פורום גרין דיי

helenas

New member
וזה אשמתנו??

אשמתנו שיש לך בעייה בהבעה עצמית? או בקיצור שאת עילגת?

lovenickcarter

New member
תרגיעי אם הדיבורים שלך

אין לי שום בעיה בהבעה עצמית הבנות ראו תהודעה והחליטו להגיב על העוקצנות שלכם!! ועכשיו את מוזמנת לקחת את העקצנות שלך ולחזור חזרה לפורום שממנו באת

Shiri from the block

Active member
אל תאשימו רק אותנו. זה אתם שבאתם בדעות קדומות וישר תקפתם אותה. אני מסכימה שלא כל הפורום היה צריך ללכת להגיב שם../images/Emo4.gif אבל גם אתם יכולתם להירגע קצת עם התגובות שלכם.

BShenB

New member
חחחחחח זה מה שאת חושבת...

חמודה, זה לא פורום שנועד כדי שתוציאי ת'עצבים שלך עליו... אז אם אין לכן דבר יותר טוב לעשות חוץ מלהשמיץ אנשים בלי להכיר אותם בכלל אתן באמת מוזמנות לחזור למקום שממנו באתן...

greenday girl

New member
טוב תקשיבי לי

אין לי כח להודעות שילדה קטנה ועלובה תכתוב לי אז דחפי תהודעות הקטנות והמעצבנות שלי לחור שממנו באת טוב?

BShenB

New member
כן עם הודעות כאלה את יוצאת הקטנה פה

סורי מאמי זה מה יש

uvxox

New member
ואוו... תרגיעי..

מי שמדבר על ילדות קטנות.... את זאת שמחליטה לעשות פה "מהומה" רק בגלל שאנחנו אומרות שזה לא בסדר שאת שופטת אנשים לפי מה שהם שומעים... ואם זה באמת מה שבאת לעשות פה אז שתדעי לך שזה לא פורום לילדות כמוך..

Shiri from the block

Active member
כל הכבוד לך. עכשיו רשמית כתבת את ההודעה הכי לא בוגרת בכל השירשור הזה.../images/Emo13.gif

BShenB

New member
ויפה אמרת "תהודעות הקטנות והמעצבנות

שלי"...יענתו שלך.. את אפילו לא שמה לב מה את כותבת .. אמא...

תרגעי, טוב?

דיי עם העצבים, ותעופי מפה כבר... השרשור הזה צריך להימחק ודחוף

helenas

New member
את מתכוונת...

כמו שבנות מהפורום שלכן באו והוציאו את העמבים שלהן עלינו? תקראו שוב את השירשור...אתן קראתן לנו פריקיות.....

lovenickcarter

New member
להזכירך

אתן התחלתם ואמרתם שמי שאוהבת את הבקסטריט בויז היא פאקצה!!

helenas

New member
אבל אני לא אמרתי שאת פקאצה

ואתן כן אמרתן שאנחנו פריקיות

Shiri from the block

Active member
די להיכנס להגדרות כבר! שכל אחת תאהב מה שבא לה לאהוב! סגנון העדפה במוזיקה לא קובע את האישיות שלנו, זה לא קובע אם אנחנו פריקיות/פאקצות/וכו', חלאס עם זה כבר!

lovenickcarter

New member
חח עוד לא מותק

עדיין לא הגענו ל200 תגובות וכל חברות הפורום לא נמצאות פה כמעט רק כמה..מהומה תהייה שכל הבנות יהיו פה

greenday girl

New member
איזה כיף לי!!!

וואו מה הלאה מכתבי איום? ההודעות הנואשות שלך לא עוזרות לך תאמיני לי

למעלה