אני חייבת להגיד את זה שוב
הפורום מת.. פשוט מת! תגידו לי מתי ואיפה ואני אבוא לשבעה.... ליהי נראה לי עזבה חופשי... דפנה - כשיש סטאנד אפ (נו כמוני..) מה אני אעשה שהתוכניתו היחידות שאני רואה זה הרצועה, דאבל דייט, חברים, מלקולם מה עוד יש שם... זהו בערך.. אה כן סאות' פארק.. הקטע שאני בקושי רואה טלוויזיה.. או שאני בבצרפ או שאני בחוץ בקאמל/צוותא/אסף הראל... אני חושבת גם לפרוש מהפורום..... ליהי, תעשי לי ילד... איזה עוד משפטים דפוקים אפשר להגיד פה... אה כן יש לי משפט אבל לא דפוק.. משפט מהלב.. רשף לוי אלוהים.. למרות שהוא לא הסכים לחתום עלי שוב בגלל שהוא כנראה שמע דברים שליליים ולא נכונים ממישהו מסויים עלי. אני התעוררתי ביום שיש ב7 וחצי בערב, אח"כ הייתי בקאמל ואני עדין ערה פשוט היה לי פה דיבור עם ליהי בטלפון ואז עוד כמה דברים, אח"כ למדתי למתמטיקה ואז סידרתי תיומן המסריח שלי... אה כן וכתבתי היום עוד 3 פאנצ'ים חדשים... שישי הבא יקרה משהו מגניב לאללה.. אבל אני לא רוצה לפתוח פה ולגלות מה יהיה... רק יהיה מגניב..! אה כן.. בבקשה תבואו או תודיעו לחברים שלכם לבוא לקאמל ביום שלישי. זה מאוד שווה וגם רועי לוי מנחה תערב ועושה קטעים מההופעה שלו ועוד תראו ה-מ-ו-ן סטאנדפיסטים חדשים וטובים... וכל זה ב25 שקל!! אני חוזרת ללמוד לבגרות המסריחה במתמטיקה... יווו שימות בני גורן וכל החברים שלו... נ.ב - לאחרונה שמתי לב שאני שונאת יותר מדי אנשים... חחחחח בואנה תפסתי על הפורום כאילו זה הבלוג האישי שלי... גדול.