פורום ל"בנות גילמור" -

shirigutman

New member
פורום ל"בנות גילמור" - ../images/Emo49.gif

שלום לכולם! שמי הוא שירי ואני בת 18, מקווה שיהיו עוד אנשים בגילי פה למרות שלא משנה לי לדבר עם צעירים יותר. אומנם אינני צופה מושבעת של הסידרה אבל תמיד כיף לראות את הסדרה והסדרה ממש חמודה אבל קצת לא מציאותית - למי שיש יחסים כאלה מעולים כמו אחיות עם אמא שלו- הוא בר מזל. הדמות שאני הכי אוהבת בסדרה היא לורליי מאחר ואין היא נותנת לדברים לעצור אותה והיא פשוט זורמת וחביבה וממש מצחיקה. הדמות הכי שנואה עליי היא אמא של לורליי- אימא´לה, איזה אימא מעצבנת- דבר העיקרי בחייה הוא "מה יחשבו עליי אם...". מה דעתכם? שירי

katykr

New member
אמא של לורליי אכן מעצבנת....

וזה לגמרי מסביר את העובדה שלורליי כזאת מגניבה. היא פשוט לא רוצה להיות כמו אמא שלה. קטי

shirigutman

New member
הלוואי וזה היה אמיתי...

אני מקווה שכאשר אהיה גדולה יותר ואם לילדים- לא אעשה את הטעויות שעשו הוריי בגידול שלי ושל אחיי אבל בדה"כ במציאות, המצב חוזר על עצמו ועושים את אותם טעויות... שירי

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה בדיוק הפחד

את מסתכלת על אמא שלך ובראש שלך חורטת את כל הדברים שאת לא רוצה לעשות כמוה... הפחד הוא שזה כן יקרה לך ושהילדים שלך יחשבו אותו דבר עלייך כמו שאת חושבת על אמא שלך. בכל מקרה, לורליי מצליחה יפה מאוד בתור אמא חד הורית.

swirrrly

New member
את צוחקת עליי

אמא שלה בסה"כ שמרנית ותומכת במספר עקרונות של העבר אבל בסה"כ מבינה ומתפקדת נהדר בעולם המודרני! הייתי רוצה לראות תמונות שלה כשהייתה צעירה כי אני בטוחה שהיתה יפה.

katykr

New member
אף אחד לא אמר שהיא לא הייתה

יפה... אני אישית רק צייניתי שהיא קצת מעצבנת...לדעתי האישית בלבד, כמובן. תראו איך היא הגיבה כשלורליי אמרה לה שהיא מתחתנת!! גם אם זה באמת פגע בה מה שלורליי עשתה לה (שהיא לא גילתה לה על ההתחלה) , היא לא הייתה אמורה להגיב ככה...היא הרי אמא שלה...היא לא צריכה לרצות לפגוע בה. זה מה שהופך אותה לדיי רעה ומעצבנת.. אבל הסבא לפעמים ממש נחמד.. קטי

swirrrly

New member
את צודקת

אמא שלה הייתה רק צריכה להודיע לה על האבל שגרמה לה אבל העונש שהיא נתנה לה היה קצת מוגזם. היא בכל זאת אמא שלה שצריכה לתת לה אהבה ללא תנאים. עכשיו כשאני חושבת על זה, אולי בעצם הפואנטה של הסדרה היא נתינת אהבה ללא כל תנאים לצאצא שלך. לורליי הבת הבינה שרורי היא הבת שלה, ולורליי האם (סבתא, מה שבא לכם) בטח האמינה שמעמד מכובד וכסף אולי מספיק. זה בהחלט מספיק אבל זה לא תחליף ללהגיד: איי לאב יו.

shirigutman

New member
הסבא הזה כל כך...

...פאסיבי, לא חושבת כך? הוא עושה רק מה שאמא של לורליי אומרת לו לעשות ואין לו דעה בפני עצמו- זה כל כך מגעיל, לא? שירי

katykr

New member
אבל הוא ממש חמוד....

והוא מאד אוהב את רורי ומאד מתגאה בה... וזה ממש חמוד! וזה מה שמעצבן באמילי אגב, שהיא שתלטנית....

Moony1

New member
לא..מה שמעצבן באמילי..

זה שהיא אמילי !! היא ממש אמא מגעילה..מרירה , קרה , קשה , מיושנת.. ואפילו שיש לה ימבה כסף , זה לא הכל בחיים. ועובדה , שהיא לא יכולה לקנות לנ יחס טוב עם הבת שלה.. אני שונאת מיליונרים שחושבים שכל דבר אפשר לקנות.. מעין
.

YaLdoNet 4 EveR

New member
תחשבי מה היא עברה

עשירים כאלו שהדימוי הכי חשוב להם- הבת שלה ברחה בגיל 16 וילדה בת, לא סיימה תיכון, ולא שמרה על קשר. תחשבי איזה מכה היא חטפה. ועוד הקטע שלורליי התחתנה ולא אמרה לה כלום. גם אני הייתי נעלבת ומתנהגת ככה.

boardsmash

New member
לא חושבת עובדה שהיה לא הרבה מה לומר

על דין- הוא היה כ-ז-ה מגעיל! ועוד דין בכלל לא רצה ללכת לשם!

YaLdoNet 4 EveR

New member
Sooooooooo NOT

ראיתם את הפרק שהוא לקח את רורי למגרש גולף?! כולם מתנהגים אליו כאילו הוא הנשיא! והפרק שהוא ראה את לורליי בורחת מהחלון של החדר שלה (כשהיא היתה קטנה) והוא לא אמר כלום לאמילי?? הוא נשמה ומשם לורליי כנראה קיבלה את זה.

shirakl

New member
למרות שלפעמים

גם הוא רע - למשל איך שהוא התייחס לדין ה מ ד ה י ם כשרורי הבאיה אותו לארוחה, הוא בד"כ ממש נחמד, בעיקר אם משווים אותו לאמילי. הוא הרבה יותר אנושי מאשתו, ובאמת האופי של לורליי הרבה יותר דומה לאופי שלו!

למעלה