פורום מת

EagleGirl

New member
פורום מת

החלטתי טיפה להחיות אותו... איפה השכונה בפעם הייתה פה? יאללה!! ליהי, דפנה... אני רוצה שכונה!! בדיוק כמו שעשינו בצוותא!! מי היה מאמין.. מה עשינו במקום של תרבות! איך ברלד מתחבר לשם אין לי שמץ! בלכ אופן.. בדיוק כמו שהחרמנו את צוותא ועשינו שכונה ובלאגן והמ-ו-ן משחקי חברה אז שזה יהיה גם פה!! שכונתיות.. ואף אחד לא יזרוק אותנו!! איכססס זה הגיע לרמות שעוד שניה מעיפים אותנו מאסף הראל! בוה! חחח אני החרמתי תתוכנית ל5 דקות ולא צחקתי! "על מי 200 שקל!??!" חן מזרחי מתעצבן... וואי אני מדברת פה שטויות ומחר יש לי הופעה.. יאללה ביי!

dk6

New member
אלללה שכונה

את פיספת את אחת הנפילות היותר מצחיקות שהיו ביובל האחרון.. ותשאלי את ליהי! יאאלללה שכונה! יעיפו אותנו בסוף מכל מקום חוץ מהקאמל

EagleGirl

New member
איך זה קורה

צוותא--->אסף הראל--->ווילג'... מה הדבר הבא?

dk6

New member
שו וויליג'?

מה זה ווילג' ומדוע איני זוכרת את העפתנו משם? רגע זה הבית קפה שישבנו בו אתמול עם המלצר החמודי?

EagleGirl

New member
חחחח

המצלר שלומד לעצב מפיות בשנקר חחחחחחחחחחחחחחחח עלובבבבב

dk6

New member
המלצר

הכי חמוד בארץ!!! ואז מה אם זה מה שהוא לומד זכותו.. הוא ישב איתנו באמצע עבודה וכאלה וביקש ממני ומליהי לחשוף קטעים

dk6

New member
הפורום מת...

זה לא בסדר יאללה להחיות אותו. ליהי תחזרי בחייאת

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo45.gif

אני הופכת את השרשור הזה ל"שרשור החזרת ליהי לפורום" ליהוש,באמת מתגעגעים אלייך פה!! אנשים אם אתם מסכימים איתי תשרשרו
בכיף שלכם..

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

sisty

New member
ל../images/Emo45.gifי../images/Emo45.gifה../images/Emo45.gifי../images/Emo45.gif

קיצר, תחזרי - ומהר!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

ליהי!!! תחזרי

NimaZ

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

לאן הלכת?

../images/Emo188.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

dk6

New member
לאור שינוי שירשור

אני אצטרף בקריאת ליהי קאמבק

ט2לולה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif

תחזרי

EagleGirl

New member
ליהי תעשה לי ילד

או מקסימום חיקוי של הצחוק שלי.... אחח איזו עלובה אני... זה הגיע למצב שאפילו הלהקה עושה חיקוי של הצחוק שלי...

dk6

New member
נראה לי שהגיע הזמן

לצחוק בשקט ושליהי תחזור

EagleGirl

New member
אבל

אבל זה הצחוק שלי.. חחחח סורי... אני אנסה לסתום.. אבל הוא פשוט דורש שאני אקרע מצחוק על כל הדומיות והדברים העלובים שכותבים לו

dk6

New member
לא לרדת על מה שכותבים לו

יוסי כותב לו... עד יוסי! הוא פשוט לאידוע להעביר פאנצ'ים

למעלה