פורום גרין דיי

עטר9

New member
../images/Emo45.gif שמתי לב שמלא אנשים חושבים ש

לאהוב את גרין דיי ולשנוא את בסב הולך ביחד....חחחח זה דפוק מאוד..... ואין מה להתייחס!!!! שיחשבו מה שבא להם... בכל מקרה זה לא נכון.....

בהחלט דפוק

הם יותר מידי פריקים בגלל זה הם חושבים ככה.. אני למשל אוהבת את גרין דיי וכאלה ורוק כבד אבל אני אני חולה גם על הבויז ועל פופ ואני מאמינה שאפשר לשלב בין הסגננות האלו (יענו לאהוב את שינהם) ואין בזה שום דבר מוזר... אבל כאלו אנשים ששמה כניראה לא מאמינים בזה וחבל
וחבל שהם חושבים שכל מי ששומעת את הבויז היא פאצקה כי זה שטויות ואין קשר לזה! בקיצור על המפגרים עדיף לא לשים לב!

H a d a r 15

New member
כן נכון!??!?!?!?!??../images/Emo2.gif

הייתי בשוק שהיא אמרה שהם רעים ושמכירים אותם יותר טוב אז הם עוד יותר רעיםםםםםם!!

עטר9

New member
תקשיבי- הם סתם מגעילות!!!!!

אין מה להתייחס ואת יודעת מה?! הן היו מתות להיות פקאצות כי זה הרבה יותר טוב ממה שהן כרגע!!!! סתם משועממות חסרות חיים שנהנות להעליב.... וקיצר- למה צריך את פורום גרין דיי אם יש פורום BSB?!

עטר9

New member
חחח ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif......

lovenickcarter

New member
סתם כי..

אני מתה על גרין דיי באמתת יש לי תמונות שלהם על הקיר [לצד הבקסטריט בויז חח] וחשבתי שכיאלו אתן יודעות מי שמעריץ אותם מבין במוזיקה וחכם אבל כנראה שהם טעו בשם של הפורום וכתבו בטעות גרין דיי במקום שיטחיים מתוסכלים וכדי להתעודד קבלו תמונה מדהימה של היפיוף שה.... האלה ירדו עליו!!!

H a d a r 15

New member
אבל אבל

אפילו זה לא שווה אותן
עזבו שני צודקת באמת לא צריך להתייחס לאנשים כאלה

c0rdelia1

New member
אני אומרת להתעלם

ללכת מהפורום הזה ולא להסתכל אחורה אנשים כאלה לא שווים שום יחס!דעות קדומות גזענות זה מה שגרם לשואה..בלי להגזים אבל פשוט תתעלמי אני למשל אוהבת את בקסטריט ומצד שני אוהבת להקות רוק וגם קצת מטאל..ואין מן הגדרה מסויימת של"פריקית""ערסית"צפונית"שאפשר להגדיר אותי..בשביל מה ההגדרות!!כולנו שווים!

למעלה