פורומים וסגירתם

Aronsona

New member
מזדהה לחלוטין אם מה שכתבת

אני רוצה לחדד את הזוית שלי לנושא.
אני קצת חסר סבלנות לכתוב פוסטים ארוכים ולכן משתתף בנושאים היותר עמוקים בצורה מוגבלת.
אבל אין כלל ספק שאני כותב רק היכן שהסביבה נעימה לי.
לא מוצא שום יתרון בכניסה לריבים וירטואליים ובורח מהם, (בניגוד לעבר דרך אגב), ולכן פורום שבו, בדרך כלל, כותבים נעימים לי, כמו הפורום שלנו, והנושאים בו, כבדים וקלילים כאחד הוא הפורום בו אני נמצא.

שרוני68

New member
איזה קטע!

גם לי מעולם לא נסגר אף פורום!
איזה מזל יש לנו, הא?

ולפלר, הצלחת להרדים אותי שוב.
הרבה בריאות חמוד

היי אנוצ'קה

כל פוסט שלך הוא פוסט שעושה לי חשק לתת לך חיבוק

אני מאוד מבינה על מה את מדברת, ובאמת הדבר הכי כואב זה לא רק הפורום שנסגר אלא הכותבים שנקשרים אליהם רגשית ממש והם פשוט נעלמים כאילו בלעה אותם האדמה. ומאחר והם וירטואליים, אי אפשר להרים אליהם טלפון ולשאול מה נשמע או מה קרה, ונשארים עם תחושת הריק הזאת של משהו שהיה ואיננו עוד.
יש כותבת אחת שאני מתגעגעת אליה מאוד בלי שום קשר לעוד מלא מלא כותבים שאני מתגעגעת אליהם, והיא כתבה המון שנים איתנו בפורום ריאליטי הישן בוואינט. היה לה כינוי קוצני מאוד
ואם במקרה היא קוראת כאן, רק שתדע שהיא חסרה לי ולעוד כמה הרבה מאוד.
גם כאן חסרות כמובן דאגרוטיפ, רינתי, סוזי וכל שאר האנשים שנהגו לכתוב כאן בעבר. אבל הבנתי ממסרים באופן פרטי, שהבעיה היא לא בפורום עצמו אלא בדברים חיצוניים אחרים.
לכל אדם יש תקופות של עליות ומורדות וזה מתבטא בתדירות הביקורים שלו בפורום, בתדירות הכתיבה שלו ובתדירות הנוכחות שלו.
כולנו אנשים שיש להם גם חיים מחוץ לפורום. אני בהחלט יכולה להבין מי שמחליט להקדיש יותר לחייו הפרטיים ופחות לחיים הווירטואליים.

X יו יו S

New member
זה אכן לא נעים לראות פורום סגור

מתוך 19 פורומים שיש לי במועדפים 8 מהם סגורים
לרוב זה קורה בגלל חוסר בפעילות
יש לתפוז איזה חוק שצריך כמות מסוימת של הודעות כדי שפורום לא יסגר

מצד שני תפוז פותחים פורום על כל שטות שיש כמה פורומים שבאותו עניין ואז יוצאים קירחים מכאן ומכאן

נ.ב כמובן שהכי מבאס בקטע הזה שיש גולשים שברגע שפורום נסגר כבר לא יצא לך לראות אותם במקומות אחרים

נ.ב2 אם הבנתי נכון אסור לכתוב בשירשור הזה שמות של פורומים אחרים?

בכל אופן יש איזה פורום על איזה תוכנית שאני לא חברה בו אבל תמיד מדהים אותי איך הוא עדיין פעיל למרות שהסדרה הסתיימה לפני איזה עשור ואינה מוקרנת בטלויזיה יותר
מה שמעיד שאם רוצים אפשר

אכן את צודקת במרבית דברייך. יש לא מעט פורומים המתנהלים תחת כותרת שכבר מזמן לא רלבנטית, אבל מה שחשוב זה לא השם של הפורום אלא האנשים שגולשים בו. אם הם מוצאים לעצמם מכנה משותף בפורום ויש להם על מה לדבר, אז השם של הפורום כבר לא משמעותי.

דיבבלעס

New member
כן ולכן

פורום מסוים שהייתי קורא בו קבוע וכותב בעבר למרות הנושא שממש מעניין אותי לא כ"כ מעניין אותי כי הכותבים פחות מעניינים אותי...

Valkyrie1

New member
אם מחשיבים את הפורום הזה אז 2

גם אם זה היה 3-4 זה סבבה, אבל המספר שהיא רשמה היה נשמע לי מטורף,
איך יש זמן להשקיע זמן רב כזה בפורומים?
אלא אם כן רובם זה סתם לגלוש כסמויים ואז זה משהו אחר.

3-4 פורומים זה סביר בהחלט

אז זאת מחמאה בשבילי דווקא שאת רק עם 2 פורומים שאחד מהם הוא הציפורים

X יו יו S

New member
ברור שחצי סמויה

רוב פורומים שלי הם על תוכניות טלויזיה פלוס כדורגל וNBA ואחד של לימודים שבהם אני לא מגיבה
ופורום הזה כמובן
שזה פורום היחיד שלי שהוא לא בידור או ספורט
ובאמת חשבתי בהתחלה שאני שלא הסתדר פה בגלל זה ....

את חובבת כדורגל ו-NBA?

מסתבר שיש לנו פורום של הרבה בנות חובבות ספורט, כדורגל וכדורסל... כל הכבוד לנו!!

X יו יו S

New member
כן את ספרס

אני יותר אוהבת ובקיאה בכדורגל
בספרס התחלתי להתעניין רק בשנים אחרונות בעקבות אחותי
אז גמר האחרון היה גמר ראשון שלי
ואיך זה נגמר בסוף כולם יודעים

ואני אוהבת גם טניס או יותר נכון את מלך רוג'ר
אז בשבועיים האחרונים באמת בא לי לחזור להיות בת שמה לה ולספורט

אגב מגדרים וכ"ו

השבוע אחיין שלי בן כמעט 3 מה זה הצחיק אותי

בדיוק היה לוגו על שולחן אז הוא ישב לשחק
ואחותו הסתובבה עם בובת ברבית ביד
אז שאלתי אם היא רוצה לשחק בהן אז היא אמרה כן אז הלכתי להביא את סלסלה שלהן

רק הנחתי אותה על שטיח אחיין שלי דפק כזאת ריצה לכיוון הסלסלה
שנקרעתי מצחוק \
כי מה לעשות אם כמה שעולם התקדם יש דברים שאנחנו עדיין רואים אחרת

חמוד...
תשמעי, אני יודעת מהקטנים שלי, בן 11 ובן 8.5 אשר שולטים היטב במיני גלאקסי שלהם, נכנסים אליי הביתה עם עיניים בתוך הסמרטפון, שולטים בכל רזי המדיה, אבל רבים כמו שני תרנגולים על איזו סוכריה על מקל
וזה מפתיע אותי כל פעם מחדש

פורום ניתוח ופרשנויות שירה נסגר

ממזמן. לצערי הגעתי אליו רק לקראת הסוף. מאידך נפתחו עוד המון פורומים מונפצים אחרים עם נושאים הזויים, וכמובן פורום הפח הגדול שוקק חיים בכל השנה, לא רק בעונה. מה שמוכיח שמה שמדבר זה רק

למעלה