פונדקאות

שחר 676

Well-known member
שכחת שהם הומואים?
לא שכחתי אפילו לרגע.

אם בית המשפט ירום הודו מייצג את הטענה שהם בריאים לחלוטין בנושאי פיריון מדוע לספק להם סיוע לו זכאים
אזרחים שאינם בריאים בנושא זה.

הם יכולים להביא ילד בהורות משותפת ללא התערבות המדינה או בהליך בו עד כה הצליחו הומואים אחרים להביא ילדים לעולם -
זה יקר יותר אבל לא תמיד מקבלים מה שרוצים בחיים.

לאלץ את המדינה להוציא הון שילך ויגדל עם השנים ועוד בנושא כה בעייתי הטומן בחובו אין ספור הסתעפויות... נו שוין - זה מה שקורה כשחיים תחת דיקטטורה שיפוטית.

נערך לאחרונה ב:

שחר 676

Well-known member
איפה נטענה הטענה הזו?
יש להם בעיה נפשית. כולם מבינים את זה.
אתה רוצה להפלות אנשים רק בגלל שהבעיה שלהם היא לא פיזית אלא נפשית?
לא יקירי - בית המשפט חולק עליך לחלוטין.
הוא חושב שיש להם "נטיה מינית שונה" ובשום אופן הוא לא מגדיר אותם ככאלה שיש להם בעיה נפשית.

מבחינתו הם בריאים לחלוטין.

שחר 676

Well-known member
איפה? תראה לי איפה בית המשפט קבע שהומואים הם אנשים בריאים.
אתה לא מבין שכל העניין של הפסיקה הזו היא מרחמים על מסכנים?
אתה מוזמן לבדוק בעצמך ולנסות להפריך את טענתי - בית המשפט טוען שאין שום הבדל בין אדם האוחז בנטיה מינית אחת לאחרת.

בין המשפט לעולם לא ישים עליהם תו המגדיר אותם כנכים/חולי נפש בשל נטייתם המינית . סמוך עלי , אני יודע היטב על מה אני מדבר.

אם מישהו מבני הקהילה הגאה יקרא את הפוסט שלך הוא מיד יגדיר אותך כהומופוב וגם אני מוגדר על ידם ככזה.

קלייטון.ש

Well-known member
בין המשפט לעולם לא ישים עליהם תו המגדיר אותם כנכים/חולי נפש בשל נטייתם המינית
בית המשפט לא צריך להגיד את המובן מאליו וידוע לכל.
בית המשפט גם לא אומר "השמש זורחת בבוקר" או "המים רטובים".
כולם יודעים את זה.

שחר 676

Well-known member
בית המשפט לא צריך להגיד את המובן מאליו וידוע לכל.
בית המשפט גם לא אומר "השמש זורחת בבוקר" או "המים רטובים".
כולם יודעים את זה.
אנו נשאר חלוקים בדעותינו.

אני בכל אופן מתנגד מוחלט לנושא זה ולכן אני נחשב כהומופוב ואני יכול להבטיחך שגם אתה תקוטלג כהומופוב על ידי "הנאורות והקדמה" אם הם יקראו שתמיכתך בחוק מבוססת על טענת "מחלת נפש".

שחר 676

Well-known member
אם אתה גאה בזה אז הכל בסדר.
בימים טרופים אלה אתה חייב להסכים עם כל דרישות הקהילה הגאה שהרי אם לא כן מיד תוגדר כהומופוב - במציאות כזאת אני מצהיר על עצמי כ "המופוב גאה" - זו תעודת כבוד עבורי.

שלא תטעה - הקהילה הגאה תגדיר אותך בדיוק כפי שהיא מגדירה אותי.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני בכל אופן מתנגד מוחלט לנושא זה ולכן אני נחשב כהומופוב ואני יכול להבטיחך שגם אתה תקוטלג כהומופוב על ידי "הנאורות והקדמה" אם הם יקראו שתמיכתך בחוק מבוססת על טענת "מחלת נפש".
סתם נסיון פתטי של 'הנאורים' ליצור אווירה. לוקחים כל מי שמביע התנגדות קלה למשהו, ומגדירים אותו כאדם שבעצם יש לו חששות פנימיים עמוקים מהעניין. חרטא כמובן, בכל קנה מידה. אבל זה השיח של דורנו.

מקסים 45

Well-known member
לא יקירי - בית המשפט חולק עליך לחלוטין.
הוא חושב שיש להם "נטיה מינית שונה" ובשום אופן הוא לא מגדיר אותם ככאלה שיש להם בעיה נפשית.

מבחינתו הם בריאים לחלוטין.
הם בראים, למה לנו לדעת מה אורח החיים שלהם בחדר השינה? אדם בריא מבקש שיכירו בו לפי מעשיו במיטה?

שחר 676

Well-known member
הם בראים, למה לנו לדעת מה אורח החיים שלהם בחדר השינה? אדם בריא מבקש שיכירו בו לפי מעשיו במיטה?
בית המשפט גורס שהם בריאים ואם הם אכן בריאים מדוע צריכה המדינה לממן הליכי פונדקאות לכל דורש בריא ?

למעלה