אחד הסופ"שים הכי טובים שהיו לי!!!
לפני שאתחיל, אני רוצה להודות לצוות הכי מדהים בעולם
דאבל D---->תודה רבההההההה תודה רבה על ארגון נפלא שהפך כל שניה בחופש לכייף!!! אתן מדהימות!!!!!!! הגעתי לבית וחיפשתי את מיצ'י שלי, אבל הבנתי שהיא נשכחה במשאבים.... לא נורא!
לכל מי שהיה:
אביטל ויואב-שמחתי להכיר אתכם. זוג מקסים. בחורה מתוקה עם אושר קורן.
נטע ודרור-העברתם לי את הנסיעה בצורה כייפית. אתם זוג מקסים. השתלבתם בצורה מהנה ונטע חייבת לי חיקוי של מרוקאית, אז תתחילי לעבוד!
הילוש ומיטלוש- חדר עם הרבה אנרגיות. חדר עם המון אור. מיטלי, המתוקה של החבורה השינוי שבך מחולל פלאים. והילוש, מדהימה. תמיד נהנים להיות בחברתך. שמעתי שאת מביאה לי במתנה את המשקפי שמש המגניבות
מטי וניר-הזוג הטרי של הפורום. ניר, חוטף כדורי הים הידוע
ומטי המתוקה והחמודה. תמונות מהממות מהחתונה. תמיד כייף להיות בחברתכם.
דיקלושה ודנדושה- עדי, אפילו אני לא נשרפתי כמוך (שחומה שכמותי
), חייבת להזהר ותמיד כייף לדבר איתך. דיקלושה, מקסימה שלי, מצחיקה מדהימה- פעם הבאה את עושה לי מסג'. ותסבירי להם כמה רפי צריך לזכות! הוא שכן שלנו מהדרום
נוגה ועופר- הזוג המלכותי!!! האושר והאור שקורן סביבכם פשוט מדהים
ועופר תזכור שלהבא אתה חייב לנו יותר זמן בריכה. ולגבי הפונטצ' בננה, שיחקת אותה!!!
ירון ושרון- יוווו חרוז!!!
זוג מקסים!!! תמיד נהנים להיות בחברתכם, תודה רבה על החדר בלילה הראשון- לצפות בכוכב נולד. היה כייף, מקווה שירון שמר את השלטים לשנה הבאה רק ששנה הבאה ימחק את רפי ויכתוב מאיה
ודובי יקרה שלי, מקסימה!!! איזה כייף לי לראות אותך כל פעם, החיוך שלך והרוגע איתו מעבירים לי אנרגיות! יפיופה!!!
תודה רבה על כל ההשקעה בסופ"ש הזה
אודליה וגדי- צמד השירה שלנו! מקסימים ומדהימים. גדי תודה שהוצאת אותי מב"ש ותודה שהנעמת לנו בערב שיש עם הגיטרה: יש לך קול מקסים ונעים. ואודי שלי, מה כבר אפשר לומר!!! כמה אנרגיות יש לי!? כמה אנרגיות יש לך???
כל אנרגיה בך שווה המון!!! תודה רבה על היחס והאהבה שהענקת לנו. על הצחוקים ללא הפסקה עד שהבטן כבר מתפוצצת מכאבים, על ראש פתוח וענייני ובכלל תודה רבה על כל ההשקעה בסופ"ש הזה
קרן ורוני- החברים הכי הכי שלי!!! כשרוני אמר לי שהוא רוצה להפתיע אותך בסופ"ש הזה הייתי האדם הכי מאושר בכל העולם!!! קוקי שלי, תמשיכי להיות אחותי המתוקה, היפה, המהממת, שאוהבת ומחבקת ומבינה אותי כל הזמן. שמחה בשבילך על ההפתעה הענקית שקיבלת ליום ההודלת. יש לך בן זוג מקסים!!! רונילה, אחי התאום. בשני מילים: אין עליך!!! ובהרחבה: תודה שאתה גורם לאחותי היפה להיות קורנת מאושר ותודה לך שאתה תמיד נמצא שם.
ליאור- בת זוגתי לחדר. מ-ה-מ-מ-ת!!! מתוקה שלי בחורה עם לב אוהב ורחב!!! תודה על הכל: על האהבה שהענקת לי, החום והכייף, תודה שלא שמעת אותי נוחרת בלילה
ובעזרת השם עוד שנה נזמין את כולכם לחנוכת בית!!!
ובכללי לכולם: תודה רבה על סופ"ש כייפי ומהנה. על הצחוקים ללא הפסקה והרגשת המשפחה והשייכות. אתם מדהימים!!! היבה לי כייף לבלות איתכם את הסופ"ש הזה. הייתי זקוקה לו המון. מאחלת לכולנו המשך סופ"שים כאלה!!!
ולסיום אני רוצה לקדיש לכם את השיר של הסופ"ש: ככה את יפה
תודה רבההההה זה מה שאת צריכה
תודה רבהההההה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה!!!
מאיה שימו
איזו תמונה יפה יצאה לי מצילום עצמי (גם אם הייתי מתכננת היא לא היתה יוצאת יפה
--->