינו אוהד הפועל (הקבוצה השנואה בארץ), לחגוג שדופקים אתכם.

Roy M

New member
כשאין מה לענות לנושא ולעניין, מתעסקים

בשאלות מטומטמות שלא קשורות ולפן האישי...

למעלה