מה אתם חושבים על הפסק דין של בג"ץ ? התיר פונדקאות לזוגות גברים בישראל - בתוך חצי שנה?
פסק דין חצוף בעיני. הוא ממציא חקיקה חדשה, משהו שבית המשפט לא אמור לעשות.מה אתם חושבים על הפסק דין של בג"ץ ? התיר פונדקאות לזוגות גברים בישראל - בתוך חצי שנה?
פסק דין הזוימה אתם חושבים על הפסק דין של בג"ץ ? התיר פונדקאות לזוגות גברים בישראל - בתוך חצי שנה?
ראשית כל דבר אני שמח בשמחת ההומואים, הלסביות ובכלל החד הורים, שהם יכולים סוף סוף להביא תינוק כאן בארץ ולא לשלם הון עתק לגוים בחו"ל.מה אתם חושבים על הפסק דין של בג"ץ ? התיר פונדקאות לזוגות גברים בישראל - בתוך חצי שנה?
אולי לא שמעת אבל מעכשיו אומרים "הורה 1" "הורה 2"יש לילד אבא ואיבא
אחלה עולםאולי לא שמעת אבל מעכשיו אומרים "הורה 1" "הורה 2"
ילד שאומר אבא אמא עובר על החוק.
צריך ללמד אותו שיגיד הורה 1, הורה 2. שיבחר הוא מי זה מי.
אם לא ילמד יבוא שוטר כמו שאמרו לנו כשהיינו ילדים ולא אכלנו.
אני אמרתי שאני רוצה שתבוא שוטרת ולא שוטר.
אבל למרות שבכוונה לא אכלתי ימים ברציפות היא אף פעם לא באה.
לא, לא, עזוב, לא חייבים להרוס את סדרי בראשית.אולי לא שמעת אבל מעכשיו אומרים "הורה 1" "הורה 2"
ילד שאומר אבא אמא עובר על החוק.
צריך ללמד אותו שיגיד הורה 1, הורה 2. שיבחר הוא מי זה מי.
אם לא ילמד יבוא שוטר כמו שאמרו לנו כשהיינו ילדים ולא אכלנו.
אני אמרתי שאני רוצה שתבוא שוטרת ולא שוטר.
ברצינות?יש פה בבנין שאני גר ילד שכל יום אחה"צ הוא צועק מלמטה "אמאאאאאאאאאאא"
עושה לך את זה? אזיקים?אני אמרתי שאני רוצה שתבוא שוטרת ולא שוטר.
מזה לא מספיק? האם זו בושה להיות הומו?פסק דין רצוי מאד.
כסבא אני יודע שנכדים הם דבר חשוב מאד, למעשה הדבר הכי חשוב שאפשר להעלות על הדעת, ועצוב לי על הורים של הומואים, שלא מספיק שהילדים שלהם הומואים, גם נכדים אין להם.
עכשיו הם יזכו לנכדים למרות שהילדים שלהם הומואים.
זה יביא להם הרבה אושר.
ואחרי הכל הם לא אשמים שהילד הומו.
בושה לא להביא להורים שלך נכדים.האם זו בושה
אמנם בהחלט רצוי 'לספק' להורים נכדים, אבל זאת ממש לא אמורה להיות המטרה הראשונה של הולדת ילדים. אפילו לא המטרה העיקרית.בושה לא להביא להורים שלך נכדים.
כל סבא וסבתא יודעים שהטעם היחיד להביא לעולם ילדים ולהשקיע בהם שנים רבות של מאמץ ודאגה, הוא בשביל הנכדים.המטרה הראשונה של הולדת ילדים
ראשית לא מסכים איתך.כל סבא וסבתא יודעים שהטעם היחיד להביא לעולם ילדים ולהשקיע בהם שנים רבות של מאמץ ודאגה, הוא בשביל הנכדים.
הורים בהיותם הורים כמובן לא מביאים ילדים בשביל ההורים שלהם, או כדי שהילדים האלה יביאו להם נכדים.זה עדיין לא אומר שזאת הסיבה שהורים מביאים ילדים
אתה סותר את עצמך.אבל כשהם נעשים סבים הם מבינים שהם הביאו את הילדים שלהם רק בשביל הנכדים.
טירוף מוחלט - דיקטטורה משפטית מוחלטת.מה אתם חושבים על הפסק דין של בג"ץ ? התיר פונדקאות לזוגות גברים בישראל - בתוך חצי שנה?
שכחת שהם הומואים?כלומר הם לא מנועים מלהביא ילד לעולם בשל ליקוי/מחלה כלשהי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.