פורום ל"בנות גילמור" -

lily p

New member
../images/Emo29.gif

זהו, כאילו, לכל דמות בסדרה יש את התפקיד שלה... אבל זה מצחיק לראות את אמא של ריצ´ארד מתיחסת לאמילי כמו שאמילי מתיחסת ללורליי...
אמילי: הכנסו! הכנסו! לורליי: לא אמילי: למה לא? לורליי: כי את מפחידה את רורי
D-:
שפרה, כבשה על חבל

swirrrly

New member
לוק הוא חתיכון כזה! "יופי מחוספס"

היופי של מקס הוא אלגנטי..

Moony1

New member
אני חולקת על דעתך.

אפשר להגיד על לוק הרבה דברים טובים..(ורעים)..אבל יפה ?! זה רחוק מהמציאות..אפילו לא יופי מחוספס.. צר לי , אך אני ממש לא מסכימה עם הדעה הזאת. מה דעתכם ?

shirakl

New member
אני מסכימה איתך

לוק ממש לא חתיך ולא יפה! הוא בן אדם ממורמר שנראה לא משהו, ולכן אני לא מבינה למה כולן כאן חושבות שהוא ולורליי מתאימים. בכל מקרה - אם הם יהיו ביחד כמו שכולכן חושבות, אני ממש מקווה שהיא זאת שתשפיע עליו ותשנה אותו, והוא לא ישפיחע ולא ישנה את האופי שלה, כי זה יהיה איום ונורא!

מראה חוטב העצים.. ../images/Emo13.gif

מזכיר לכם משהו? סתם שאלה, איך הוא נראה לכם יותר טוב? עם הבגדים שלורליי קנתה לו? או עם "מראה חוטב העצים" שלו?
שמרית.

*קליאו*

New member
../images/Emo13.gif את יודעת מה אני חושבת?

הדמות האהובה עליי היא לורליי. ~אין - אני פשוט סוגדת לה! *כורעת על ארבע ומקריבה לה חסות* אבל אני דווקא מאוד אוהבת את הדמות של מימלה שלה, דווקא בגלל האופן שבו היא מתנהגת, היא כל כך חמודה!
בכל מקרה, באמת זה מזל כשיש לך יחסים כל כך מעולים עם אמא שלך, ולדעתי הקטעים המצחיקים ביותר בסדרה הם דווקא בגלל זה ואני מתה על הקטעים שבהם לורליי היא כאילו תינוקת כזאת ורורי מטפלת בה. זה פשוט גדול!
מאיה

YaLdoNet 4 EveR

New member
את ושמרית יכולות להיות חברות...

...מאוד טובות. שמרית גם חולה על לורליי, אה? אגב, שמעתם על הדבר שנקרא חוק לורליי? זה אומר שברגע שמישו מבאס אותך ראסמי ואין לך (נגמרו לך...) דבר שנון להגיד- נשבר חוק הלורליי. אם לא הבנתם עזבו. זה יעני כמו שללורליי יש תמיד דבר גאוני להגיד. תסריטאים גאונים או מה?

*קליאו*

New member
חחחח.. חוק הלורליי, אהבתי!../images/Emo45.gif

החלום שלי זה שיכולתי להיות כזאתי. אני מאוד משתדלת, והחברות שלי מאוד מתעצנות מזה
והקטעים איתה, זה כשאפילו אם אין לה משהו שנון להגיד, היא אומרת הכל בכל זאת, ואפילו אם זה הדבר הכי טיפשי בעולם, אצלה זה נשמע טוב.
ומאיפה לתסריטאים באו היציאות האלה?! פיש פלייס אט נייט! ~~האא?!~~~
מאיה

שאלה טובה!

מעניין אם התסריטאים שנונים כמו לורליי
הייתי רוצה להיפגש איתם, ועם השחקנים עצמם כמובן
שמרית.

z O e i

New member
נכון!!!

אני אוהבת את הקטעים שמתהפכים התפקידים בינהן... כשהיה קטע שרורי היתה צריכה ללמוד ולורליי נסתה לשכנע אותה לאכול איתה גלידה.....

*קליאו*

New member
כן!!! זה היה גדול!!

ראיתי את הקטע הזה מיליון פעם!~ אני חולה על הפרק הזה! על כולם, בעצם..
יש לי תחביב מוזר להקליט סדרות לאורך עונות, והייתי עושה מרתוני גילמור, ורואה את כל הפרקים ברצף, וזה פשוט גדול!! ורק שני םרקים לא היו לי ודווקא בשידורים החוזרים שלהם לא הייתי בבית..
מעצבן. ולפעמים כשלורליי מתנהגת כמו אמא זה מוזר, כמו בפרק ההוא כשהיא הייתה יחסית די אחראית, משהו עם המסיבה {זה הפרק שלא הקלטתי} עם פריס ואלואיז ומדלן {נכון?!
} שהן הלכו באמצע הקונצרט. ואז היא לקחה אותן מהמסיבה. חחח.. שמתי לב שאני כותבת יותר מדי, אני אפסיק.

z O e i

New member
lol

גם אני מקליטה את כל העונה ואחר כך רואה ברצף!! חח... צירוף מקרים או שמא לא?.....

LuNaTiC

New member
הדמות שאני הכי אוהבת היא....

ליין!!! היא כזאת חמודה!!! ואני אוהבת את הטעם שלה במוזיקה... ממש בובה!!! ואיך שהיא עזבה?... אני חושבת שכאילו... רורי כמעט לא התעמקה בזה!! לא הבנתי...

למעלה