"שמנות יפות מלגזות וחבריהן השקרנים"
אין מילים שיוכלו בכלל לתאר את ההרגשה שלי, היה כ"כ מדהים - אחד הסופי שבוע הכי נפלאים שהיו לי בחיים

הייתה קבוצה מעולה, כל איש משכמו ומעלה
, ואין ספק שלכל אחד ואחת ממכם היה חלק בהצלחה שלו! אז ראשית רציתי להודות ל
צוות דאבל די הנפלאות, על כל הארגון וההשקעה, על המתנה החמודה, ועל זה שאתן - פשוט אתן ! ועכשיו לשאר האנשים
:
דיקלו הכיפה האדומה - את פשוט מקסימה!, שמחתי להכיר אותך ולטייל איתך ברחבי שכונת האשכים
והאתר הוא: www.margarita.co.il
מאיוש נהגת השודים - תודה רבה על הטרמפ, היה כ"כ מצחיק !!!!! את פשוט חיית אנרגיה, תרמת המון להצלחת הנופש עם המשחקים שלך, אבל הי - לבקש מאשכנזיה לדבר מרוקאית ?
אין לי מושג בכלל איך זה נשמע חחחחחח
אודי וגדי- שוב אודה לך אודי, על כל ההשקעה. ולך גדי - דיוויד ברוזה
אתה מנגן פשוט מדהים ! כן ירבו זוגות כמוכם
דובי וירון- אז שוב תודה גם לך דובי, והי - ניצחתי, ה
אצלי
, ניצם היה כיף להכיר אותך ואין ספק שמהיום הרבה תמונות שלך יופיע בגלריה!
רוני וקרנוש - שתי משוגעים על מזרן ירוק אחד
אתם זוג כ"כ יפה, שמחתי להכיר אתכם, ורוני - גם אם זאת בריכה זה לא אומר שמותר לך להשפריץ!
ליאורי- ילדה מהממת ומדהימה, אלופת הכדורעף שלנו, רק בזכותך ניצחנו 750-3 את הבנים
דנדי- את בחורה מקסימה, המון תודה על הכל ועל הרצון לעזור תמיד
מיטלוש- הבחורה עם הצחוק הכי חמוד בארץ!!!!! פעם ראשונה שאני רואה אותך וכבר התאהבתי
תהני באילת ....
טלי והראל - זוג מדהים, הראל הצלם וטלי הדוגמנית
, בהצלחה עם ההריון ושתמיד תהיו מאושרים כמו בסופשבוע
אביטל ויואב- קוצ'י מוצ'י שכמותכם
אתם זוג כ"כ יפה, הלוואי וכל הזוגות היו כמוכם! היה נחמד לדבר איתכם בבריכה, תשארו כמו שאתם
עופר ונגה-עוד זוג מקסים <מה קורה עם הפורום הזה!?!?
> נגה את פשוט יפהפיה, ועופר - מספיק כבר לשקר!!!!
מטי וניר- היה כיף להכיר אתכם, נראיתם קצת תשושים, מקווה שהסופשבוע החזיר לכם כוחות
ללוש- כוכבת הוליוודית שלי- אין עליך !!!!!!!!!! את הכי קורעת בעולם, אני מסתכלת פה על התמונה שלך מהחדר אוכל עם השחור בשיניים ומתפוצצת מצחוק ....מתה עליך
ואחרון חביב, לדרורי שלי שתמיד עושה לי פאדיחות
אבל לפחות ניצח במשחק עם הכלב ים
תודה על מי שאתה, אין ספק שלא הייתי נהנית ככה בלעדייך, אוהבת אותך הכי בעולם שקרן שלי!!!
מקווה שלא שכחתי אף אחד, ושלחתי עכשיו במסרים לכולם את הכתובת והסיסמא לאתר PIC - אם מישהו לא קיבל שישלח לי מסר ואשלח לו ! היה כיף, מחכה כבר לסופשבוע הבא
ולסיום, תראו מה עשיתם לקרמבו שלי