פונטש בננה..

עופר 123

New member
אני עדיין מתאושש מהשולחן

היה כיף גדול - האנשים, הבדיחות, זה שהיינו צריכים להסביר ללי ולדובי מה המטרה של המשחק (לאבד קלפים, לא להרוויח אותם
), הבריכה המרעננת, מזג האוויר הלא-מבשל-מדי, ובקיצור - יופי של סוף שבוע. כמו תמיד, ברכות גדולות לשתי המארגנות המופלאות, איחולי החלמה למלצרים שתיזזו לקראתנו במסעדה, ונשיקות לנוגי אהובתי שנאלצת לשמוע את נחירותיי המסעירות.
עופר

היה כיף כיף וכיף../images/Emo24.gif

חזרתי עכשיו מאילת
היה נהדר סיום מושלם לסוף השבוע אני קוראת ונקרעת מצחוק משחזרת את מה שהיה "תודה רבה"
לאודי ודובי הנפלאות
צוות מנצח תודה על ההשקעה הארגון המעולה ועל המתנה הכיפית
כמובן למטי וניר שדאגו להביא אותי אין כמוכם מקווה שנהניתם ונחתם מספיק
לדיקלו ועדי תודה על הכיף בחדר בפעם הבאה לא עוגיות בשלוש בלילה תביאי בורקסים ולא לשכוח את הביצה
ללוש יפה שלי היה קצר וכיף את מדהימה
ליאורי נשמה שלי אין כמוך מעריצה אותך ולא לשכוח קוקו טאקי מיאו
מאיוש אנרג'ייזר עשית לנו הפעלה מעולה את נהדרת במיוחד פונט'ש בננה
קרנוש ורוני זוג מושלם כמה צחוקים אתם נפלאים ורוני בפעם הבאה ללמוד את החוקים במשחק בבריכה מי שבצד שלי מנצח
טושטושית ודרור לא לעשות פדיחות אתם זוג מקסים היה כיף להכיר אתכם למרות ההלם הראשוני בבריכה השתלבתם יפה ותודה על הקרמבו
פולי והראל נהדרים היה כיף לבלות איתכם ותשמרו על הבייבי
ססגונית והחבר של ססגונית נתתם לנו טעימה קטנה תבואו עוד
עופר ונגה נפלאים כתמיד נגי יפה שכמוך בפעם הבאה להיות יותר ועופר להתאמן על פונט'ש בננה ותודה על הספר והדאגה
אודליה וגדי אתם מדהימים היה כיף לשחק בבריכה וכמובן לנצח
דובי וניצם אחלה זוג דובי איפה הכדור? וירון לא להתרגז למה מה קרה? בקיצור היה נפלא נהניתי להיות עם כולכם מחכה למפגשים הבאים
ועכשיו מנוחה הלכתי לישון בשלוש בבוקר הייתי בבר קרח איזה מקום מדהים וקמתי בזכות האחיינים שלי בשבע בבוקר מנוחה לכולם

למעלה