פורום יקר...

bugbuster

New member
דובר

הכוונה איננה לפתח דיון. הצעד קשה, ולא נעים לכולם. תני לנו מעט קרדיט שההרחקה לא באה ככה אאוט אוף בלו.

or401

New member
שאלה אמיתית למודה ולבאגבאסטר

מסכימה באמת עם רוב הדברים שהעלתם, אבל יש עיניין אחד שאני לא מבינה: אם מישהו למשל כותב פנטזיה , הרי בטח יהיה נהדר לפרגן לו על זה, כי זה נותן אחלה פוש, אתם מעדיפים שהפירגון יהיה דרך מסרים ולא דרך הפורום? אני למשל לא מצליחה להתבטא כ"כ מדהים כמו הרבה מהאנשים פה ואני ממש נהנית לקרא אותם ואני חושבת שמאוד חשוב לפרגן להם על זה מעל גבי הפורום, אני מבינה שאתם לא רוצים שכל המחמאות יהפכו לשרשור אינסופי אבל לדעתי הפירגון מאוד חשוב גם אם הוא קצת משורשר מידי וכמובן אני מתכוונת רק למילים טובות ולפרגונים. שיהיה לכולכם אחלה שבוע, אני מאמינה שאתם מלאים כוונות טובות

ferdinand

New member
אחד הדברים היפים -

ב-"תקריות" מעין אלו, שהן גורמות לכמה מהיושבים הדוממים, ביציאים האפלים, לשאת את דברם!
אז קודם כל, or401 ברוכהבאה (או הנמצאת)
פירגונים לא רק שהם רצויים, הם גם הכרחיים. ולא רק פירגונים, גם ביקורת. גם ב-"בר האפלולי" הזה, יש (לא מעט) "פיטפוטי סרק" מבורכים, מדי פעם עולים קולות צחוק מתגלגלים מאחד השולחנות. יש דברים שלא ניתן לנסח ב-חוקים, או ב-כללים. שלא ניתן למדוד או לכמת. "אוירה" אי אפשר להגדיר ע"י הגדרות רציונליות. כמו ש-"עיקצוצים" ציינה פה למעלה: "פנטזיות אי אפשר לייצר כמו מסטיקים. זה בא ממקום בנשמה שאי אפשר להזמין מראש..." אז אם אין מה להגיד, עדיף לשתוק! אני אישית מעדיף פורום שיהיה נטול פעילות במשך ימים, מאשר פורום מלא בלהג אינסופי. לא מוכרחים למלא איזו מכסת דפים. המשך שבת ענוגה, ושבוע טוב.

traveler03

New member
אישית הייתי מאוד אוהב מסרים :)

אבל זה אולי רק אני, בכל מקרה כל סוג של feedback יתקבל בברכה.

bugbuster

New member
לאור401 ולטאראוולר - נפוך הוא תגובה

היא היא לב העניין! כל כתיבה היא גם או לפחות בהצהרה, מזמינה תגובה, וככותב אין לך דבר מחם לב מתגובה, וכותב שורות אלה גם לא מהסס לתת תגובה "קרה," או ביקורתית לא אחת, (והייתי רוצה לראות הרבה יותר תגובות מבקרות בצורה חיובית ובונה,) יתירה מזאת, בחידוד דינמיקת התגובה, היפה בפורום היא המידייות. היכן לפני כן יכל כותב לקבל תגובה במיידיות שכזו? היכן ימי משלוח המעטפות לעורך כל יכל כלשהו והמתנה ארוכה ומעטפה מוחזרת אחרי חודשים |(אם בכלל) בתוספת תשובה לאקונית (אם בכלל) "לצערנו אין למערכת עניין" (אם המעטפה נפתחה כלל וכלל.) וכוליי. יתירה מזאת, בקונטקסט המידייות, אי תגובה הוא גם תגובה, תגובת חוסר עניין מחד, או רדידות הקוראים מאידך, סוגיא שלא תיגמר לעולם בנושא תכנים, אבל אפקטיבית מאוד במידייות והנגישות כפי שהן בפורום, בצורת התקשורת המהירה מהירה ונגישה נגישה הזו. יתירה מזאת, אני עצמי מגיב לא אחת באופן 'פוליטי,' אחרי שרואה כתיבה הנשארת על מקומה ללא תגובה ויודע כמה הכותב מחכה לתגובה שכזו וההודעה שלו הולכת ונעלמת במעמקי העמוד, כך שתגובה גם מקפיצה ומחזירה את הכתיבה לראשיתו. ומאידך, גולשים וותיקים רבים לא מוגבים במיקרים רבים, שהרי אין מה 'לקדמם' או לבקרם באותם דברים שכבר נאמרו. יתירה מזאת, פורום פנטזיות מיניות היה תמיד מצומצם, פעמים רבות מצוצמם מידי וכתיבות רבות נותרו ללא תגובות, והיו בדימוי של <לא נעים לראות גן סגור> יותר ויותר הסתבר לי עד כמה דווקא האינטמיות הזו היא שקוסמת לגולשים שאשמע אולי מיתנשא, אך מה לעשות, זו עובדה, לגולשים הכותבים טוב יותר! ומיתנשא כאשר אולי ישמע, הפורום נ ו ע ד ל כ ת י ב ה ! ולא ניכנס עכשיו למהי פנטזיית ציפי על העץ. אבל הכל מתחיל ונגמר בציפי ההיא. גרעין של כותבים מוכשרים נושא על כתיפיו את הפורום, וזו עובדה. עד כאן רקע חשוב, ולעניין, תגובה היא כמעט לב העניין, בונה מבר=קרת, תומכת, וכן, גם מיסתחבקת, אבל לא תגובות צ'פחות, סבבה, ובאב אללה ושרשורי הבלות שאין להם ולו קשר לכתיבה למעט היותן משורשרות אליה.

אני לא מבינה למה להמשיך לדון בזה

הנגע הוצא מהפורום אז למה להמשיך עם השרשור הזה ? אני תומכת לחלוטין במעשה שלך הם היו מיותרות לחלוטין כאן הפכו את הפורום לשיחות פרטיות וכולם מסכימים כאן אזלמה להמשיך עם זה ?

"ליידי שכמוך"

מעולם לא כתבת בפורום הזה מי את שתחליטי החלטות,ותתני עצות? מה גם שתכני אנשים בכינויים,לא הולמים? אני במקומך הייתי יושבת בשקט מזל שהמאסטר שלי נתן לי להגיב היום כי זה לא צודק מה שקורה פה.

רואים כמה איכפת לך מהפורום הבנות האלה עשו רק

בלגן וכתבו שטויות שילכו ויפתחו פרום חדש ויקראו לו פורום הבולשיט ואני גם לא רואה שאת כותבת פה אז מה את עושה רוח ?

blue clue

New member
טעות בידייך

את כותבת שהנגע הוצא מהפורום... לפי אופי כתיבתך, אינני בטוח שזה נכון...

../images/Emo91.gif אני חושבת שפעלתם נכון כשחסמתם אותן

אני קוראת סמויה של הפורום מזה 4 חודשים , לפעמים בא לי להגיב על פנטזיה , אבל כל ההצפה והנוחכות המתלהמת של הבנות הללו מוציאה את החשק ומערער את הביטחון לכתוב פה מחשש שפשוט נהיה בלתי נראים . בפורומים אחרים, הודעות של אנשים נשארות במשך שבוע ימים בדף הראשון והתגובות מטפטפות, אבל פה זה עובר אחרי יומיים ורוב התגובות בכלל לא ענייניות . קוראים סמויים שקוראים כאן , ויש הרבה כאלה כאן, רואים את המצב הזה וחוששים להתבטא מחשש שלא ייראו . פשוט הייתי חייבת להגיב , זו פעם ראשונה שאני פשוט לא חוששת להגיב מתוך ידיעה שלא אבלע בתוך כל הצ'חצ'חיות של הבנות הללו . כעת אני בטוחה שאכתוב פה גם , נעים לדעת שיש סוף סוף מקום גם לאחרים . ישר כוח .

חמודה שלי אם אני לא בסדר שיזהירו אותי אבל

נראה לי שכולם פה מזדהים איתי - הרוב בכל אופן אז תמסרי לחברות שלך המשך גלישה נעימה ומרתיטה מאחורי הקלעים במיוחד ללווליטה צ'אוו נשיקות

blue clue

New member
לדעתי אתם קצת כבדים...

אני פחות אוהב פורום סטרילי עם חוקים ומשמעת. אני מבקר קבוע בפורום, וגם כתבתי בעבר מידי פעם תחת ניק אחר. דווקא בתקופות המתאפיינות במשמעת קפדנית, פחות בא לי לבקר פה. יותר נחמד לי כשהפורום 'נסחב' גם לכיוונים פחות מדוייקים, זה כיף, זה טבעי וזה מדליק. אני חושב שפניה לכותבים ספציפיים במסרים ולבקש מהם להפסיק לכתוב, וגרוע מזה, הלבנת פניהם ברבים (כפי שעשה המנהל הנוסף) זו חצית קו אדום לוהט מבחינה מוסרית. זה פשוט מזעזע. מילא, לבקש לכתוב יותר לעניין לדעתכם זה איכשהו לגיטימי, למרות שאני חושב אחרת... אבל להתייחס לגופו של אדם זה פשע (ואני מדבר על כותבים שלא פגעו, לא קיללו, אלא כותבים בשפה תרבותית). הרצון לשלוט ולקבוע רק מה שנכון לכם, הוא הראוי לשינוי ולטיפול. זו דעתי.

מניMEN11

New member
אני איתך

עוד לא ראיתי פורום שכותבים שם אך ורק מה שקשור בפורום. עוד לא ראיתי פורום שהמנהלים לא אוהבים שרושמים בפורום שלהם. להפך אני מכיר מנהלים שרק רוצים להעצים את הפורום אותו הם מנהלים עוד יותר שיהיה יותר הודעות יותר גולשים. מוזר....

למעלה