פורומים וסגירתם
היום אני אשתף אתכם בנושא שמעסיק אותי בתקופה האחרונה.
במהלך השנים כתבתי בהרבה פורומים פה בתפוז (ובכלל..גם בפורטלים אחרים)
וחלקם נסגרו.
חלקם היו פורומים באמת טובים ומשובחים שהיוו פלטפורמה לדיונים מעמיקים ומעניינים,
האמת היא שממה שנתקלתי דווקא הפורומים המעמיקים יותר נוטים להיסגר (וכאלה היו הפורומים שנתקלתי בהם שנסגרו עד היום)
כנראה כי העמקה וידע זה כבר לא פופולארי במיוחד...
היה פורום אחד שאהבתי לקרוא בו שנקרא קבלה בעידן המודרני (כן, היתה תקופה שהתעניינתי בזה)
שהיה בתקופות מסוימות ממש פעיל ותוסס ונסגר די בהפתעה מבחינתי
ונראה שהיום נשארו פחות ופחות פורומים שכאלה פורומים עם דיונים באמת מעמיקים ונוגעים בטקסטים ובידע ולא רק בענייני חולין...
היו גם פורומים בפורטלים אחרים למשל: פורום בשם "מחשבות" בנענע (טוב, שם אפשר להגיד שכל מערכת הפורומים סוג של נסגרה למרות שנשאר "משהו" לא ממש ברור מה...
, אבל הפורום הזה נסגר עוד כשהיתה שם מערכת פורומים...)שהתאכזבתי מסגירתם
מכירים?קרה לכם שהייתם בפורום/ים שאהבתם וכתבתם בהם או שרק קראתם ואהבתם, הם נסגרו והתאכזבתם מכך??
שתפו
היום אני אשתף אתכם בנושא שמעסיק אותי בתקופה האחרונה.
במהלך השנים כתבתי בהרבה פורומים פה בתפוז (ובכלל..גם בפורטלים אחרים)
וחלקם נסגרו.
חלקם היו פורומים באמת טובים ומשובחים שהיוו פלטפורמה לדיונים מעמיקים ומעניינים,
האמת היא שממה שנתקלתי דווקא הפורומים המעמיקים יותר נוטים להיסגר (וכאלה היו הפורומים שנתקלתי בהם שנסגרו עד היום)
כנראה כי העמקה וידע זה כבר לא פופולארי במיוחד...
היה פורום אחד שאהבתי לקרוא בו שנקרא קבלה בעידן המודרני (כן, היתה תקופה שהתעניינתי בזה)
שהיה בתקופות מסוימות ממש פעיל ותוסס ונסגר די בהפתעה מבחינתי
ונראה שהיום נשארו פחות ופחות פורומים שכאלה פורומים עם דיונים באמת מעמיקים ונוגעים בטקסטים ובידע ולא רק בענייני חולין...
היו גם פורומים בפורטלים אחרים למשל: פורום בשם "מחשבות" בנענע (טוב, שם אפשר להגיד שכל מערכת הפורומים סוג של נסגרה למרות שנשאר "משהו" לא ממש ברור מה...
מכירים?קרה לכם שהייתם בפורום/ים שאהבתם וכתבתם בהם או שרק קראתם ואהבתם, הם נסגרו והתאכזבתם מכך??
שתפו