פורום יקר...

שרה את השיר

אני אישית מאוד לא מרוצה,מצורת ההתנהלות שלכם,יכולתם לפתור את כל העניין אחרת,שמתי לב שאתם מוחקים את כל המגיבים שבעד,ממש מעליב לדעתי,וזאת מדינה ופורום דמוקרתי,לכל אדם יש זכות לומר את שלו. ואם עוסקים אנו בעניין הספציפי,לא חסרים פה,עוד אנשים שמשרשרים שירשורים שכאלה,מעניין מאוד,האם גם להם נשלחו חסימות? או שמא רק הבנות שלא נראו לכם לעין? חברויות תמיד יווצרו,מין הסתם בפורום מסוג זה,ונראה לי ששיטת העריצות,חלפה לה מהעולם הזה. פורום לא אמור להיות"יבש וחסר טעם" נהפוך הוא,רגש ולהט,מבאים חשק לכתיבה נוספת. מאוכזבת קשות מצורת היחס שלכם. הזמרת ששרה את השיר... ועצוב עצוב לה היום....

../images/Emo26.gif השני סנט שלי... ../images/Emo130.gif

חשבתי הרבה אם להגיב להודעה הזו או לא. בניק האחר שלי, אני מנהלת שותפה באחד הפורומים באשכול משפחה, פורום סוער ופעיל שיודע תהפוכות ומהומות אחת לשבועיים בערך. חסימה, או בקשה מגולשת לא לכתוב, היא צעד מרחיק לכת מבחינתי, גם במצב של שרשורי-ענק שכולם אוף טופיקס, ובעצם – בכל מצב. הפורום אינו שייך למנהליו. דינמיקה היא דבר טבעי, כמו גם תחלופת גולשים , וכפועל יוצא – שינוי (גדול או קטן) באווירה ובסגנון הכתיבה. כל חטאן ופשען של שלוש הגולשות שהורחקו היה שמצאו בפורום מעבר למקום לכתוב בו הגיגים אסורים. נכון שאפשר היה לצמצם את מינון הקשקשת. אבל כשאני תוהה ביני לביני, אני באמת לא רואה מה רע בקורטוב פלפל וסוג של הוצאת קיטור. מי שמשתתף בשרשורים הללו , מסתבר, נהנה מאוד מהצד החברתי, ומי שבא בלאו הכי רק לכתוב , ימשיך רק לכתוב. אין כאן עבירה על חוקי תפוז. אין כאן פגיעה במנהלים/גולשים אחרים. ה"פגיעה" היחידה היא באופי הפורום. ובכן, "פגיעות" כאלה הינן בנות חלוף ותלויות במנהלים ובגולשים בזמן נתון.

nasooyy

New member
אלמנט של דיקטטורה לייט

בדר"כ, כשיש מכות אני לא מתערב... נותן לשני הצדדים לשבור ת'ראש לבד... במקרה הזה, קשה לי להתעלם מהשימוש הלא הולם שעושים מנהלי הפורום הזה, בכח שניתן להם. נכון ש"הפושעות הקטנות" לפעמים פוצצו כאן את עמודי הפורום בתמלילים שהם "תחליפי שיחות טלפון" ביניהן וגם לטעמי זה היה קצת מוגזם לפעמים. אבל, אי אפשר להתעלם מכך שהן גם כתבו סיפורים. והרבה! ובכך, הן שרתו יפה מאד את מטרת הפורום - כתיבת פנטזיות! לכן, הרחקה מוחלטת וגורפת שלהן עקב "OVER להג", היא הגזמה במקרה הטוב! "חינוך" לא מושג על ידי חיתוך הביצים וסקילה בככר העיר... זה קיים במשטרים שהשליטים שלהם היו יכולים לפרנס יפה 748 פסיכיאטרים... אם אתם (מנהלי הפורום) צריכים את הסולם כדי לרדת מהעץ הגבוה שטיפסתם עליו, אני חושב שאתם מקבלים אותו דרך השירשור הזה. אני חושב שתצאו גדולים אם תשנו את החלטתכם הדיקטטורית (אולי מילה קשה אבל, מה לעשות? זה הרושם שאני מקבל...). ואני גם בטוח שהשירשור הזה, יגרום "לפושעות הקטנות" ללהג קצת פחות על גבי הפורום... תנו צ'אנס לשלום! (-;

אייבורי

New member
מנהלים יקרים

ראשית אני מברך אותכם על הצעד האמיץ אכן הפורום איבד מקסמו וכותבים וכותבות מוכשרים שגרמו לעונג בתחילה נעלמו וחבל. ההתלבטות היחידה שקיימת בליבי, האם אפשר לחנך גולשים מפריעים להיות חלק מקבוצה וללמד אותם דרך ארץ. בכל מקרה כל הכבוד על האומץ והמעשה.

blue clue

New member
אתה לא קולט מה כתבת?

מה שתכתב, בשינוי קל, מזכיר מניפסטים מפורסמים ממשטרים לא סימפטיים בתחילת ואמצע המאה... מה זאת אומרת "לחנך גולשים" "ללמד אותם דרך ארץ" ? אולי אתה מתבלבל בין פורום לקומונה. קומונה שייכת למי שמנהל אותה וזכותו להחליט באופן אבסולוטי מי הוא רוצה שיכתוב, באיזה אופי, כמה וכו'... פורום שייך לכולם. כ-ו-ל-ם !!!! למשל, רק לצורך הדיון - לדעתי צריך לחנך אותך וללמד אותך דרך ארץ. מי קובע את מי צריך לחנך? אתה? אני? מדוע דעתך קובעת יותר מדעתי? גם דעתם של מנהלי הפורום אינה אמורה להיות נחשבת יותר מדעתי או דעתך. מנהלי הפורום אמורים לשמור על הקצוות, שלא יהיו הודעות בשפה לא ראויה (קללות, לשון הרע, לכלוכים וכו'). הפורום שייך לי, בדיוק כפי שהוא שייך לך, בדיוק כפי שהוא שייך למנהלי הפורום. מילא אם היה נכנס מישהו חדש ועושה פרובוקציות בכוונה לקלקל את האווירה. אבל זה לא המקרה, נכון? הדבר היחידי שמקלקל את האווירה כרגע זה ההתנהגות הלא מוסרית של מנהלי הפורום. להרחיק גולשים?? תפנימו - לכל אחד מותר לכתוב תגובות \ או לפתוח שרשורים. כל עוד הוא לא מנבל פיו, פוגע מעליב וכו'... גם אם הודעותיו אינן קשורות ישירות לפורום, אפשר להעיר לו מעל גבי הפורום בנימוס. ואם יש קשר לנושא הפורום אבל קשר לא ישיר? מי קובע? חבר'ה - לא נעים, אבל נסחפתם. על פניו זה נראה כמו "הקפדת מוגזמת פראית על אופי הפורום". עם זאת, יש סיכוי שזה סימפטום עמוק ליצר שליטה ופיקוד המחפש אפיק להתבטא...

אייבורי

New member
אני שמח שאתה חושב

אבל בהחלט אני מבין מה שכתבתי פה. פורום הוא לא בית זונות בלשון המעטה, חופש הביטוי הוא דבר נהדר כאשר האנשים משתמשים בו בתבונה. שאתה נכנס למקום יש בו תרבות דיבור מסויימת, שאתה נכנס לספריה יש תרבות של שתיקה. שקבוצה רעשנית נכנסת לפורום וגורמת לאנשים שבו להרגיש לא נעים בהחלט מקום המנהלים ל"חנך" אותם או בעברית צחה, לזרוק אותם מהמדרגות אם לא ילמדו דרך ארץ.

blue clue

New member
מה שאתה כותב די מעציב בסך הכל

חבל שאתה לא מנסה לקלוט מה אני מנסה להגיד. אגיד במילים אחרות. אני חושב שמה שכתבת הוא חסר תבונה לחלוטין, ואני חושב שאתה לא מתנהג בתרבותיות, כשאתה בספריה כדאי שתשתוק ולא תכתוב את דבריך חסרי הטעם... ואני חושב שצריך לחנך אותך או לזרוק אותך מן המדרגות אם לא תשנה דרכך... דרך אגב, אני מקווה שהבנת שלמרות שאני אכן חושב שמה שכתבת מזעזע... אני לא באמת חושב שאתה צריך לעוף מפה, כי אני חושב שמותר להביע את דעתך גם אם היא שונה משלי.

גולשים מפרעים????

ממש תגובה לא לעניין. מי אתה שתחליט,שצריך לחנך מישהו? או ללמד אותם דרך ארץ. עברנו את שלב הגן,נראה לי כבר מזמן. ותסלח לי עם כל הכבוד אליך, ולמנהלים שפה. הניצול של הכוח שלהם ,הוא ניצול לרעה,נקודה.

אייבורי

New member
חולק על דעתך

יש כאלו שצריכים להיות בגן. נקודה. אבל את מאירה את עיני צודקים המנהלים, מי שלא מסוגל לכתוב פנטזיה וחייב לצרוח במשך ימים שהוא חי נושם וקיים באמת אין טעם להשקיע את המאמץ וראוי לגרש אותו.

צודק במאה אחוז

הם סתם הציפו את הפורום בשטויות אולי זה רצון לתשומת לב אבל כל דבר שהיה להם בראש הם כתבו פה וזה לא היו פנטזיות -זה בטוח סתם הם רצו להראות שהם מפה כאילו נוכחות זה גם הבריח כותבים מפה כל מי שרצה לכתוב פשוט ההודעה שלו נבלעה בתוך כל הבולשיט שלהם

בדיוק כך, הן פשוט צעקו 'תראו אנחנו פה'

הן לא היו רושמות פנטזיות , סתם היו רושמות שטויות כדי למשוך את תשומת הלב אליהן . אמרת נכון .

dobison

New member
מנהלים וקוראים נכבדים.....

תגידו מהלים נכבדים....אתם חושבים שאתם נימצאים בתקופת ימי הבניים? שאסור לבן אדם לומר מה שיש לו?.ואיך שהוא רוצה?.מי שלא ניראה לכם מוצא להורג או שולכים אותו לגלות?. מה ניסגר איתכם?.פורום כשמו כן הוא פורום,ולכל אדם יש זכות לומר את העולה על רוחו כל עוד לא ניפגע אף אחד. גם אם יש צחוקים כתוצאה משירשור מסויים אין שום דבר פסול.אדם אחד אומר את מה שיש לו וכל השאר מגיבים. יש אנשים שיודעים ליכתוב,ויש כאלה שלא כל כך יצירתיים אז מה.אסור להם להגיב בצורה כזו או אחרת. אני פעיל בכמה פורומים אחרים ולא תמיד מדברים רק על מה שניכתב מה לעשות,השיחה גולשת גם לכיוונים אחרים. אז מה מישהו עף מהפורום?רק תיראו מה עשיתם לפורום אני מרגיש כמו בית קברות,משעמם כאן יבש כאן,מת כאן. מאז שהוצאתם לגלות את הקבוצה"המרעישה"של הבנות.והבנות האלה הביאו איתם עוד כמה אנשים שעשו כאן שמח ומעניין.עכשיו אני פונה לקוראים כאן.מי שלא נאה לו שלא יענה יש כאן כמה שמות חדשים שפיתאום צצו ועוד שמחים שהבנות יצאו מהפורום.עם כל הכבוד לכם שבו בשקט טוב לא ראינו אותכם פעם אחת כותבים או מגיבים כאן. אני אחד שקורא כאן בשקא ולא מגיב אז אין לי זכות להביע את דעתי במה שאני לא פעיל בו. אז למנהלים יוחזרו המגורשים והמצורעים לאלתר,אל תשחקו אותה אלוהים כי אתם לא כאלה.

ferdinand

New member
לא יכול להתאפק -

למרות שאולי היה יותר עדיף.
בסופו של דבר, הכל פה סערה בכוס תה. כולנו פה בעצם סטטיסטים בלוח פירסום ענקי, מסחרי של פורטל תפוז. כל השאר, זה סוג של תוצר לוואי. אין פה שום עניין "דמוקרטי", ציבורי. ה-"פורמים" פה אינם הפורומים של יוון העתיקה, ניהול פורום, אינו משרה ציבורית, למעשה הוא איננו משרה כלל!. אפ'חד פה לא אלוהים, אפ'חד לא ניסקל, לא מת לא הוצא להורג. אין פה צדק או חוסר צדק. אין פה דיקטטורה או דמוקרטיה, משטר אפל, כריתת ראשים - אל תיסחפו חבר'ה!!! שום פה שבא לבשר גאולה לעולם, לא ניסתם. אבל ללא ספק, המהומה על לא מאומה הזאתי, משעשעת!
ולעצם העניין
(שהוא כאמור רק איזה תוצר לוואי לא ממש חשוב, תוספתן שכזה) יש פה "מקום". ל-מקום הזה יש אופי. כבר הרבה זמן, ממש עניין של "מסורת". הרבה לפניי, הרבה לפני שבאגי קיבל עליו את "מושכות הניהול". ה-"מקום" רוצה לשמר את האופי שלו. באו אנשים (שבלי משים אפילו, ללא כוונה) ו-"איימו" לשנות לו ת'אופי. (ורק שלא תהפכו לי פתאום את שלושת הבנות הללו, שאין לי שום דבר אישי נגדן או בעדן - לאיזו "לוחמות חירות", ז'אן ד'ארק, יאן הוס, רק שלא תבאנה ותשרוף ת'עצמן (או ת'חזיות שלהן, בעצם זה יכול להיות רעיון לא רע!) באמצע הכיכר (הפורום) ...) ה-"מקום" לא רוצה להשתנות. בתאוריה, אותן בנות היו יכולות להתאים ת'עצמן לאופי המקום, או לחפש להן מקום אחר, ולא חסרים "פה", "בסביבה" מקומות אחרים. מיש'ו כתב פה למעלה... מי זה היה?... הנה, "מניMEN11" - שדווקא לרוב הפורומים ומנהלהם והאנשים שבהם, אוהבים "רייטינג", רוצים להעצים ושיכתבו כמה שיותר. מעצם היותו בתוך אשכול "למבוגרים בלבד", ומעצם עיסוקו ב-sex, למקום הזה לעולם לא יחסר רייטינג! בתוך האשכול הזה, קבוצת הפורומים הזאתי, יש לא מעט, פורומים מלאים ב-"קשקשת", באופ-טופיקס "חברתיים". אם בא לי להתאוורר מהאוירה הכבדה (כן - blue clue אנחנו כבדים!) של הפורום הזה, תמיד אני (וכל אחד אחר) יכול ללכת "לרעות בשדות זרים", ואכן אני עושה את זה! המקום הזה, רוצה להיות קצת אחר (כל פורום הוא קצת אחר, לכל פורום יש משהו שמייחד אותו) וזה הייחוד של המקום הזה. המקום הזה רוצה להיות שקט ואינטימי. קטן ואיכותי (הגודל קובע?!) לא רוצה לזכות בתואר פורום השנה, לא רוצה להגיע לדף הראשי! תנו לו להישאר כזה!.

blue clue

New member
חבל שלא התאפקת...

אתה טוען "המקום אינו רוצה להשתנות". ואני (שכתבתי בניק אחר פה כמה וכמה פעמים מתפרש על פני שלוש שנים אחורה) חושב שהמקום בהחלט רוצה להשתנות. אופי המקום נקבע לפי הכותבים שבו ולא לפי פרדיננד המלך, או המנהלים האלים שקובעים אופי ומנסים להכתיב אותו. מה שכתבת זה הכי גרוע! יצא המרצע מן השק. המנהלים עוד מנסים להתנהג בצורה 'כאילו' מכובדת ולייחס לעצמם הגינות בסיסית והם טוענים שהם בסך הכל רוצים שהפורום לא יתפזר. (ואני חולק עליהם). אבל אתה נסחף ידידי - אתה מקבע את אופיו של הפורום לפי ה'טעם הפרטי שלך', וחושב שכל מי שטעמו אחר, שיעוף מפה או שישתוק לעד... אז הנה, אני פה כרגע, ולא רק אני... אנחנו רבים שחולקים עליך, וטעמנו הפרטי שונה משלך. ולפי חוקי תפוז הפורום שייך גם לנו. אז מה תעשה? כבר ראיתי מה המנהלים עושים... מנסים לכפות אבל רוצים שזו תהיה כפיה נאורה... בינתיים זה לא לגמרי מצליח להם הנאורות הזו... מה תעשה? תכפה? תאיים שלא תכתוב פה יותר? מה תעשה?

ferdinand

New member
אין לי שמץ

של ספק, שזה ממש לא יזיז ת'קצה של האצבע הקטנה של מיש'ו אם אכתוב פה או לא! ואני לא כותב או קורא פה בשביל אף אחד. אני כותב אם בא לי, ואם כיף לי, להנאתי הפרטית בלבד!. ובכלל פרדי' ירום הודו, איננו הנושא פה בכלל! חבל שאתה יורד לפסים אישיים (יש דברים יותר טובים לרדת להן) "אופי המקום נקבע לפי הכותבים שבו." - וואלה מסכים! כל עוד אופי המקום חופף את טעמי האישי, אהיה בו. פרדי' לא משנה, ולא קובע, ולא מקבע שומדבר! ומה אתה תעשה? עכשיו תתחיל ללהג ולקשקש את עצמך ואת הפורום לדעת, בשביל לשנות את האופי שלו?

למעלה