פונטש בננה..

פונטש בננה..../images/Emo6.gif

ראשית אפתח במליאנתלאפים תודות לצוות דאבל D אודי ודובי היקרות שכרגיל ארגנו לנו נופש בצורה מושלמת ומהנה. הוספתן לי כמה שנים לחיים עם הנופש הזה שהייתי זקוקה לו כ"כ. תודה, תודה, תודה! לכל המשתתפים בנופש.. היתה אחלה קבוצה! נהניתי עם כל אחד ואחת מכן. ברוכים הבאים לחדשים- דרור ורוני המקסימים חיבוקים למיטלוש ועדי שותפותיי לחדר
לליאור- על שאת האור! לללי שכרגיל היא ללי.. וכל מילה מיותרת. מיה- חמסה חמסה עלייך! שהאנרגיות האלה לא יעלמו לעולם!
טושטושששששש גיליתי בחורה מקסימה!!!!!!!!!!! (לא לשכוח לשלוח לי לינק) בהצלחה עם דרור! אוהבת אתכם! אה.. ותודה לקניון ב"ש שקיבל אותי נורא יפה למרות שקצת רושש אותי

ניצם

New member
כאילו את שיחקת

פונטש בננה. רק עכשיו גדי ואודליה הורידו אותי בבית וכמובן תודה לשניהם על ההסעה. היה אחלה טיול ברור הרי דובי ואודליה אחראיות לו. שמחתי לפגוש את כולם.היה אחלה טיול. ליאור אנחנו ניצחנו

matyc

New member
היה אחלה של סופ"ש

תודה לדאבל D על האירגון היה ממש נחמד לפגוש אנשים שממזמן לא ראינו היה אחלה מנוחה הינו זקוקים לזה מטי וניר

איזה סופ"ש מדהים היה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל שניה שם תוכננה להנאה וכך היה . אני רוצה להודות לכולכם על החיבור המדהים שהיה. להכיר חדשים חברים של ,,,, לצחוק כמו תמיד עד שכואבת הבטן , להתענג על בריכה ענקית שלנו . להנות מהשירים וצרחות של שירים , לאסוף אנרגיות ממאיה < תודה רבה
> ולהבין שכל פעם מגיעה לסופשים הקבוצה הטובה , אנו עם הבנה שרק הטוב נשאר ויצליח כתמיד.כל מי שעשה רע נשר. התבגרנו
מקווה לא לשכוח מישהו
-טלי והראל <מויאל> - כיף לראות אתכם שיהיה בהצלחה
טלי הצחוק שלך הורס אותי
דיקלו ועדי - דיקלו שותפה שלי לקניות רוקנת בשבילי את הקניון חחחחח
דידוש בפעם הבאה אני מורחת אותך בקרם שלי
ללייייי ומיטלייי - ממש חרוז
מיטלוש את עושה אותי מאושרת עם הכוחות והשינוי שבך תני באילת
לליי מי אוהב אותך יותר ממני? היום נמו אחרה"צ?
טושטוש ודרור - הזוג המקסים
שמחתי מאוד להכיר את שניכם אתם נפלאים השתלבתם איתנו בצורה ניפלאה
ססגו ויואב - תודה שבאתם התגעגענו שנים שלא ראינו שמחה שנהנתם
לחיי שניכם
נוגי ועופר - אוהבת לראות אתכם איתנו נוגי את נראית נפלא
משהו בך זוהר מתמיד <ב- 4 עיניים אגיד לך דברים >
מטי וניר - אבא ואמא היו עייפים
מקווה שנחתם ונהנתם
קרנוש ורוני-
רונייי תעשה לי תרנגולת
חחח היה נפלא להכיר אתכם שני מטורפים וראש מדהים להומור ועשייה אהבתי את הרצינות וההומור בכם
לחיי שניכם
מאיוש וליאורי- קיבלתן את החדר הכי יפה ולא הזמנתן לכוכב נולד
שיו איזה שתי מטורפות אתן מאיה כמה אנרגיות
את ניפלאה ומתוקה
. ליאורי
אוהבת אותך מאוד מדהימה שלי גאה בך ביחד איתו
ניצם ודובי שלי דובי יפה שלי מלאכית חייכנית שלי מטורפת עלייך מכורה לך. היית שותפה מדהימה לכל הארגון הזה אוהבת אותך מחוברת אליי תפורה לחיי עצם מעצמותיי
< ניצם לא לקנא >
לחיי שתינו לעוד שנים יפות של עשייה עם המון אהבה. ניצם תשמור לי על היהלום הכי יקר בעולם
ללבלב שלי הגבר שאיתי תודה על הסופ"ש המדהים יחד היינו זקוקים לחופשה הזו מכל עמל החיים אוהבת אותך ומודה לך על כל הסבלנות והטרוף איתי . אוהבת אותך שר

הלו הלו, שום קבוצה טובה! ../images/Emo46.gif

יש כמה מ"הקבוצה הטובה" שלא נכחו בנופש הזה בלאו ברירה... אז אנא ממך
אם תשכחי את אפרתוש המאמוש, תשכח ימינך, תדבק לשונך לחכך אם לא תזכריני, אם לא תעלי את אפרת על ראש שמחתך!
בהומור, כן...? נשמע שהיה כייף, שמחה שנהניתם ועשיתם חיים, מקווה בעזרת ה' ליהיות נוכחת בפעם הבאה... אפרת, חברת "הקבוצה הרעה"

polegra

New member
כמה שהייתי זקוקה לסופ"ש הזה!!

קודם כל דובי ואודי
היה פשוט מדהים!!! האירגון המחשבה היחס לכל אחד ואחד עם המתנה והסוכריה זה ישמע טיפשי אבל זה מעלה חיוך ומחמם את הלב ודובי עם משמעת המים..רואים שזה בא מדאגה ואהבה אמיתית יצרתן חופשה מדהימה ונהדרת
ליאורי - בחורה מדהימה אוהבת את השינוי שעובר עלייך שמחה על ההתמדה אוהבת אותך מאודדדדד מאודדד וסליחה שבירברתי כל כך הרבה :)
מאיוש האישה והאנרגייזר אלוהיםםםםםםםםםםםםםםם כמה אנרגיות כמה :) איפה הכדור????
מטי וניר - מקווה שאספתם קצת כוחות הסופ"ש הייתם זקוקים לזה ומטוש תודה על הדאגה }{
ללייייי חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך רוצה ברכיה עודפעםםםםםםםםם
מיטלי - אוהבת לראות את השינויים שעוברים עלייך . כבר לא פרח קיר שתקנית . אה...ולא יפה לשקר~!!! :)
קרנוש ודרורררר - קודם כל תודה על הגלגל הורוד :) אין עליכם הצלחתם להצחיק אותי כל הזמן
טושטושית את דרור - הצלחתם להשתלב מצויין...תגידי כיפה...:)
עופר ונוגה - רואים שאתם עושים טוב אחד לשני נוגה את ממש קורנת ועופר...מממ..תתאמן בשקרים :) ואני זוכרת לך שלא הטבעת בבריכה...
דנדייייייייייי יא עלק לא נשרפת שכמוך!!! דיר באלק בפעם הבאה את לא שמה קרם
ולפולני שלי - תודה שעמדת בשטויות שלי על הכיף בבריכה ועל זה שנהגת בחזור }{ ו
לכולם.... אני חושבת שזה הטיול הכי טוב שהייתי פה הייתה התאמה מושלמת בלי ריבים בלי כעסים רק הנאה הנחשקים בבריכה היו מעולים!!! וגדי עם הגיטרה...גררררררררררררר כולכם גרמתם לטיול הזה להפוך לפשוט מצויין טלי

lorian100

New member
ח'ברה, היה מדהים ../images/Emo70.gif

תודה לכולם על סופ"ש מהסרטים
כל כך הרבה אנרגיות וכיף שאני לא זוכר מתי נהניתי ככה
היה מדהים

chicka

New member
היה נהדר ../images/Emo73.gif../images/Emo82.gif../images/Emo221.gif

ראשית, תודה לדאבל D - דובי ואודי, צוות ההפקות המוצלח ביקום על ארגון נוסף של סופ"ש כייפי ורגוע, על חשיבה עד לפרטים הקטנים ועל הרצון הבלתי פוסק שלכן לגרום לנו להיות שמחים ומאושרים. אתן מדהימות ואני אוהבת אתכן מאד
רוני וקרן, נטע ודרור - ברוכים הבאים באופן רישמי וזוגי לפורום, היה נחמד להכיר ומקווה שתמשיכו להגיע למפגשים יחדיו
ולכל שאר חבריי היקרים, אמנם היה לנו קצר (כי הגענו רק לשישיבת והייתה לנו מחויבות יומולדת באמצע) אבל בזמן שהיה - היה נהדר וכיף, כרגיל. זה תמיד תענוג גדול לראות את שמחת החיים שקיימת באנשים בפורום, את החיוכים, הצחוק המתגלגל, האושר הגדול. פשוט נפלא.
ענק, נגה

אחד הסופ"שים הכי טובים שהיו לי!!!

לפני שאתחיל, אני רוצה להודות לצוות הכי מדהים בעולם דאבל D---->תודה רבההההההה תודה רבה על ארגון נפלא שהפך כל שניה בחופש לכייף!!! אתן מדהימות!!!!!!! הגעתי לבית וחיפשתי את מיצ'י שלי, אבל הבנתי שהיא נשכחה במשאבים.... לא נורא!
לכל מי שהיה:
אביטל ויואב-שמחתי להכיר אתכם. זוג מקסים. בחורה מתוקה עם אושר קורן.
נטע ודרור-העברתם לי את הנסיעה בצורה כייפית. אתם זוג מקסים. השתלבתם בצורה מהנה ונטע חייבת לי חיקוי של מרוקאית, אז תתחילי לעבוד!
הילוש ומיטלוש- חדר עם הרבה אנרגיות. חדר עם המון אור. מיטלי, המתוקה של החבורה השינוי שבך מחולל פלאים. והילוש, מדהימה. תמיד נהנים להיות בחברתך. שמעתי שאת מביאה לי במתנה את המשקפי שמש המגניבות
מטי וניר-הזוג הטרי של הפורום. ניר, חוטף כדורי הים הידוע
ומטי המתוקה והחמודה. תמונות מהממות מהחתונה. תמיד כייף להיות בחברתכם.
דיקלושה ודנדושה- עדי, אפילו אני לא נשרפתי כמוך (שחומה שכמותי
), חייבת להזהר ותמיד כייף לדבר איתך. דיקלושה, מקסימה שלי, מצחיקה מדהימה- פעם הבאה את עושה לי מסג'. ותסבירי להם כמה רפי צריך לזכות! הוא שכן שלנו מהדרום
נוגה ועופר- הזוג המלכותי!!! האושר והאור שקורן סביבכם פשוט מדהים
ועופר תזכור שלהבא אתה חייב לנו יותר זמן בריכה. ולגבי הפונטצ' בננה, שיחקת אותה!!!
ירון ושרון- יוווו חרוז!!!
זוג מקסים!!! תמיד נהנים להיות בחברתכם, תודה רבה על החדר בלילה הראשון- לצפות בכוכב נולד. היה כייף, מקווה שירון שמר את השלטים לשנה הבאה רק ששנה הבאה ימחק את רפי ויכתוב מאיה
ודובי יקרה שלי, מקסימה!!! איזה כייף לי לראות אותך כל פעם, החיוך שלך והרוגע איתו מעבירים לי אנרגיות! יפיופה!!!
תודה רבה על כל ההשקעה בסופ"ש הזה
אודליה וגדי- צמד השירה שלנו! מקסימים ומדהימים. גדי תודה שהוצאת אותי מב"ש ותודה שהנעמת לנו בערב שיש עם הגיטרה: יש לך קול מקסים ונעים. ואודי שלי, מה כבר אפשר לומר!!! כמה אנרגיות יש לי!? כמה אנרגיות יש לך???
כל אנרגיה בך שווה המון!!! תודה רבה על היחס והאהבה שהענקת לנו. על הצחוקים ללא הפסקה עד שהבטן כבר מתפוצצת מכאבים, על ראש פתוח וענייני ובכלל תודה רבה על כל ההשקעה בסופ"ש הזה
קרן ורוני- החברים הכי הכי שלי!!! כשרוני אמר לי שהוא רוצה להפתיע אותך בסופ"ש הזה הייתי האדם הכי מאושר בכל העולם!!! קוקי שלי, תמשיכי להיות אחותי המתוקה, היפה, המהממת, שאוהבת ומחבקת ומבינה אותי כל הזמן. שמחה בשבילך על ההפתעה הענקית שקיבלת ליום ההודלת. יש לך בן זוג מקסים!!! רונילה, אחי התאום. בשני מילים: אין עליך!!! ובהרחבה: תודה שאתה גורם לאחותי היפה להיות קורנת מאושר ותודה לך שאתה תמיד נמצא שם.
ליאור- בת זוגתי לחדר. מ-ה-מ-מ-ת!!! מתוקה שלי בחורה עם לב אוהב ורחב!!! תודה על הכל: על האהבה שהענקת לי, החום והכייף, תודה שלא שמעת אותי נוחרת בלילה
ובעזרת השם עוד שנה נזמין את כולכם לחנוכת בית!!!
ובכללי לכולם: תודה רבה על סופ"ש כייפי ומהנה. על הצחוקים ללא הפסקה והרגשת המשפחה והשייכות. אתם מדהימים!!! היבה לי כייף לבלות איתכם את הסופ"ש הזה. הייתי זקוקה לו המון. מאחלת לכולנו המשך סופ"שים כאלה!!!
ולסיום אני רוצה לקדיש לכם את השיר של הסופ"ש: ככה את יפה תודה רבההההה זה מה שאת צריכה תודה רבהההההה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה!!!
מאיה שימו
איזו תמונה יפה יצאה לי מצילום עצמי (גם אם הייתי מתכננת היא לא היתה יוצאת יפה
--->

../images/Emo6.gif שיו אני מתארת אותך

אומרת מיצי ותודה רבה נקרעת כאן מצחוק חחחחחחחחחחחחח תמונה יפיפיה

למעלה