פורום ל"בנות גילמור" -

telenovelagirl

New member
נכון, ריצ´ארד התנהג מגעיל אבל...

כשלורליי היתה בגילה של רורי וילדה את רורי אז כל הציפיות שהיא תלמד, ותלך לקולג´ ו"תעשה משהו מעצמה" הושלכו ואז רורי היתה תקוותו היחידה. היו לו פלאשבאק על העבר והוא לא רצה שזה יקרה שוב. בסך הכל הוא בנאדם בסדר-ואמיתי. גם את אמילי אני לא מחבבת אבל היא לא בן אדם רע היא פשוט לא יודעת לחנך, איך להגיע לאנשים. אבל הכי הרגשתי שיש לה רגש כשהיא שמעה מהשמנה נו.. סוקי! שבתה מתחתנת מייד הלכה לריצ´ארד ואמרה לו להתקשר להתנצל כי היא לא רצתה שרורי לא תספר לה כשהיא מתחתנת מפחד לתגובות שלהם. אתם יכולים לתאר לעצמכם איך זה שהבת שלכם מתחתנת אבל לא מספרת לכם? טוב- לורליי בטח התכוונה לספר אבל כשראתה מה קרה עם דין חזרה בה. ואיך אפשר להגיד שדין מגעיל? הוא מ-ו-ש-ל-ם!!!!! טוב, אז ב-
עדן

לורליי הייתה צריכה לספר בהזדמנות

הראשונה. זה לא יפה מה שהיא עשתה..
שמרית.

עוגייה

New member
חחח בפרק הראשון../images/Emo13.gif

שלורליי ואמא שלה מתווכחות במטבח ורורי שומעת, אז היא מסתכלת עליו לראות את התגובה שלו והוא ישן... חחחחח

shirakl

New member
צודקת

לורליי באמת חמודה... למרות שהיא דמות לגמרי לא מציאותית - אין במציאות אמא שיולדת בגיל 16 ומצליחה גם לשמור על קשר עם האבא של הילדה, גם להיות בקשר כזה טוב עם הבת שלה ולא להרגיש טינה כלפיה על זה שהיא תקעה אותה בבית מגיל כ"כ מוקדם... אבל בכל מקרה, זה מה שעושה את הסדרה הזו לכזאת מדהימה! אמא של לורליי בהחלט מעצבנת. היא שונה בתכלית מלורליי והיא משגעת שם את כולם, וגם את הצופים. בכל אופן - גם שאר הדמויות חמודות - רורי (המדהימה מכולם), דין, מקס וכו´... לדעתי די חבל שבסופו של דבר לורליי לא מתחתנת עם מקס, הם דוקא היו די חמודים ביחד, מה דעתכם?

OrlyusH

New member
הם חמודים .. ../images/Emo9.gif

אבל.. אני יותר אוהבת אותה עם לוק

z O e i

New member
גם אני

חושבת שהם היו חמודים, אבל לוק הרבה יותר מתאים לה

katykr

New member
אולי הם עוד יתחתנו....

למרות שזה נראה כאילו הייעוד שלה בסופו של דבר הוא להיות עם לוק.

shirakl

New member
לא נראה לי

לא יודעת, לוק לא נראה לי מתאים לה! הם לגמרי שונים, ואני גם לא כ"כ אוהבת אותו! עדיף שאם לא מקס, לורליי תמצא מישהו אחר, רק לא לוק!.....

katykr

New member
גם לדעתי מקס יותר מתאים

לה מלוק... אבל הסידרה נראה לי מייעדת את זה כך שלוק ולורליי יהיו ביחד. מקס ממש חמוד למרות שבפרק האחרון הוא התחיל קצת לעצבן, כי הוא לא סומך על רורי כל כך.....

shirakl

New member
לא נראה לי שזה נובע מזה

שהוא לא סומך על רורי, אלא מזה שהוא הרגיש שלורליי לא מקבלת אותו לגמרי אל תוך החיים שלה, ושמה לו גבולות... ועובדה, הוא צדק, והיא תבטל את החתונה...

katykr

New member
נכון.....אבל מצד שני הוא מצפה

להיות לרורי ממש אבא...וזה לא משהו שנראה לי אפשרי בהתחשב בעובדה שהיא בת 16... הוא מערער קצת על החוקים של לורליי... בגלל זה הוא מעצבן.. קטי

את מתכוונת לזה...

שהיא עמדה שם עם דין והוא אמר "It´s past eleven guys" ורורי כזה "Okay"..
לזה התכוונת? כי אם לא לזה, אז לא הבנתי.
שמרית.

roooonnie

New member
לפי דעתי לורליי ולוק יהיו יחד

כי אחרת לא היו עושים את כל הסיפור עם החברה שלו (רייצ´ל?) שאמרה לו בעצם שהוא אוהב את לורליי וגם כשהראו אותם עומדים בחופה זה כאילו אמר שהיא הולכת לבטל את החתונה....

katykr

New member
כן... בסופו של דבר זה די ברור

שלוק ולורליי יהיו יחד, למרות שלדעת הבנות פה בפורום זה לא המצב האידיאלי. הוא נמחה! קטי

למעלה