פורום יקר...

blue clue

New member
אם כך, אנחנו מסכימים

לא, אני לא אתחיל ללהג ולקשקש. אבל אני נזכר שבתקופות בפורום שהיו בו גם פנטזיות וגם קצת קשקושים, ביקרתי יותר... כשהיו רק פנטזיות עם מיעוט תגובות, ביקרתי פחות... רק הבעתי את דעתי, ובטח שאני לא מנסה להשפיע ולמשוך את הפורום לכיוון מסוים. הכעס שלי נבע מכך שהרחיקו אנשים, ועוד הלבינו את פניהם ברבים. זה מה שהכעיס אותי.

dobison

New member
פרדי תן לי להבין משהו....

מה שאתה אומר שלמקום הזה יש אופי....אז כל אחד שיכתוב פנטזיה אמור לקבל תגובות כאלה..... יפה מקסים אהבתי פששש מרגש זהו.....?מה אנשים רובוטים כאן גם סוג של ציחקוקים על מה שניכתב זה סוג של פנטזיה שאנשים עונים עליה. ולמשל לוליטה,או נושקת לא פעם ולא פעמיים כתבו כאן יופי של פנטזיות(זה פורום פנטזיות לא)?. וזו הדרך שלהן להמשך הפנטזיה לדבר עליה להגיב וגם ליצחוק. ונוצרת שיחה מתגובות מה לעשות. ןלמה את אומר אפחד לא ניסקל????הגירוש הזה הגזר דין של המנהלים זה לא סוג של כוחניות?. ורק תיראה את השירשור שנוצר מהגירוש הזה. בואו תעשו סקר מי רוצה את הבנות חזרה....וניראה מה הרוב יחליט?. כמו שכתבתי קודם אני לא פעיל בפורום נהנה ליקרוא כאן וליצחוק מהתגבות של האנשים. ולפי דעתי מי שלא נאה לו שלא יכנס לכאן. או בוא נישאל אחרת מדינה חופשית לא.יש דרך לעשות דברים ולא כמו שהמנהלים עשו שישר גירשו את הבנות בלי מישפט ישר גזר דין.תחשוב הפוך כמו בדמוקרטיה או דיקטטורה,גם את המנהלים אפשר להדיח.

דברים שרואים משם-לא רואים מכאן

לידיעתכם! כששלחתי אני את המסר לבנות, אמרתי להן שאני מבקשת שלא תכתובנה יותר פורום, לא חסמתי אותן,כי חשבתי שהן תהיינה מספיקות חכמות כדי להבין שאם לא עשיתי את זה, אני כן ארצה שהן תהיינה חלק מהפורום אבל לא יזיק אם הן טיפה תורדנה הילוך. מפתיע אותי כל פעם מחדש,שיש פתאום כל מיני נשמות טובות שלא שמעתי או ראיתי אותם אפעם שמתחילים להגן על משהו שאין להם אפילו מושג. ולא שאני נגד זה-ההפך. אני כן רוצה לשמוע מה יש לכם לומר- אחרת בכלל לא הייתי משתפת אתכם בכל זה. יכולתי לעשות את הכל מתחת לשולחן, לבקש מהן כמו שעשיתי את זה באמת ולא היה לכם בכלל מושג מה קרה איתן. אני כל הזמן חושבת על דוגמא מהחיים- שאם אתם יושבים עם עוד שלושה חברים נורא טובים שלכם באיזה מקום,שהוא "המקום שלכם" ופתאום בא אחד שעושה רעש,ומפריע לתקשורת בינכם אחד מכם יתרץ שיש לו מחר יום ארוך והוא צריך ללכת. בסוף מישהו ישתיק אותו. אם לא מייד בהתחלה,אח"כ זה יתחיל להציק. אין לי דוגמא טובה יותר כדי להסביר לכם מה קרה כאן. במשך כל הזמן הזה קיבלתי מסרים על ימין ועל שמאל שהפורום איבד את עצמו. אני לא מחפשת רייטינג, אני לא מקבלת כסף על זה שאני כותבת כאן, אני כן מקבלת סיפוק מזה שאני כותבת, מזה שיש עוד אנשים כמוני שיודעים שיש להם מקום לבוא ולומר את הדברים בצורה שלהם.עם הכישרון שלהם. כואב לי שאחרי המון זמן שאנחנו (אנחנו-אני ובאגבאסטר)מנסים לשמור כאן על סטייל אחר, על מקום שבאמת נועד לכתיבה.לכתיבה נטו. אני,אישית,מאז שאני בניהול לא השתקתי אף אחד, לא חסמתי אם לא היה ממש צורך בכך, ואם עשיתי את זה לפעמים היו לי רגשי אשמה. אני לא מרגישה שאני חייבת לכם דין וחשבון, אבל אילו העובדות. כשאתה נמצא "למעלה יותר" אתה יכול לראות דברים שאילו למטה אפעם לא יראו או ירגישו.

באמת נרצה לראות את המסר ששלחת.

יעשה לנו טוב. או במקרה הטוב, יסתום כמה פיות פה. אם ביקשת אותן, לא לכתוב יותר בפורום. למה התכוונת? זה לא נקרא לחסום? לסתום פיות? נשמח לראות את המסר שלך שנשלח אליהן. ואני אישית יכולה לומר,שיכלת לעשות הכל אחרת,יכלת לשים שירשור אוף,ובו לכתוב,שיש בעיה זו או אחרת,ולפי התגובות,אני חושבת שהן היו מבינות,ומתחשבות. אין צורך בקיצוניןת הזאת,רק בגלל שאת למעלה. זיכרי העולם גלגל, יום את למעלה, ויום למחרת, יכולה להיות למטה.

ארלן נס

New member
מודה מודה מודה......

מה הכוונה שלךשאתה נימצא"למעלה יותר".....? תסבירי לי בבקשה כי את הרי יושבת על האולימפוס לא וכולם נימצאים למטה. אז כמו שזמרת בארים ענתה לך פעם אתה למעלה ופעם אתה למעטה.....אז תפסיקי אם ההיתנשאות את לא יותר טובה מאחרים כאן.ותיתיפלאי יש אנשים שיודעים מה המסר שהעברתם(ההנהלה)לבנות.

שלום לכם

שמי שירי אני קוראת סמויה בפורום הזה ולא מבינה את הרעש והמהומה שיצרתם פה אני קראתי את הבנות,וחזרתי כעת אחורה וראיתי שאין פה שום עילה להוציא אותן מהפורום. ועוד בצורה כזו,אהבתי את הכתיבה שלהן,את התגובות שגרמו לי לחייך ואפילו רשמתי להן כמה וכמה פעמים מסר על כמה שהן נותנות חשק לקרוא בפורום הזה. והן תמיד עודדו אותי להצטרף לפורום. אני קוראת את התגובות השלילים שיש פה,ואני קוראת את החיובי ואין ספק שהחיובי עולה על השלילי ולא סתם! לא אהבתי את התגובה הביקורתית של פרנידד (האדום) הלו? אתה לא חיי בפנטזיה שרשמת שהן חבורה בקברט יש דרך להביע דיעה (ככה אני חושבת) לדעתי אתם צריכים לחשוב,ולתת עוד צ'אנס,ופשוט להסביר להן איך אתם רוצים שהפורום התנהל. כי אני בכל אופן נהנתי לקרוא אותן. אם הן היו מקללות,הורסות,מציפו,הייתי מבינה את הכעס אבל הן בסך הכל נהננו להיות פה ואהבו אותן לפי המראה. מקווה לראות אותן פה בהקדם.

מוחה

ברצוני למחות על ההחלטה של המנהלים(אני מקווה שיאשרו..) לאסור על לוליטה לרשום בפורום הבחורה כישרונית בצורה בלתי רגילה וכל מה שפירסמה זכה להרבה תגובות. הפורום מיועד לאנשים שרוצים להתבטא בנושא פנטזיות מיניות,ולא ייתכן שאנשים שרושמים בנושא ייחסמו. הרבה אנשים גם סתם נכנסו לקרוא מה שהיא כותבת ולא הגיבו אבל נהנו מהכתיבה אני קורא להחזיר את לוליטה בדחיפות

golaus

New member
גם לי יש מילה לומר

אני מהגולשים שמצאו את עצמם כותבים פחות ופחות בפורום. זה היה בלי להתכוון. ולא כי הכותבים החדשים לא נחמדים, או לא מוכשרים. אלא כי נהיה רועש נורא. כמו שכותב פרדי, זה באמת עניין של אישיות. יש אנשים שמרגישים בנוח במסיבה רועשת, עם המון אנשים מסביב, מוסיקה רועמת וריקודים צפופים. אני מרגישה יותר בנוח בסביבה אינטימית יותר. שקטה. שיש מרווח בין מילה למילה. אז משתחררות ממני מילים שמתחבאות. זה באמת עניין של מבנה אישיות. בכיוון החדש שהפורום תפס, לא היה כלל מקום לאנשים כמוני. אני שמחה עם הצעד שנקטו המנהלים, ואני יודעת שזו אמירה אנוכית, אבל בשקט טוב לי יותר. ואני שמחה שיש לי מקום לכתוב שוב. אני גם חושבת שאחד הדברים שרבים מהמתרעמים פה מפספסים, הוא שהמנהלים לא חסמו את הכותבות. הם השאירו את ההזדמנות פתוחה כדי לאפשר להן לכתוב, אבל בטונים שקטים יותר. זה פורום של כתיבה. אני לא מתיימרת להיות משוררת או סופרת, אבל בכוונה אני בוחרת לכתוב פה, כי פה היה פורום שהאלמנט המרכזי בו הוא כתיבה, ולא החלפת תמונות אירוטיות שנאספו באינטרנט, או דו-שיח חברי (חברי במובן החיובי). את זה ניתן בהחלט לנהל בפרטי או בפורומים אחרים.

nasooyy

New member
../images/Emo124.gif תיקון טעות הבנה מהותית שלך

את טוענת שהמנהלים לא חסמו את הכותבות... ואני מצטט 2 שורות מהודעת המנהלת: בשעה האחרונה נשלחו מסרים לגולשות/גולשים להפסיק את כתיבתם/ן בפורום. ושורה מהודעתו של המנהל: הגולשות לוליטה, חיה בסרט ונושקת לך היתבקשו לחדול מלגלוש בפורום חיפשתי, אולי הם כתבו את זה בצחוק... אולי 1 באפריל.... אולי יש כאן איזה צופן נסתר שרק בוגרי האינטרפול ידעו לפענח... אבל לא...לא מצאתי... אז כנראה שבכל זאת חברי ההנהלה התכוונו בהודעותיהם הלא משתמעות ל- 2 פנים, להרחיק את אותן גולשות מכל כתיבה שהיא בפורום...לא?!?! (-;

bugbuster

New member
אתה טועה

כלומר צודק אז ככה לרקורד, בסיפור רומן המשרתות הדביק הזה, הריני להבהיר לך אישי היקר: "במסר" המדובר ניתבקשו שלוש הגולשות שלא לגלוש. נפתח שרשור (בוא אתה נמצא עתה,) לוליטה מיהרה להגיב, ואנוכי, חסמתיה מיידית. כי? כי ניתבקשה של לגלוש מחד, ומאידך כי תגובתה הייתה לא לעניין, ומתלת דכן של אידך וצד - לא רציתי שהשרשור יהפוך לדיון, וזו שוב הזדמנות טובה להגיד שזהו איננו דיון, איננו מחפשים מודה ואנוכי הצתדקויות, ומי שלא נוח לו, שיפעל בדרכים המקובלות! ישנה הנהלת פורמים וישטח ויעלה בפניה את טענותיו ומענותיו. בין זהו ניק אחד שמיתחזה ללהקה שלמה, ובין זו אכן להקקה בת אלפים ורבבה.
אמור מעתה, למען ההגינות העובדתית, שתי הגולשות האחרות לא חסומות, וניתבקשו בצורה שאיננה משתמעת לשתי פנים שלא לגלוש, כלומר, לו תגלושנה, סביר שתחסמנה, לכתוב זאת שוב? למעט לוליטה. היא נחסמה וחסומה.

nasooyy

New member
../images/Emo2.gif ואני חשבתי שצ'אוצ'סקו מת...

כלומר, הוא מת... אבל מורשתו (אם אפשר לקרוא לקפריזות לא הגיוניות - מורשת) עדיין מכסה כערפיח את שמי הפורום.... ומכל תגובה שאתם (המנהלים) מוסיפים, ההרגשה הזו רק מתחזקת... קריאה נוספת אליכם - צאו גדולים ורדו מעץ החסימה! תראו בגרות ולא ילדותיות של "דווקא"... (-;

../images/Emo206.gifשתדעו לכם שהרבה כותבים טובים ברחו בגללם

בגלל לוליטה וחבורתה אתם תראו כמה שהפורום יהיה פורה ונעים עכשיו .

מעניין מאוד כנסו=>

עד יום שישי מההודעה של המנהלת מודה אף אחד לא רשם שמפריע להם התגובות של לוליטה,חיה,ונושקת מאז שהמנהלת רשמה את ההודעה על שהיא אסרה להם לרשום בפורום. את הבנות,מאז ניכנסו חדשים כרטיסים חדשים נפתחו,מעניין מה,כמה ולמה? "על ראש הגנב בוער הכובע"? או ש.. מאיפה צצו פטריות היער למרות שלא יירד עדיין גשם. אתם צריכים אולי להעריך את המשפט:עם ישראל חברים זה לזה אז אולי תלמדו קצת דרך ארץ,לרדת פה על הבנות כאילו הם הרסו את העולם,זה בסדר זה מקובל בפורום,זה התגובות הרצויות לכם. ממש בושה!!! ולכם מנהלים אולי זה מה שרציתם קצת פלפל לפורום כנראה היה לכם משעמם אם מנמלה עשיתם פיל ענק! תוחזרנה הבנות לאלתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה