לא יכול להתאפק -
למרות שאולי היה יותר עדיף.
בסופו של דבר, הכל פה סערה בכוס תה. כולנו פה בעצם סטטיסטים בלוח פירסום ענקי, מסחרי של פורטל תפוז. כל השאר, זה סוג של תוצר לוואי. אין פה שום עניין "דמוקרטי", ציבורי. ה-"פורמים" פה אינם הפורומים של יוון העתיקה, ניהול פורום, אינו משרה ציבורית, למעשה הוא איננו משרה כלל!. אפ'חד פה לא אלוהים, אפ'חד לא ניסקל, לא מת לא הוצא להורג. אין פה צדק או חוסר צדק. אין פה דיקטטורה או דמוקרטיה, משטר אפל, כריתת ראשים - אל תיסחפו חבר'ה!!! שום פה שבא לבשר גאולה לעולם, לא ניסתם. אבל ללא ספק, המהומה על לא מאומה הזאתי, משעשעת!
ולעצם העניין
(שהוא כאמור רק איזה תוצר לוואי לא ממש חשוב, תוספתן שכזה) יש פה "מקום". ל-מקום הזה יש אופי. כבר הרבה זמן, ממש עניין של "מסורת". הרבה לפניי, הרבה לפני שבאגי קיבל עליו את "מושכות הניהול". ה-"מקום" רוצה לשמר את האופי שלו. באו אנשים (שבלי משים אפילו, ללא כוונה) ו-"איימו" לשנות לו ת'אופי. (ורק שלא תהפכו לי פתאום את שלושת הבנות הללו, שאין לי שום דבר אישי נגדן או בעדן - לאיזו "לוחמות חירות", ז'אן ד'ארק, יאן הוס, רק שלא תבאנה ותשרוף ת'עצמן (או ת'חזיות שלהן, בעצם זה יכול להיות רעיון לא רע!) באמצע הכיכר (הפורום) ...) ה-"מקום" לא רוצה להשתנות. בתאוריה, אותן בנות היו יכולות להתאים ת'עצמן לאופי המקום, או לחפש להן מקום אחר, ולא חסרים "פה", "בסביבה" מקומות אחרים. מיש'ו כתב פה למעלה... מי זה היה?... הנה, "מניMEN11" - שדווקא לרוב הפורומים ומנהלהם והאנשים שבהם, אוהבים "רייטינג", רוצים להעצים ושיכתבו כמה שיותר. מעצם היותו בתוך אשכול "למבוגרים בלבד", ומעצם עיסוקו ב-sex, למקום הזה לעולם לא יחסר רייטינג! בתוך האשכול הזה, קבוצת הפורומים הזאתי, יש לא מעט, פורומים מלאים ב-"קשקשת", באופ-טופיקס "חברתיים". אם בא לי להתאוורר מהאוירה הכבדה (כן - blue clue אנחנו כבדים!) של הפורום הזה, תמיד אני (וכל אחד אחר) יכול ללכת "לרעות בשדות זרים", ואכן אני עושה את זה! המקום הזה, רוצה להיות קצת אחר (כל פורום הוא קצת אחר, לכל פורום יש משהו שמייחד אותו) וזה הייחוד של המקום הזה. המקום הזה רוצה להיות שקט ואינטימי. קטן ואיכותי (הגודל קובע?!) לא רוצה לזכות בתואר פורום השנה, לא רוצה להגיע לדף הראשי! תנו לו להישאר כזה!.