פורום גרין דיי

c0rdelia1

New member
ואני לא חושבת שזה בגלל שהן

אוהבות דווקא רוק אז מזלזלות ככה..אני מכירה אנשים שאוהבים רוק ולא פופ..אז הם הבינו שאני אוהבת את בקסטריט בנוסף לרוק וכל זההם לא זילזלו בי ..ואפילו הצביעו לבקסטריט במצעד שביקשתי..אז זה לא הקטע של הן אוהבות רוק אז מתנגדות..זה כנראה האישיות שלהן..
..אין אנשים מושלמים בעולם הזה לצערינו

lovenickcarter

New member
בעע

איך הן חושבות שהן יכולות להיות בפורום על גרין דיי?מתאים להן להיות בפורום לפסיכיות או משו כזה? או לאלכהולסטים אנונמיים [כי הן מתהנהגות כמו איזה שיכורות שהחיים שלהם בזבל טוב לפי הטעם שלהן במוזיקה יכול להיות] גרין דיי הם כאלה טובים!! יש להם אחלה דיסק [אמריקן אדיוט --> ריספקט ריספקט] ואני חושבת שלא מגיע לפסיכיות האלה להיות חלק מפורום על גרין דיי השווים!! חוציזה אם הייתי פאקצה לא הייתי אוהבת את גרין דיי נכון? אין להן הוחכות סתם קובעות עובדות!!שילכו לשמוע אווריל לאבין זה מה שמתאים להן!!

c0rdelia1

New member
זה ממש בולשיט לשפוט אנשים לפי

טעם במוזיקה..אני מכירה מישהי שאוהבת מזרחית והיא ילדה כל כך נחמדה...בחיים לא תקראו לה פאקצה...

lovenickcarter

New member
נצל"ש:אהרון

הסרט החדש שלו "סופר קרוס" עם מייק ווגל [משו כזה ] המושלם ששיחק במנסרים מטקסס 2003 מי שראתה.. אז קיצ הסרט מגיעה ב-1.9 קוראים לו "סופר קרוס" למות איזה מושלם ארוון היה בפרימיירה [הראו בערוץ e] אחחח אני הולכת מה איתכן?

BShenB

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif...../images/Emo23.gif

אני כבר מזממממממממממממממן הפסקתי להתייחס לאנשים שיורדים על מה שאני אוהבת.. בת'כלס הם באמת משועממים חסרי חיים עד כדי כך שהם ממלאים את החיים חסרי הפשר שלהם בלזלזל באחרים.. אנשים כאלה באמת לא שווים יחס ואל תתעצבנו בננות
ואני מדברת בתור אחת שהייתה הולכת מכות בשבילם
..הייתי ממש לוקחת קשה כל דבר...
אבל עם הזמן למדתי שאני אמשיך לאהוב אותם בכל מקרה
ושכל השאר יגידו מה שהם רוצים.. האהבה
שלי לא תשתנה בגלל כמה מילים חסרות משמעות... ואני בטוחה שגם שלכן לא...
אז פשוט תתעלמו מאנשים כאלה שהם בכלל לא אנשים למען האמת.. הם יותר חיות.. מה לעשות.. אל תנסו לאלף חיות טרף... פשוט תברחו מהן..וכמה שיותר מהררררררר
.. לאב יווווו

עדידי15

New member
עכשיו קראתי את התגובות../images/Emo70.gif

בואנה יש שם אחת שמה זה עיצבנה אותי

sivanick

New member
אמאשלם מעוותת

שלא יקראו לניקי שלי מעוות. בכל מקרה כבר אמרתי להם מה דעתי עליהם..הם סתם משחקים אותה בואו נתערב שלכל אחד מהם יש את אינקומפליט בפלייליסט

BShenB

New member
חיחיי צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

ותאמיני לי--> אם זה מעוות אז אני לא רוצה לדעת מה זה מושלם

BShenB

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Shiri from the block

Active member
יואוווו איך לקחתם את זה ק-ש-ה!!! סה"כ כמה חבר'ה מפורום גרין דיי שלא אהבו את בקסטריט, וואי, בואו נסקול אותם!! או שלא. לא כולם חייבים לאהוב את בקסטריט, אז יש כאלה שיורדים עליהם, ושימשיכו לעשות מה שבא להם, כל עוד אתן אוהבות אותן אל תתייחסו לאחרים! אתן סתם מתעצבנות, וזה מעצבן אותי!../images/Emo3.gif אבל ברצינות, חלאס להתעצבן מכל אחד שאומר משו רע על בקסטריט, סתם ביזבוז של אנרגיות.

עטר9

New member
צודקת שזה בזבוז של אנרגיות אבל מה

שהפריע לי זה שהן קובעות איזה אנשים אנחנו רק בגלל המוסיקה שאנחנו שומעות והעובדה שאנחנו אוהבות את בסב.... אין לי בעיה שהן שונאות את בסב... אבל הן מגעילות ולא יודעות איך להתנהג לאנשים אחרים!!!

למעלה