פונטש בננה..

../images/Emo25.gif

שכחנו את ריפאלללללללללל שלנו שלא זכה בגמר הגדוללללל וחבללללללל.... שנה הבאה כולם מצביעים למקורית!!! כל הפורום יהיה בגמר!!!

איך יכולתי לשכוח!!!

טלי והראל-הזוג הפולני והמקסים שלנו!!!
טלוש, הבחורה בעלת הצחוק המתגלגל והמדבק והראל, הבחור המקסים והאוהב. נהנת לראות את הזוגיות שלכם. תמשיכו להפריח אהבה וטלי במשחק כדור ים הבא אנחנו יחד נצליח לקחת את הכדור לבנים!
אוהבת!!!

חחחחחחחחחחחחחח תמונה גדולה

חבל שלא אימצנו אותה לפורום, אולי היא היתה משמינה מרוב אושר. מיצ'ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי... אהיייייייייי חמרה זאת, לא רצתה לבוא. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

polegra

New member
יש לה 2 ילדים זה לא פשוט...

אבל לא לדאוג השארתי לה סלט טונה לחמניה והיא אכלה שניצלים ועוף ממולא עשיתי ממנה בטטה :) וזה למרות שהיא עשתה עלי חייייייייייייי כל פעם שיצאתי למרפסת... חייייייייייייייי והילדים שלה כפרות עליהם הורידתו לי את הכביסה מהחבל אבל חמודים אין מה להגיד :)

"שמנות יפות מלגזות וחבריהן השקרנים"

אין מילים שיוכלו בכלל לתאר את ההרגשה שלי, היה כ"כ מדהים - אחד הסופי שבוע הכי נפלאים שהיו לי בחיים :) הייתה קבוצה מעולה, כל איש משכמו ומעלה
, ואין ספק שלכל אחד ואחת ממכם היה חלק בהצלחה שלו! אז ראשית רציתי להודות לצוות דאבל די הנפלאות, על כל הארגון וההשקעה, על המתנה החמודה, ועל זה שאתן - פשוט אתן ! ועכשיו לשאר האנשים
:
דיקלו הכיפה האדומה - את פשוט מקסימה!, שמחתי להכיר אותך ולטייל איתך ברחבי שכונת האשכים
והאתר הוא: www.margarita.co.il
מאיוש נהגת השודים - תודה רבה על הטרמפ, היה כ"כ מצחיק !!!!! את פשוט חיית אנרגיה, תרמת המון להצלחת הנופש עם המשחקים שלך, אבל הי - לבקש מאשכנזיה לדבר מרוקאית ?
אין לי מושג בכלל איך זה נשמע חחחחחח
אודי וגדי- שוב אודה לך אודי, על כל ההשקעה. ולך גדי - דיוויד ברוזה
אתה מנגן פשוט מדהים ! כן ירבו זוגות כמוכם :)
דובי וירון- אז שוב תודה גם לך דובי, והי - ניצחתי, ה
אצלי
, ניצם היה כיף להכיר אותך ואין ספק שמהיום הרבה תמונות שלך יופיע בגלריה!
רוני וקרנוש - שתי משוגעים על מזרן ירוק אחד
אתם זוג כ"כ יפה, שמחתי להכיר אתכם, ורוני - גם אם זאת בריכה זה לא אומר שמותר לך להשפריץ!
ליאורי- ילדה מהממת ומדהימה, אלופת הכדורעף שלנו, רק בזכותך ניצחנו 750-3 את הבנים
דנדי- את בחורה מקסימה, המון תודה על הכל ועל הרצון לעזור תמיד
מיטלוש- הבחורה עם הצחוק הכי חמוד בארץ!!!!! פעם ראשונה שאני רואה אותך וכבר התאהבתי
תהני באילת ....
טלי והראל - זוג מדהים, הראל הצלם וטלי הדוגמנית
, בהצלחה עם ההריון ושתמיד תהיו מאושרים כמו בסופשבוע
אביטל ויואב- קוצ'י מוצ'י שכמותכם
אתם זוג כ"כ יפה, הלוואי וכל הזוגות היו כמוכם! היה נחמד לדבר איתכם בבריכה, תשארו כמו שאתם :p
עופר ונגה-עוד זוג מקסים <מה קורה עם הפורום הזה!?!?
> נגה את פשוט יפהפיה, ועופר - מספיק כבר לשקר!!!!
מטי וניר- היה כיף להכיר אתכם, נראיתם קצת תשושים, מקווה שהסופשבוע החזיר לכם כוחות
ללוש- כוכבת הוליוודית שלי- אין עליך !!!!!!!!!! את הכי קורעת בעולם, אני מסתכלת פה על התמונה שלך מהחדר אוכל עם השחור בשיניים ומתפוצצת מצחוק ....מתה עליך
ואחרון חביב, לדרורי שלי שתמיד עושה לי פאדיחות
אבל לפחות ניצח במשחק עם הכלב ים
תודה על מי שאתה, אין ספק שלא הייתי נהנית ככה בלעדייך, אוהבת אותך הכי בעולם שקרן שלי!!!
מקווה שלא שכחתי אף אחד, ושלחתי עכשיו במסרים לכולם את הכתובת והסיסמא לאתר PIC - אם מישהו לא קיבל שישלח לי מסר ואשלח לו ! היה כיף, מחכה כבר לסופשבוע הבא
ולסיום, תראו מה עשיתם לקרמבו שלי

polegra

New member
מה שמזכיר לי....

אני עוד לא אכלתי קרמבו!!! דורשת משלוחה מיוחדה זה!! :)

DANDI 30

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo135.gif

אז כמו שלפני אמרו אני רק אחזק את דבריהם דאבל D אתן פשוט ענקיות, תודה על הכל אפילו על הדבר הקטן שחשבתן עליו הברכה על ההפתעה והסוכריה בצד
דיקלוש - האשה באדום, שותפתי לטיול ולחדר, בסוף עוד תתגעגעי לנחירות שלי ולא תוכלי לישון בלי זה, מתה עליך וכבר מתגעגעת, תודי שיצא לך להכיר מקומות חדשים לקניות שלא ידעת שהם קיימים, אני בטוחה שתגיעי לשם בהקדם
.
מיטלוש - עם החיוך המקסים והעדינות מצטערת על הסרנדה שעשינו לך בלילה הראשון מקווה שאחר כך היה שקט
.
הילה - משוגעת על כל הראש, עם השן אמרתי לך כבר את מי את מזכירה לי
כל פעם מתפלאת מחדש ממי שאת וממה שיש בך, אני רק מקווה שלא הלחצת את דיקלה יותר מדי בנושא מסויים.
אביטל ויואב - זוג חמודים שכמותכם היה כיף לראות אתכם, מקווה לראות גם בפעם הבאה.
טושטושית ודרור - היה כיף לראות אתכם שוב ואת נטע בכלל רואים את השיפור שבך בזכות דרור תמשיכי כך....
אמיוש המקורית - נראה לי את הבטריות של דורסל מטעינים ממך בזמן שאת ישנה, תמשיכי להיות ככה תמיד ושהחיוך לא ירד מפניך. יש לי כמה מיציים בשכונה אם את רוצה אני אשלח לך כמה.
ליאורי - נשמה מקסימה מצחיקה אותי גם בלי להגיד כלום, מספיק רק חיוך.
מטי וניר - היה נחמד לראות אתכם מקווה שנחתם מספיק.
אודליה וגדי - אודליה מה אפשר להגיד תודה על הכל ובמיוחד על מי שאת ועל מה שאת יודעת לתת. ולך גדי תודה על שיחה נחמדה בבריכה, ועל ערב המוזיקה שארגנת.
שרון ירון - קודם כל שרון אני מתנצלת שהערתי אותך כל פעם אבל זה לא היה רק באשמתי
, תודה על הכל את פשוט מלאך, וירון לא לצחוק יותר מדי על הראשל"צים אני מבקשת.
קרן ורוני - זוג מדהים שכמוכם, תודה על הטרמפ אני עוד חייבת לכם בענק, אתם יכולים לפי דעתי לעשות ערבי סטנדאפ ולהצליח בגדול, למדתי להכיר עוד קצת ונהנת מכל רגע, רוני מקווה שהשריטה שעשו לך תעבור מהר.
טלי והראל - כיף לראות אותכם מאושרים מקווה שזה ישאר תמיד.
עופר ונוגי - אומנם היה קצר אבל באיכות, אני רק לא מאמינה איך פספסתי את עופר עם הפונטש בננה מתעופף זה ממש לא פייר.
מחכה כבר לפעם הבאה מקווה שיבוא בהקדםםםםםםםםםםםםםםםם אוהבת אתכם המון

היה מ-ד-ה-י-ם!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

לצוות דאבל D שלא מאכזבות אף פעם, לא בארגון המתוקתק לפרטים, לא בהפתעות, לא בהשקעה בנו, לא ביופי , לא בצחוקים ולא בכיף ובחוויה שלהיות איתן- אני אוהבת אתכן- כנסו לראות את התמונות יצאו מדהים! אני כרגע מוסיפה את שלי אז תנסו עוד שעתיים ככה.
ניצם - נשמה שלי, אל תיתן לאף אחד לעשות לך רע, עשיתי לך מליון ואחד תמונות ואתה מוזמן להוריד ולשים בגלריה שלך!
גדי- על הנגינה, השירים והצחוק.
דיקלה- אוי כפרה יפה שלי, תודה על הטרמפ המהנה והמצחיק, על השירין המזרחיים שלמדתי (או שעל זה צריך להודות לעדי?), על הבילוי בקניון, על הצחוק, החברות והשיחות- אני אוהבת אותך כל פעם יותר.
עדי- אני כיף להכיר עוד צד בך, לשמוע את שיש לך לומר, לצחוק איתך ולקנא על הגופיה של הפיז'מה.
הראל וטלי- נהנתי מהנסיעה- תודה לטלי שדאגה שלא יהיו שתיקות מביכות. אני אוהבת אתכם וכל נסיעה יוצאת נשכרת.
ססגו ויואב- אתם זוג יפה ומקסים, ססגו שמחתי שחזרת אלינו.
דרור וטושטוש- כפרה עליכם כמה תמונות יפות!!!! הזוג הכי פוטוגני בארץ. אתם מקסימים יחד, תודה לדרור שנפתח אלינו , ותודה לטושטוש שאת מדהימה ואני מקווה ומצפה להכירך יותר. (איפה את קונה את המכנסיים???).
נגי ועופר- אני רוצה עוד!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה לנגי על החזיה המהממת, לעופר על הבוקסר הרצחני, אני מתה עליכם- חולה- שרופה! נגי יצאה לנו תמונה יפה, כנסי לראות עוד מעט.
מאיושה- שותפתי המדהימה, מלכת האנריגה והצ'ופרים, רוצה אותך איתי כל לילה. לשיחות נפש, רוצה לשמוע עוד ממה שיש לך לספר לי על נסיון החיים, ההפעלות, על טוב ליבך, המתנות שאת מכינה לכולם- אני אוהבת אותך!!!!
קרנושקה ופורום המזרח
- מכירים את האנשים האלו שפתאום באים ועושים לך טוב על הלב?? מתה עליכם, אתם יפים יחד, אני מחכה להזמנה לחתונה, ועד אז שיהיה הרבה אושר ונחת.
מטי וניר-מקווה שנחתם, תודה על הרצון הטוב לטרמפ, מטי כפרה!
מיטלי- כרגיל את מדהימה אותי עם הכוחות והשינויים שאת עוברת, מקווה שתהני באילת (מקנאה בך רצח). |
ללי- נסיכתי, הצחוק בחיי, מה היינו עושים בלעדיך? יאללה מתי הולכים לקנות תחתונים?? היה פשוט מ-ד-ה-י-ם תודה תודה תודה תודה תודה לכ-ו-ל-ם. וגם על מליון התמונות שעשיתם לי
אוהבת
ליאור

../images/Emo94.gifבננה פונטש../images/Emo210.gif

תודה רבה רבה לצוות דאבל די הלא הן אודליה ושרון המדהימות!!! היה סופ"ש מהמם, חזרנו שזופים נינוחים ורגועים... תודה רבה רבה למקסימון שלי שלקח אותי לסופ"ש הזה בהפתעה גמורה, כל כך נהנתי איתך מאמי שלי!!! וכמובן שהיה לי גוד טיים עם כולכם...
אביטל ויואב-זוג מקסיייייייייייים ששמחתי להכיר.
נטע ודרור(יאיר לפיד שלנו)- אנחנו עוד בהסתכלות או שזה נגמר? אתם זוג מקסים מקסים! מאחלת לכם עוד שנים יפות וטובות יחד.
ללי-היה מצחיק כרגיל (מקווה שנהנת מהגלגל הורוד)
מיטלוש- חולה על הילדה הזו!!! הכי הרגת אותי עם הסיפור על הכלב "או שאני סטייק עסיסי או חברה..." מתוווווווווווקה זה מה שאת!
מטי וניר- מקווה שהספקתם לנוח, נהנתי מחברתכם (שכנים שלי).
דיקלו- כיפה אדווווווווווומה!!! היה לי ממש ממש כיף איתך, יא נהגת שודים- רואה את השלט "אשקלון" ולא רואים אותך ממטר.
דנדוש- ממש שמחתי להכיר אותך לעומק, את חייבת להתחיל לכתוב ספר! זה חובה!!!
נגה ועופר- מקסימים כרגיל, עופר השקרןןןןןן והמתעופף הסידרתי!!!
ירון ושרון- איזה זוג מהסרטים!, בהזדמונות זו- שרון שוב תודה על האירגון והתכנון וניצם- תמשיך לחכות לגלגל הורוד...
אודליה וגדי-מקסימים מקסימים מקסימים- אודי אין על הצחוק שלך- הוא פשוט סוחף!!! תודה רבה על הסופ"ש המדהים הזה ולגדי תודה על הנגינה והקול הצלול...
קוקי שלי-היה מדהים!!! ההפתעה הזו ריגשה אותי מאוד, נהנתי בחברתך כמו תמיד- תמיד יודעת לצחוק להאזין ולשמוח איתי!!!
ליאור-במילה אחת- וואו!!! בכמה מילים- את פשוט מדהימה! סוף סוף הכרתי אותך וגיליתי בחורה מקסימונת ופשוט אחת עם ראש טוב ועם הומור משוגע!
טלי והראל- זוג פולנים מקסימים שנראה לי שהייתם קצת בשוק מההומור המטורף של רוני ושלי, מאוד נהנתי בחברתכם ושוב במון במון מזל טוב על הבייבי הקטן!
רוניש שלי- אוהבת אותך מאמי שלי הכי בעולם (כל מילה נוספת- מיותרת!!!)
לסיכום- היה סופ"ש מדהים!!! ההפתעה הכי טובה שיכלו לעשות לי, נהנתים עם כווווולכם ומקווה לעוד סופש"ים כאלה בעתיד...
קרן

היה לנו כיף אדיר!

ואומנם קצת חבל שהגענו קצת מאוחר ועזבנו קצת מוקדם ובכל זאת תמיד כיף לראות אנשים שבאו להנות ולהשטות! דובי ואודליה- באמת תודה על הכל, אני מגלה כל פעם שאתן נהדרות אפילו יותר מכפי שחשבתי. תודה לכולם על סופ"ש משעשע ונעים. היה מצחיק עד כאב- בטן, ונעים כמו שיכול להיות רק בחופש מהסוג הזה עם אנשים מפתיעים כאלה. היה כיף להכיר את מי שלא הכרתי קודם ולראות שוב את מי שלא ראיתי הרבה זמן. מחכים לפעם הבאה, אביטל ויואב!

למעלה