פורום יקר...

פורום יקר...

בחודשיים האחרונים אני ובאגבאסטר העלנו שאלות רבות בעניין הפורום, מאחר והוא נהייה פורום של דיבורי סרק,ופחות כתיבות על פנטזיות. פחות ממה שהפורום אמור להיות. לפני כחודש פירסמתי אני הודעה שקוראת להפסיק את כל הדיבורים המיותרים על גבי הפורום, אך לצערי כלום לא קרה,ההפך הוא הנכון- המצב החמיר. בשעה האחרונה נשלחו מסרים לגולשות/גולשים להפסיק את כתיבתם/ן בפורום. אני רואה לנכון לשתף אתכם בנושא, מאחר והפורום כן חשוב לכמה וכמה אנשים מלבדי ומלבד באגבאסטר. שתהייה שבת שקטה (תרתי משמע) מודה

מה קרה לפורום הזה?

אני אנונימית, קוראת קבועה בפורום, עד לאחרונה נהניתי מאוד להיכנס לפה, הכתיבה הייתה איכותית ומיוחדת. בזמן האחרון(ו שכבר די הרבה זמן....), כל מה שקוראים פה זה שירשורי "off" אינסופיים..... איפה הכותבים המוכשרים? מיצי קפיצי המדהימה? אלכסנדרון? .... מסתם מישהי שמתגעגעת לפורום שהיה ....

traveler03

New member
זה קצת הגיוני, כשחושבים על זה..

ככל שכותבים יותר ויותר (ועונים לתגובות) אנשים מכירים אחד את השני יותר טוב, נוצרת מעין 'קליקה'.. במוקדם או במאוחר, אנשים מרגישים צורך לשתף בבעיות או נושאים שנתקלו בהם בזמן האחרון ללא קשר לפורום, כי הם מכירים ובוטחים באנשים כאן יותר מאשר אחרים.. כי אנשים הם עדיין אנשים ואין להם רק פנטזיות בראש.. בערך... אולי כדאי להקצות מקום מיוחד לשרשורי off או משהו מעין זה... (אגב, אם כבר את כאן, אסחוב קצת תשומת לב ומקווה שאת ניהנית גם ממני, צריך לחשוב על משהו בשבת לא?)

שלום../images/Emo45.gif

אני בפורומים נוספים בתפוז... כך שברורה לי האווירה החברתית שנוצרת... וזה מעולה! אני האחרונה שאגיד משהו רע על זה.. הכרתי לא מעט אנשים מקסימים שמלווים אותי מחוץ למדיה האלקטרונית הזאת. אני קוראת את רוב הסיפורים(במאמר מוסגר, לובלו..... אני חושבת שאת מלכה
) ונהנית מהם. הייתי רוצה להשתתף בעצמי, אך כישרון הכתיבה פסח מעלייף כך מסתבר. אשמח להמשיך להיות פה מאחורי הקלעים בינתיים...

golaus

New member
זה עניין של מינון

אין כל רע בדו-שיח (או רב שיח), או במחמאות. (אני אוהבת לתת וגם לקבל כאלו). אבל אני מסכימה עם מודה ובאגי שזהו פורום של כתיבה ולא קומונה של שיחות. זה כמו ללכת לקנות בסופר ביום חול בבוקר, או בערב חג. כשצפוף ורועש פחות נעים (לפחות לי).

bugbuster

New member
אולי טעיתי בשרשור הודעתה של שירקושי

להודעת ההרחקה, כיוון שהמטרה לא הייתה לפתוח דיון בהרחקה, והודעות שהעלו זעקה רמה כנגד נמחקו. שבת שלום וברכה.

למה הן נמחקו ?

למה אין ליגיטימציה לדעות אחרות ? איפה הסובלנות ? האם זו דיקטטורה ?

../images/Emo91.gif

הצעה את מוזמנת לחטט בארכיון,לראות מה הלך כאן לפני משהו כמו שלושה ארבעה חודשים בערך ולהבין. זו לא דיקטטורה כאן,ואני מבחינתי - דיקטטורה זו השיטה האחרונה שאני אפעל בה. וכמו שפרדי כתב , זה מקום קטן של לילה, עם אינטימיות מסוג אחר. זה מקום שיכול שלא יזוז בו כלום יום או יומיים, ואז יבוא הדבר האמיתי מאחד או יותר מהכותבים כאן,ותהייה כאן ההתגעשות שאמורה להיות. כתיבת פנטזיה,או כתיבה בכלל- למי שקשור למילים שיוצאות לו מתוך הבטן לא ירצה שאחרי שעה יראה תגובות שכלל לא קשורות לכתיבה שלו. זה עלול לכאוב. שבוע נהדר

bugbuster

New member
../images/Emo150.gif|פרעה|../images/Emo2.gif אכן, לא היה מנוס אלא ניתוח.

אין אפשרות למנהלים להעביר הודעה משותפת, ולמען הסר ספק ספיקו של ספיקא, הרי ברור שמודה ואנוכי מרושתים ומתואמים יחד בהחלטה הזו. צר לי שהדברים הגיעו לכך, ומבקש מאוד שהצעד יובן למרות אי הנעימות שבו. הגולשות לוליטה, חיה בסרט ונושקת לך היתבקשו לחדול מלגלוש בפורום. לא רק שיובן, אלא גם שיתקבל בידי שאר הגולשים בצורה פעילה. והכוננה לכל להק המעודדים/מעודדות. אני לא מנסה לטייח, ואני שם את הקלפים פתוחים, לא כדי לפתוח דיון אלא שהחלטתנו מודה ואנוכי תהייה שקופה לכל. מן הידועות היא שברגע שכינוי נשי מוציא הודעה תמיד יהיו גברים שיגיבו. הנוסח הידוע, "... יו איך ריגשת אותי..." "... איזה ענקית את... כותבת כמוך לא ראיתי..." וכוליי, ידוע, ומוכר, ולפעמים גם ניסבל, אבל במיקרה הברור והחד כאן היינו מבקשים להימנע גם מתגובות "ההערצה " הללו. איננו רוצים לעבור לצעדים דרסטיים של חסימות וניטורים. הבעה בחסימה שזהו כדור פינג פנג מעצבן, הגולש המתוסכל שב ונכנס בניק אחר וכך ללא סוף. "הפתרון," התגובה לטרוליזציה ופינגפוניגזציה שכזו היא <ניטור,> צעד מגושם ומתיש במהלכו כל הודעה וכל תגובה של כל גולש עוברת אישור ובדיקה של ההנהלה לפני פירסומה. מישהו באמת רוצה להגיע למצב כזה?
אני מודה, על פניו אף אחת מהגולשות לא עשתה רע. הכל "כביכול" לפי הכללים, אלא שלא ניתן לכסות כל מצב משתנה בספר חוקים אין סופי ומצב שרשורי ההבל כפי שהגיעו לאן שהגיעו אייננו ניסבל. הפורום נועד לכתיבת פנטזיות. לא לתגובות שאותן ניתן להעביר במסרים פרטיים, או במיסגרת פתיחת קומונה. כל פורום הוא גם תא קהילתי, אלא שבמיקרה הזה הפך הפורום במקום לפורום כתיבה לפורום צ'פחות. .

אגיב בשם עצמי: יש בעיה גם בצד השני

מי שמנהל בלוג המכיל פנטזיות מיניות חייב לפרסם איך שהוא את הבלוג שלו ובלוגים של פנטזיות מיניות מופלים לרעה בתפוז (בגלל החוק). אי אפשר להעלות בלוג כזה לדף השער של תפוז (אלא אם כן זה בשעות הקטנות ודלות הגולשים של הלילה) וקשה להמליץ עליו בפורום מומלצים הכללי ובפורום בלוגים כי חצי הודעה שלך כוסקת בהתנצלות על זה שדולשים מתחת גיל 18 אינם מוזמנים. מה שנשאר זה לשים את הכתובת של הבלוג בחתימה ולהגיב בכמה שיותר פורומים. הצרה היא שבגלל החתימה אנחנו נמחקים מאי-אילו פורומים. חוץ מזה, עם חתימה שקוראת לבוא לבלוג פורנודרפי, לא נעים להגיב בפורומים מלאי ילדים כי יעירו לך על זה שמתחת גיל 18 רק למורה לחינול מיני מותר לדבר עם ילדים על מין.... זה משאיר בערך את הפורום הזה ולכן יש פיתוי להציף את הפורום הזה ולקלקל את האווירה הטובה שבו (וגם זה לא אמור להיות נעים.) אני מציע לסדר קומונה שתקרא 'מומלצי תפוז למבוגרים בלבד', לתת לה קישורית מהפורום הזה ולהפנות אליה את מי שדרך הפרסום של הבלוג שלו היא בהצפת הפורום הנחמד הזה. ושלא תבינו אותי לא נכון. לבלוג כחול תמיד יהיו הרבה כניסות אלא שהתחושה היא שכמעט אף אחד לא נכנס בשביל התמליל. הרוב מדלים תוך שניה שהבלוג שלך לא מכיל קישוריות לסרטים כחולים ויוצאים מיד.

אי אפשר להתעלם אבל....

מהסיפורים החיים והמעניינים שנכתבו על ידי שלושת הבנות הפעילות. אני יודעת שהרבה גולשים חדשים נכנסו בגללן...וחבל!

ferdinand

New member
איך המקום הזה?

היא שאלה אותי. איזה מן אנשים יש בו? את יודעת? (לא) אמרתי לה - המקום הזה, הוא די 'בוקי', אפאטי, אוטיסטי. וזה מה שאני אוהב בו. מקום של 'יצוריי לילה". אפילו שפתוח 7/24 תמיד שורר פה לילה. תמיד הירח מלא. הדימוי שעולה לי לראש, הוא איזשהו מרתף ג'ז אפלולי. אויר דחוס, מלא עשן סיגריות. טיפוסים מפוקפקים. אנשים יושבים בו לבדם, או בזוגות, או קבוצות קטנות. רכונים על כוס השיכר שלהם, שותקים. כל אחד יכול לעלות לבמה הקטנה, להתיישב לייד הפסנטר המרופט ולתת ת'קטע שלו. לפעמים מוחאים קצת כפיים, לפעמים שותקים, לפעמים איזו טפיחה על השכם, או הימהומים זועפים. כל מי שנכנס בדלת הגבווהה, שגרם מדרגות צר מוביל ממנה מטה אל הרחבה הקטנה, מלווים אותו מבטים חשדניים. אם זה איזה טיפוס מוכר, אחד מהקבועים, מאלה שכל פעם נשבעים שרגלם לא תדרוך פה יותר ובכל זאת חוזרים ושבים, מלווים אותו גם באיזה ניד ראש לא מורגש, איזה "מה שלומך." (עם נקודה בסוף בלי סימן שאלה) ופתאום ערב אחד, חבורה של נערות קבארט עליזה ניכנסת. עושות מלא רעש, מניפות רגליים באויר, עושות 'שמייח'. קמתי בשקט, ויצאתי אל הלילה האפל, מוקדם מהרגיל, הרבה לפני שהשמים מחוירים במזרח, ומהומת הציפרים ומשאיות הזבל ממלאת את הרחוב הצר. עבר זמן מה, וערב אחד, עברתי שוב 'במקרה' בסביבה. אני לא נכנס לפה יותר אמרתי לעצמי (שוב) ומוצא את עצמי עומד בפתח הדלת, במרום גרם המדרגות. אור בהיר, מסנוור לא אופייני קידם את פניי. מוסיקה שמחה רועשת, צחוקים מהומה. אפילו איזו ילדונת מבקשת ממני לכבות ת'סיגריה! מתוך הרגל, בכל זאת התיישבתי בפינה הקבועה שלי. קיבלתי את המנה הקבועה שלי. כשהגיע תורי, נתתי ת'קטע הקבוע שלי. לא יודע מה לעשות עם כל המהומה הזאתי, מחיאות הכפיים המוגזמות. עכשיו, חשבתי לעצמי, באמת לא אשוב לפה יותר, אין לי כבר מה לחפש פה. ובכל זאת, בשיטוטי הלילות שלי, הרגליים נושאות אותי מאליהן. מציץ באשנב העגול הקבוע בדלת, שומע את הצחוקים והמהומה, מגביהה את צוארון המעיל, וממשיך הלאה במורד הרחוב, לחפש את כוסית השיכר שלי במקום אחר. והערב, שוב שקט בוקע מהפתח. שוב האורות מעומעמים. שוב עולה עשן מהחלל הדחוס. אז נכנסתי. התיישבתי. "כן, בבקשה, כרגיל. לא, בלי קרח. תודה."

bugbuster

New member
הלוווווווו

ישנה הקלשיאה, יופיטר אתה כעוס, סימן שלא צודק. וכאן ידידי הכתום, בפראפראזה, < פרדינאנדדדד אתה מתפייט...? סימן ש...? > הא? הא? הא? (איזו תגובה יפה.!)

לא לעניין בכלל !!!

אם פריע לכם שנהייתה אוירה משפחתית ואינטימית , ואתם מעדיפים קור וריחוק , אז לצערי זה גם לא המקום שלי . אחד הדברים שמשכו אותי הייתה האוירה האינטימית והנעימה , ולא הזרות הקרה שמאפיינת פורומים אחרים . אפשר לזרום עם הפורום , בייחוד אם הרוב מרגישים בו נוח. לא צריך להצמד להגדרות . אלה שמצאו פינה בליבי , אשמור איתם על קשר בדרך אחרת . ודרך אגב : פנטזיות אי אפשר לייצר כמו מסטיקים . זה בא ממקום בנשמה שאי אפשר להזמין מראש . שבת שלום לכם , אם תחליטו ששיקולכם היה מוטעה אשמח לשמוע ממכם .

רק כי אני חדשה ואולי פיספסתי

משהו יש לי שאלה ... אי היה אפשר לפתור את זה אחרת ? לדבר עם הבנות קודם ? אני לא כועסת , סתם לא מבינה .... אולי כי לא ידעתי איך היה קודם

למעלה