פורום מת

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifמשום מה

אנשים שיוסי כותב להם (כולל את עצמו לפעמים) לא יודעים להעביר פאנצ'ים... בעיה..
שאלה- הוא כותב גם את ה60 שניות? פעם היה 60 שניות על סטנדאפ וזה היה ממש מצחיק! ואז היה את המשפט "רק סטנדאפיסטים יודעים מי זה יוסי טרבלוס" בשלב הזה כבר נפלתי על הריצפה...

EagleGirl

New member
אולי הוא כתב את זה.. לא יודעת

הכי הצחיק אותי: רק סטאנדפיסטםי מופיעים כל ערב בקאמל ולא מסוגלים לקנות אפילו נובלס. יוסי כתב את זה-בדוק! אבל שידרגתי את זה על הדר דינר: רק הדר דינר מופיעה כל ערב בקאמל ולא מסוגלת לקנות אפילו אל.אם סופר לייט אז היא קונה וולסטריט. חחחחחחחחחחח אני ודפנה בזמנו כתבו 60 שניות על הקאמל... דפנה, ליהי, מה קורה עם ה60 שניות על עצממנו?!?! על כל אחת מאיתנו יש רק שני דברים... עלובותתתתתתתתתתת

EagleGirl

New member
עליך....

אני ודפנה חשבנו כל אחת על משהו אחד... אוףףף אני עומדת לבכות... ביום רביעי הוא מגיעעעעע כמעט בכיתי היום אחרי שקיבלתי תאימייל..

EagleGirl

New member
התכוונתי..

לשאר הכותבים.. חוץ מיוסי!!! ובאמת הוא לא יודע להעביר תפאנצ'ים... אני עובדת כרגע על חיקוי שלו... חחחח תזכירי לי להראות לך מרחר בבצפר..

sisty

New member
קוקוריקו../images/Emo113.gif

'הרצועה'...היום הבנתי יהיה מ-ע-נ-י-י-ן-!!! שנלך לראות

EagleGirl

New member
אני חייבת להגיד את זה שוב

הפורום מת.. פשוט מת! תגידו לי מתי ואיפה ואני אבוא לשבעה.... ליהי נראה לי עזבה חופשי... דפנה - כשיש סטאנד אפ (נו כמוני..) מה אני אעשה שהתוכניתו היחידות שאני רואה זה הרצועה, דאבל דייט, חברים, מלקולם מה עוד יש שם... זהו בערך.. אה כן סאות' פארק.. הקטע שאני בקושי רואה טלוויזיה.. או שאני בבצרפ או שאני בחוץ בקאמל/צוותא/אסף הראל... אני חושבת גם לפרוש מהפורום..... ליהי, תעשי לי ילד... איזה עוד משפטים דפוקים אפשר להגיד פה... אה כן יש לי משפט אבל לא דפוק.. משפט מהלב.. רשף לוי אלוהים.. למרות שהוא לא הסכים לחתום עלי שוב בגלל שהוא כנראה שמע דברים שליליים ולא נכונים ממישהו מסויים עלי. אני התעוררתי ביום שיש ב7 וחצי בערב, אח"כ הייתי בקאמל ואני עדין ערה פשוט היה לי פה דיבור עם ליהי בטלפון ואז עוד כמה דברים, אח"כ למדתי למתמטיקה ואז סידרתי תיומן המסריח שלי... אה כן וכתבתי היום עוד 3 פאנצ'ים חדשים... שישי הבא יקרה משהו מגניב לאללה.. אבל אני לא רוצה לפתוח פה ולגלות מה יהיה... רק יהיה מגניב..! אה כן.. בבקשה תבואו או תודיעו לחברים שלכם לבוא לקאמל ביום שלישי. זה מאוד שווה וגם רועי לוי מנחה תערב ועושה קטעים מההופעה שלו ועוד תראו ה-מ-ו-ן סטאנדפיסטים חדשים וטובים... וכל זה ב25 שקל!! אני חוזרת ללמוד לבגרות המסריחה במתמטיקה... יווו שימות בני גורן וכל החברים שלו... נ.ב - לאחרונה שמתי לב שאני שונאת יותר מדי אנשים... חחחחח בואנה תפסתי על הפורום כאילו זה הבלוג האישי שלי... גדול.

sisty

New member
קראתי את מה שכתבת,

ואין לי הסברים קולעים, אבל אני אנסה לענות לך ממה שניתן לראות. תקופת הלימודים היא תמיד תקופה שמונעת מהרבה לרשום. תראי אותי, לא יותר מ - 5 הודעות ביום!!? ואיך הייתי בחופש? כל יום 15 הודעות או יותר(/פחות). אני מקווה שכשיגיעו החופשים המשמעותיים או למעשה כשיגיע "חופש", אפילו אם של יום, זה ידרבן קצת את הפורום. אבל, נעמה ורוני, פותחות במשחקים ופעילויות הקשורות לערוץ, אז יש למה לחכות...
אז שורה תחתונה, אל תפרשי, תני עוד הזמדנות.

EagleGirl

New member
אין לי בעיה

לכתוב 15 הודעתו ביום... אני יכולה לכתוב גם 100.. אבל הפורום הזה מת פשוט אין לי למה להגיב...

dk6

New member
נכון...

מה לעשות קורה... מה יש יום שישי ספרי לי

gilmorefreak

New member
אני חזרתי בערך..../images/Emo3.gif

רק בגלל שכלום לא זז, אז יש לי זמן לעקוב..^.^ זה עוד יתרומם...אנשים דואגים לו, תשארי...

למעלה