פורום ל"בנות גילמור" -

shirigutman

New member
לוק ולורליי...

למרות שזה ברור מאליו שלוק ולורליי יהיו ביחד בסוף התוכנית אבל זה פשוט לא מתאים כי יש כל כך הרבה חסרונות במצב הזה: א) הם כל כך צינים אחד לשני. ב) הם לא מתאימים- הוא נראה ממורמר ושונא את חייו ואילו היא זורמת בחייה. ג) מקס הרבה יותר מתאים להיות אב לרורי מאשר לוק... מה דעתכם? שירי

shirakl

New member
זה בדיוק מה שניסיתי לומר

לוק הוא בן אדם כ"כ ציני ולא מאושר! הם הפכים גמורים אחד של השני והם כ"כ לא מתאימים! היא היתה צריכה להתחתן עם מקס.... אבל האמת: הסיבה שהיא לא מתחתנת עם מקס זה לא בגלל לוק, אלא בגלל מישהו אחר... (קראתי את זה בתקצירים)

YaLdoNet 4 EveR

New member
אבל יש קטע שאומר

שבני אדם כל כך שונים משלימים אחד את השניה. ולמרות כל מה שציינת- יש ביניהם כימיה. אין מה לעשות.

z O e i

New member
ניגודים משלימים!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo23.gif

והם עוקצניים מאהבה...

dalitush

New member
תתפלאי!

יש כמה בעולם בודדים לחלוטין זה די קשה להאמין ויש .. תאמיני שיש מספיק הורים ליברלים בעולמנו...

fluppster

New member
אני חושבת שזה היה רק לטובה.......

הוא אכן היה חמוד, אבל לוק יותר חמוד. לוק ולורליי מתאימים פשוט בול ביחד!!! הם כל כך מקסימים!!!! לוק והשגעונות שלו.... הוא ולורליי יסתדרו מעולה, כל אחד והפסיכוזות הקטנות שלו.
חן

shirakl

New member
זה כ"כ לא נכון

היא בן אדם כ"כ מאושר שנהנה מהחיים, והוא בן אדם כ"כ ציני ואומלל! הם לא מתאימים אחד לשני והוא רק יגרום לה להיות מוזרה! אני ממש לא אוהבת אותו! אבל נחיה ונראה - אולי אם הוא יהיה עם לורליי הוא ישתנה קצת, ואז הוא יהיה יותר בסדר (אני מקווה!)

*קליאו*

New member
לדעתי.. {לדעתי!!}

שהיוצרים יצרו את הדמות שלו, ואז לא ידעו עוד מה לעשות איתה? כי רייצ´ל {ריצ´ל?! זה השם?!} הלכה פרחה לה, ואין. ואין עוד מישהי אחרת, והוא כזה ציני ופסימיסט והכל, אז הם חשבו שכולם יתעצבנו שהוא יהיה ממורמר ועגמומי לנצח, וחשבו שמשהו צריך לשנות אותו ולגרום לו להיות שמח וטוב לב
ומה עושה את זה יותר טוב מלורליי שלנו? נכון! אפחד! אז לכן הוא צריך להיות עם לורליי {לדעתם (לדעתי)} כדי שהיא תשנה אותו קצת, תסדר לו את הראש ותסובב אותו למקום הנכון, וזה מה שיעשה לו טוב על הנשמה ויוציא ממנו את העגמומיות וזהו! האפי אנד. אולי לא מה שאנחנו רוצים, אבל זה הדבר הכי צפוי.. לא

Moony1

New member
לפי דעתי..

לוק ולורליי פשוט " מנט טו בי " אין מה לעשות..יש דברים שפשוט הגורל קובע להם, ובמקרה הזה , לפי שעתי לוק הרבה יותר מתאימים מאשר מקס ולורליי..כלומר , אני לא יודעת אם הם יהיו ביחד אחרי שהיא תחליט לא להתחתן עם מקס..אבל בלי קשר ללוק, אני בהחלט שמחה שהיא מחליטה ככה. לוק ולורליי פוראוור

smochkin

New member
יש...

ואפילו יותר מבוגרות... אני בת 20. :) את הפרק של אתמול ברוב טימטומי הצלחתי לקלקל לי כי קראתי את התקציר בפנאי פלוס... ובמשך כל הפרק ניסיתי לשכנע את עצמי שהיא לא תבטל את החתונה. אבל את האמת זה היה נראה ממש לא לעניין שהיא תתחתן איתו בסוף. פשוט מתאים לה להיות לבד ולעשות את השטויות שהיא עושה עם רורי. אז מעכשיו אני זקנת השבט? :)

OrlyusH

New member
בת 20? באמת? ../images/Emo13.gif

אני בת 12 וחצי..
זקנת השבט? חח =)

Iris cream

New member
זה דיי ברור שלורליי ולוק יהיו ביחד!

מה שקשה להחליט זה האם רורי תישאר עם לוק- או שהיא תלך עם טריסטן... זה כמו שזה ממש ברור שרורי ופריס יהיו החברות הכי טובות, ושסוקי והירקן (שכחתי איך קוראים לו) יתחתנו. מה שאני ממש אהבתי בסידרה זה איך שבצ´ילטון היו לרורי חיים קשים, ואיך היא מתמודדת עם זה והכל, וגם איך שהכל כל כך מצחיק- יש פרקים שאני פשוט בוכה וצוחקת כל הזמן...
Iri$ Cre@m

shirigutman

New member
לא הייתי קוראת לגיל 20 זיקנה...

בכל מקרה, בדה"כ אנשים מבוגרים לא נוטים לכתוב בפורומים של סדרות מתוך בושה או חשש של "מה יגידו עליי" אז לא ידעתי למה לצפות. אני שמחה שיש מישהו שיותר מבוגר ובוגר מעלינו ואני מקווה שנוכל להתכתב הרבה בפורום. בכל מקרה, הנה ההוטמייל שלי: [email protected] ואם יש לך אם אס אן, חפשי אותי שם... תודה וחג שמח, שירי

smochkin

New member
אהם....

ככל שתתקרבי (ואת בדרך לשם יקירתי!) לגיל 20 תביני שיש משהו כמו תהום של הבדלים בין גיל 18 ל20 ומתחילים להרגיש קצת (הרבה) מבוגרים... אין לי שום סיבה להתבייש כי בסך הכל אף אחד לא מכיר אותי פה ואם אני רוצה אני יכולה גם להעלם. לא ככה? שאלה מעניינת... אנחנו רק בנות פה בפורום?? אין בנים שמסתכלים על "גילמור"?! אולי הם ילמדו דבר או שתיים על מה שמתחולל בתוך ראשן (הדי מופרע במקרה הזה יש עליי לציין) של בנות? מחכה כבר לפרק הבא לראות איזה בלאגן יהיה שלכולם יוודע על ביטול החתונה... ייאלה שבוע טוב!

boardsmash

New member
אני ממש מסכימה ודרך אגב גם אני שירי

אולי אני בת 15 אבל אני חייבת לומר שאת קצת טועה. לגבי הדעות שלך על לורליי ואמא שלה אני מסכימה אבל,היחסים ביני לבין אמא שלי, לדוגמא, לא כל כך רחוקים מהיחסים שבין לורליי לרורי ואני מכירה לא מעט בנות שגם להן יש יחסים כאלה עם האימהות שלהן. אני ממש אוהבת את הסגנון של שתיהן אבל בלי לורליי וחוש ההומור שלה אני לא חושבת שהסדרה היתה מצליחה ככה גם הטיפוסים האחרים שם לא בדיוק אפורים ומשעממים (חוץ מאמא של לורליי כמובן-שבלעדיה לא היה את מי לשנוא) תמשיכי להינות מהסדרה שירי. ק

shirigutman

New member
שירי היקרה!

שם יפה יש לך... מה זה משנה אם את בת 15 ולא יותר, לא הבנתי, טוב... ברור שיש יחסים בין אם לבתה כמו היחסים בין לורליי לרורי אבל לפי דעתי היחסים בינהם ממש מושלמים ולא יכולים להיות באמת כי תמיד יש חילוקי דעות ולא נראה שיש אילו חילוקי דעות בין לורליי לרורי... תמשיכי להנות גם את... חג שמח! שירי

shirakl

New member
צודקת

גם לי יש יחסים מעולים עם אמא שלי, שהיא בן אדם ממש ליברלי ואף פעם לא מציקה, מגבילה, או שופטת אותי... (טוב, נו, אולי לפעמים כן... אבל לעיתים ממש רחוקות) ד"א: קוראים לך שירי ושם המשפחה מתחיל בק´? אם כן, זה נחמד, כי לי קוראים שירה ורוב האנשים קוראים לי שירי, ושם המשפחה שלי מתחיל בק´...נחמד!

roooonnie

New member
היחסים בין לורליי ורורי

הם לא של אמא ובת, הן החברות הכי. אני לא מכירה אף משפחה שככה זה אצלה וגם חברות שלי שאומרות שהאמא שלהן היא החברה הכי טובה, זה לא כמו בסדרה וזה די ברור שזה ככה- זה בסך-הכל טלוויזיה, לא? וגם הרי לורליי ילדה את רורי כשהיא עדיין היתה ילדה

z O e i

New member
אמא של לורליי מציקה אבל

זה תורם הרבה לסדרה... אם היא לא היתה כזאת, לורליי לא היתה בורחת מהבית והדברים לא היו מתגלגלים כמו שהם היום

למעלה