פורום ל"בנות גילמור" -

*קליאו*

New member
{היי ענבל!} כןן!! זהו!!

שימו לב שמאז לרורי יש את דין היא ממש נוטשת את ליין! ליין הולכת, לה לא אכפת. ליין נוגעת בשיער של בן {אסון!} היא לא שם. כל מה שאכפת לה זה מדין, ואני מדינה אותה והכל, אבל היא צריכה לתמוך בחברה שלה אחרי הכל! והיא די מזניחה אותה, והיא לא ממש התאבלה על זה שחברתה הותיקה עוזבת. מה קרה לה?

Iris cream

New member
כן, וכשליין עוברת ועוצרת אצל רורי.

הן לא בוכות. כאילו, היא עוזבת ולא יודעת מתי היא תחזור- והן לא בוכות או מתחבקות או מדברות במיוחד. רורי לפעמים פשוט מזעזעת!!!

katykr

New member
זה לא העניין....

לדעתי היוצרים של הסדרה לא רצו להכנס לקטע של פרידה מרגשת וסוחטת דמעות כי זה לא הקטע של הסדרה. הסדרה היא יחסית סדרה קלילה טלא רצו להכניס לתוכה דברים קשים. קטי

*קליאו*

New member
חחחח... ../images/Emo6.gif

{לא זה שהוא כמעט אכל את דין!!! פשוט ההתבטאות!
} וכן, באמת לא הבנתי מה קרה לו, אבל באופן כללי הוא נשמה טובה, והוא מקשיב לאמילי רק כי הוא לא רוצה להסתבך, לא כי הוא שפוט! הוא מכיר את אשתו, אוהב אותה, {והיא שווה את זה, אפילו אם אתם לא רואים!} ויודע שעדיף לו לשתוק ולהיות יפה!
בכל מקרה- זה באמת היה נוראי, מסכן דין.. אבל זה בגלל שהוא רוצה שרורי תהיה מהמעמד הגבוה הזה, והוא מתייחס אליה כמו ההזדמנות הגדולה שלו שתיהיה לו בת ממש ~טובה~ {לפי המעמד שבו הם מתייחסים ל~טובה~} מה שלורליי מעולם לא הייתה. הוא פשוט לא ציפה לדין, שרואים הוא ~פרחח~ {לדעתם, כמובן} ברור שהוא לא היה מגיב ככה אם היא הייתה מביאה את טריסטן
הוא פשוט רוצה שהיא תגיע לגדולות, והוא לא חושב שהיא תגיע לזה עם דין. הוא מאוכזב מכך שמלורליי {לדעתו} לא יצא כלום, חוץ ממנהלת מלון, והוא רוצה שרורי, לעומתה, תגיע להישגים הרבה יותר גבוהים, מה שלדעתו גם דין עוצר בעדה ומקשה עליה לעשות זאת. דיי, מאיפה זה בא פתאום!?
0-8 תראו מה אתם עושים לי
מאיה

YaLdoNet 4 EveR

New member
הנאום של לורליי היה כל כך אמיתי

וכל כך נכון ועצוב רורי היא הבת של ריצ´ארד ואמילי הבת שאף פעם לא היתה להם עצוב

shirakl

New member
כן, זה ממש גדול

כשהן מתחלפות בתפקידים. אבל אין מה לעשות, לדעתי רורי היא בכל מקרה הבוגרת יותר מבין שתיהן. רורי ממש בוגרת, ולורליי נשארה אי שעם, ילדה קטנה... אבל זה מה שחמוד בה!

*קליאו*

New member
רורי בהחלט בוגרת נפשית הרבה

יותר מלורליי, לורליי לא בוגרת בכלל.. ^_^;; וכן, אני חושבת שזה חלק מהיופי שבסדרה, אבל אני חושבת שהיא גם גדלה להיות מי שהיא בגלל שאמא שלה לא ממש מטפלת בעניינים, אז היא נאלצה לעשות את זה, והיא גדלה להיות אחראית כזאת. הרי זה ברור שרורי היא גם הרבה יותר רצינית מבין השתיים. אני ממש אוהבת את הקטעים שהם רואות סרטים!! בעיקר את הקטע שהוא אח"F עושה לה: "סינר?!" זה היה גדול
וזה באמת מה שעושה את הקסם בלורליי! ועכשיו, אני לא רוצה להפוך את ההודעה הזאת לגדולה ככל האחרות שכתבתי, {אני פשוט לא יכולה לעמוד בפיתוי!
} אז אני אסיים בזאת, ורק רציתי לשאול שאלה שהתעוררה בראשי- אתם חושבים שאם רורי הייתה יכולה היא הייתה מחליפה את לורליי באמא אחרת, שהייתה דואגת לה ומשאירה לרורי להתבגר כמו כל טינייג´רית נורמלית, בלי הצורך לדאוג לאמא שלה? כי הרי כולנו רואים כמה רצינית היא יחסית לאמא שלה, והיא גם בסופו של דבר נפגעת מזה, אז מה אתם אומרים? מי כאן החוליה החלשה? האם זה כל כך כיף באמת לחיות בבית כזה עם אמא מטורללת שכזאת?
מאיה

shirakl

New member
לדעתי

לורליי היא בסה"כ אחלה אמא! היא ממש ליברלית, היא ממש צעירה ולכן יש לה סימפטיה אמיתי לרגשות של רורי! חוץ מזה שהן ממש חברות, לא רק אמא ובת! רורי לא צריכה לדאוג לאמא שלה, יש לה פשוט אופי יותר בוגר, אבל היא רק מייעצת לאמא שלה, ולורליי אף פעם לא מגבילה אותה או משהו כזה. היא אף פעם לא גרמה לרורי לוותר על משהו אחר כדי להיות איתה... אני חושבת שגם לורליי לפעמים עוזרת לרורי, ושרורי ממש ברת מזל שיש לה אמא מדהימה כזאת! זה נראה ככה - היא הרי לא בן אדם ממורמר, היא בן אדם ממש מאושר, והקשר עם אמא שלה לא מביא לה כעס, אלא רק שמחה!

*קליאו*

New member
נכון../images/Emo70.gif יו גו גירל../images/Emo70.gif

נחלטתי לא להביע את דעתי בהודעה הקודמת כדי לא להשפיע עליכן, אבל אני גם חושבת ככה! נגיד, לורליי כן יכולה להיות בוגרת ו"אמהית" כשהיא רוצה! למשל, כשרורי לא רצתה ללכת לביצפר אז, היא אמרה לה שאחרי הכל היא האמא, ולא משנה מה רורי תגיד - היא הולכת לביצפר. והיא הלכה. מכך נובע - שלורליי יודעת להיות רצינית, וכנראה האופי המיוחד {והשולט!} שלה התפתח כתוצאה מהחינוך שהיא קיבלה בבית והיא רצתה לצאת מהשגרה שבה היא גודלה ולהיות משוגעת ומלאת חיים כמו שהיא, אבל רואים שהיא בת של ההורים שלה לפעמים, כי היא כן יודעת להיות אחראית. אני מתה עליה! והיא באמת אמא שכל אחד רוצה לבקש! {וגם חברה טובה
}
מאיה
לא מסוגלת להיגמל מההודעות הארוכות שמכאיבות לה לידיים.

swirrrly

New member
לורליי בוגרת. פשוט היא עושה דברים ש

ונים עם החיים שלה מרוב הבוגרים אבל היא קולטת.

סמנתה

New member
אני מאוד אוהבת את הסדרה וגם את כל מ

אני מאוד אוהבת את לורלי וגם רורי יפה. ואני גם שונאת מאוד את אמא של לורלי היא כזאאאאאאאאאאאאאתתתתתתתתתתתתת מעעעעעעעצצצצצצבבבבבבננננננננננתתתתתתתתתתתתתתתתתת. אני פשוט שונאת אותה.

למעלה