פונטש בננה..

היה מדהיםםםםםם ../images/Emo23.gif

תודה לאודי המדהימה שלי ולדובי הנשמה שלי .... על הארגון ועל הדאגה שהכל ידפוק טיפ טופ. תודה לנוגי ולעופר על הטרמפ ותודה לכולםםםםםם על הכל .. על הצחוקים על הנשיקות והחיבוקים. אוהבת אותכם ומחכה לפעם הבאה. ללי

emerge1232000

New member
היה מדהים!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

לכל אנשי הפורום שהגיעו לסופשבוע היה לי עונג הרב מאוד להכיר את כולכם, אתם חבורה מקסימה מיוחדת. תודה רבה רבה לצוות שאירגן את כל המאורע, הלא הן צוות דאבל די אודי\סלט ביצים!! ודובי\כדור ים (השם החדש שלך)\אצבע מגונה רק רציתי להראות את הלק החדש
. למאיוש היחידה- תודה רבה על כל מה שאת, אני אמליץ לאנרג'ייזר לקחת אותך לפירסומת הבאה שלהם ללוש- היה לי כבוד גדול להכיר אותך ( אני מכיר רופא שיניים טוב :) בהזדמנות ) לדיקלה- הכבוד עם ללוש ממקודם מתחלק איתך
, גם לשופינג יש תרופה רק שמישהו ימציא אותה כבר
לקרן ולרוני- אתם זוג מקסים מקסים, תוצאות ניתוח ההסתכלות הם אכזבה כי מסתבר שאתם עדיין נורמליים
. לליאור- תזהרי ממני חחחחחח, כן ירבו בחורות כמוך..
גדי- אחלה בחור , מופע אנפלאג שלך בקרוב באם טי וי. ניר ומטי- זוג מדהים ואנשים נחמדים המון המון בהצלחה. הראל וטלי- מזל טוב על ההריון, אתם אחלה אנשים היה לי נחמד להכיר אותכם. עדי - היה לי כיף להכיר אותך בעיקר אחרי מסע גיבוש לחובלים בשכונת האשכים
למיטל- יש לך צחוק מהמם, תמשיכי להיות כזאת חייכנית ניצם- גבר תקשיב על ההתמדה לקבל את המזרן קבל ח"ח רק אני לא זוכר אם קבלת אותו בסוף
ותודה על הסבר מהות השם שלך. עופר ונגה- אומנם לא יצא לי ממש להכיר אותכם אבל ממה שיצא לי ראיתי שאתם אנשים מקסימים, מצפה בעתיד להכרות מעמיקה יותר אביטל ויואב- זוג מקסים היה לנו אחלה שיחה בבריכה, יש עתיד לנצרת עילית אני מאמין שמתישהו זה יגיע רק מתי???
ואחרונה חביבה טושטושית שלי, היה לי הכי כיף בעולם להיות איתך ופאדיחות זאת היתה המטרה
סתם סתם, אני אוהב הכייייי בעולםםםם מתוקה, תודה רבה שאת קיימת כיפה אדומה שלי מוווווווואהההה
. נ.ב זה היתה שערוריה לנסות לשים אשכנזיה בתור מרוקאית אבל זה עדיין היה מאתגר ומצחיק לראות.
שוב תודה רבה לכולכם .... מקווה להפגש שוב

דרורי כפרה שלי!

אתה מצחיק בטירוף, שמחה מאוד שנהנת! נהנינו איתך ומצפים לראות אותך עם טושטוש בעוד הרבה מפגשים.

אני בפרסומת!?../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה!!!
יש מישהו שימליץ עליי לפרסומות!!! יששששששששששששששששששששש אני אהיה מפורסמת יותר מריפאללללללללללל...!!!
היה לי את העונג להכיר אותך ואת נטע. זוג מקסים!!!!

ניצם

New member
דרור!

ראית מה זה איך עבדו עלי עם המזרון? על תדאג אחי בפעם הבאה אני ודובי נשיג את הכדור.

../images/Emo23.gifYYYאיזה תמונות../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

בראש ובראשונה רוצה להודות לכולם על התודות והמחמאות
היה מויייייייייייייי כייף עם כל אחת ואחד
לכל מי שבא
נוגי ועופר
~~~
אנשים מקסימים שלי, מקווה שבפעם הבא תתנו לי להנות ממכם יותר
חסרתם לי קצת וזה היה מורגששששששששששששששש...... לטיפולכם בפעם הבא אודה
מאיוש
~~~ יווווווווווווווווווווווווו כמה אנרגיות אמאל'ההההההההההההה, איך יש לך כל כך הרבה? מקסימה שלי, כל כך נהנתי במשחקי חבר'ה שעשית הרגת אותי מצחוק..... תמשיכי להיות אנרגתית ומצחיקה והמון תודה על ברכת שבת טובה על הדלת.
ליאורי שלי
~~~ שעה אני חושבת מה לכתוב מרוב שיש לי הרבה........ חולה עליך מתוקה שלי, תודה על הבוק האישי
ותודה על מי שאת....... שרק תמשיכי לחייך כמו תמיד ולהקרין אושר וזוהר כפי שהיית בטיול.
נטע ודרור
~~~ יפים שלי
...... הכרתי זוג שקט ומקסים ושובבים לא קטנים, חטיפת הכדור
תעלה לכם ביוקר
......... שמחתי להכירכם ובתקווה ותמשיכו לבוא למיפגשים יש מקום גם לרומנים
תודה על התמונות והקרמבו
עדידוש
~~~ בגללך הגעתי עייפה מהטיול כי כל פעם הערת אותי
........ מתוקה שלי, חופשי חופשי תפריעי. בפעם הבאה אני אדאג למרוח אותך באופן אישי בקרם הגנה מהמשמש.
דיקלוש
~~~ יפיופה שלי, תודה על הסיכה שעשתה אותי יפה
...... תודה שאת מצחיקה אותי נורא עם היציאות שלך שתהיא בריאה..... אוהבתותך נשמה
לליייייייייי
~~~
בפעם הבאה דורשת אותך מיום חמישי
..... כמו תמיד קורעת אותי מצחוק,
מתה עליך כוכב יפה שלי
מיטלוש
~~~ אוהבת להסתכל עליך, כמה יודעת לדאוג לעצמך ולהיות טיפטופ ויפיופה אמיתית..... מקווה שאת נהנת באילת ברגעים אלה ועושה כייף חיים כמו שעשית איתנו
מטיל'ה וניר
~~~ בפעם הבאה עושה לכם השקמה לילית, אין לישון לפני השעה 23:00, הייתם חסרים בלילות יחד עם כולם.........
ססגו ויואב
~~~ קצר ולעניין אע?
בפעם הבאה אני מבקשת להגיע מוקדם יותר
, מקווה שנהנתם ובפעם הבאה לא אשכח להביא נעלי ספורט לאיזה משחק
פולי והראל
~~~
אנשים מקסימים...... קצת פחדתי עליך ששיחקת בחטיפת הכדור אבל בסופו של דבר הצלחת לחטוף אותו מכולם
...... הראל.... קשה לחטוף ממך כדורים
קרנוש ורוני
~~~ שמחתי להכיר אותך יותר קרנוש..... גיליתי בחורה מקסימה ומצחיקה ולא פחות גם את בן זוגך רוני שקרע אותי מצחוק
........... פשוט אנשים מדהימים
גדי ואודי שלי
~~~ שני ה-
ים שלי
......גדי סחטיין על הקול, יש לך את זה.....תודה על ההסעה
...... אודי שלי מאחלת לשתינו עוד הרבה אירגונים כאלה והמשך שיתוף פעולה יחד
תודה על מי שאת בשבילי, אוהבתותך עד השמים ובחזרה מלאך יפה שלי
ולאוצר שלי נצנץ
~~~
אוהבתותך מיליון וופלות מצופות שוקולד...... תודה על הפינוקים והדאגות שחס וחסה שום דבר לא יחסר לי
......
נשמה שלי
לכולם ומרימה כוסית
לעוד סופ"ש כאלה נעימים וחמים ומלא חיוכים

yadiday

New member
../images/Emo23.gif |גונב לדובי ת'אייקון| ../images/Emo203.gif

מכירים את המערכון של דודו טופז משנות השבעים-שמונים
"חזרנו עייפים - אך רעבים" ככה אני מרגיש - עייף - ורעב לעוד מפגשים כאלה
כמה צחקנו השתוללנו ונהנינו
מהיום הראשון בבריכה |טיפה| - שהיתה (כמעט) כולה שלנו
ארוחת הערב הראשונה
(מי לא נתן את התלושים שלו
) "איפה הסלט ביצים שלי" - מעניין מי אמר
היה כייף - היתה הנאה לכל אורך הנופש
דוביייייי - לא תפילי אותי מהכדורררר - נה נה בננה
מאיה - עכשיו כיפה אדומה בגרוזינית.....
עופר - תלמד לשקר.......ממני....-יו כמה שיקרתי - ולא תפסתם אותי
ניצם - בוא כדור עףףףףףףףףף - ניצחווווון 2015 : 4 לטובתנו
ללי - רוצה קרמבו
|קרמבו|
דיקלה מיטל ועדי - הבחורות ה"שקטות"
ביותר בבריכה ליאוררררררר
- אודי - לא מיקנאאאאת בקשההה
. . . . ויש עוד הרבה........
ענק לכולם
. . . לאישה
שאיתי
כל הזמן
מסתובבת
היא שרה לרוח
שאותי היא אוהבת
היה נהדר - ורוצה שוב - גד.

polegra

New member
אבל זה מסוכןןןן

תחשבי מה יקרה אם נטרוף בטעות בלי לשים לב בובת בורקס ונחשוב שחוסר הטעם זה כי זה פשוט בורקס מעפן??

לי יש דווקא רעיון אחר...

בפעם הבאה נעשה את: שלושת החזירונים ברומנית ואת: זהבה ושלושת הדובים בפרסית.
אתה תהיה הזאב בשלושת החזירונים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה הולך להיות גדול!!!

מאיוש? את רומזת לי משהו?../images/Emo2.gif

אני רוני ודרור חזרזירים רומנים ?
תאכלס נכון ... חחחחחח עדיף היה לעשות את כיפה אדומה ברומנית .... הייתי מביאה לסבתא ממליגה וקבב במקום סלט ביצים ! <למרות שאז הזאב גדי בחיים לא היה אוכל את סבתא> :p

עד הנופש הבא אני יחשוב להפוך את זה

להפקת ענק יהיו תלבושות, איפור, תפאורה, ציוד הגברה, תאורה וכו'... אני גם יביא את מיצ'י עם ילדיה המתוקים בתור קהל. אם כבר מדברים על מיצ'י, מישהו ראה את מיצ'י הג'ינג'ית? היא נעלמה מאותו ערב שקראתי לה, כאילו איזה תאילנדי לקח אותה לארוחת שישי... ולמי שלא מעודכן היום הגמר הגדול של רוקדים עם כוכבים ולמרות שאני אשדודית וליבי עם חיים נא להצביע לגיא החתיך והמושלם!

למעלה