ooortalll1
New member
מאמלי הודעתך מאוד ביקרותית וקשה
ההסבר שלי:
למה לשפוט אנשים לפני שאת מכירה?
למה לכנות אנשים בצורה כל כך "יפה" כמו שאת מתארת בהודעתייך?
כל דבר,לפני שתוקפים,לפני שמגיבים צריך להבין קודם.
אי אפשר להגיב ,להביע דעה על נושא מסויים או לשפוט בן אדם אחר לפני שמכירים את תכולתו.
את חורצת דין ללא משפט.
ובעיקר,משתמשת במילים שאין בהן צורך כלל,כ"ילדונת","חוצפנית","ושייחנק עם זה","אפרוחית פרגייה","בורה"
למה צורת הדיבור שלך כזו?את כועסת?
אני מבינה אותך,החיים לא תמיד מאירים פנים ומי כמונו יודעות.
אבל יש דרך להסתכל על החיים,יש דרך להתייחס לעצמך,לחיים,וכמובן-לאנשים שסובבים אותך.
לפי הודעתך אני מבינה שאת חושבת שאני מבקרת את תהליך הפונדקאות?
איך אוכל לבקר תהליך שמבחנתי הוא קדוש?איך אוכל לבקר תהליך שיצור חיים,שהם דם מדמי וייתן לי מתנה כל כך גדולה?
אני בטוחה ש"יש לך מספיק על הראש" אבל זה לא אומר שכל אדם שאת חושבת שאוליייי הוא לא חושב כמוך יש צורך לתקוף.
אין צורך לתקוף כל איש שנכלא לדרכך אם באותו רגע תגובתו "לא הייתה נראית לך"
במיוחד לא כשלאחר שאת שולחת את הודעתייך,מהצד השני יש שם בן אדם שקורא אותן ולבן אדם הזה יש רגשות.
ואת יודעת מה?
גם את הפמינסטיות שבאות ורושמות את דעתן על הנושא ולא מעודדות את הפונדקאות אין לך צורך לתקוף.
כמובן את יכולה להביע דעתך והן את דעתן,אחרי הכל-אנחנו בפורום,מנהלים צאט,החלפת מסרים....
לגבי האימוץ-לא אמרתי לה -קומי ולכי עכשיו לאמץ.
רק ציינתי שזו מצווה,שוב...ציינתי את דעתי.מותר לי.
לא שפטתי אף אחת,לא הבעתי דעה אפילו על אף אחת.
את אומרת שכל ה"חוצפנים" משאירים לך לאמץ ולעשות מצוות...ושבעצם בכך שאמרתי (ולא פניתי אלייך כלל) שאימוץ זו מצווה, את אומרת שכך אני מתערבת לך בחיים ואומרת לך "לא פונדקאות,לכי לאמץ" ?...אלו כלל לא היו מילותיי!אני יכולה להגיד את דעתי על אימוץ ואת דעתי על פונדקאות הן לא חייבות לשלול אחת את השנייה ואת לא יכולה להסיק מסקנות מאחת הטענות שלי על השנייה סתם כך.אני מכבדת את שני התהליכים ולא אמרתי שום דבר רע
את עשית סלט מדברי,הבנת לא נכון ופתחת באש לכיווני ואני אפילו לא זרקתי גפרור.
ואצטט אותך
"אין לאף אחד שום זכות לבוא לשאול אותי שאלות כאלו או לבקר אותי כי בשאלה מטומטמת כזו בפורום פונדקאות יש ביקורת גם אם היא נאמרת בעטיפה יפה."
למה התכוונת?שאין לאף אחד זכות לבוא ולשאול אותך מדוע בחרת בפונדקאות?
בגלל זה דברת בצורה כזו?
אני שאלתי אותך או כל אחתאחרת מדוע בחרת בפונדקאות?
אין לי צורך לשאול את השאלה הזו אף אחת,אני יודעת את התשובה מבשרי.
אני מבינה שלא קל לך ואת מוציאה את זה בפורום,פורקת את כעסך.
אבל אני לא אשמה וגם לא כל כותבת אחרת בפורום.
אל תשכחי שאני באותה סירה כמוך,ורב הכותבות פה גם הן באותה סירה.
אני מקווה שאתלא חושבת שבהודעתי "הפחדתי" אמהות מיועדות שעוד לא עכלו את הכאב ,
כל מטרתי,כל פעילותי כאן ,לפחות כרגע עד שבע"ה אתחתן ואוכל להקים גם את משפחתי , היא להיות שם בשביל האמהות המיעדות האלה ולחבקן.
אין צורך לחשוד בכולן ולתקוף.ממש אין.
אולי את חושבת שאני "גברת בורה" אך יש בי לא מעט חוכמה ותבונה והמון אהבה.
אני מקווה שאת כבר לא מעוניינת שאני,בורה שכמותי וחולת נפש תחסם מהפורום ולא אעז להתחבר לפה שוב.
כאב של אחרות הוא כאבי שלי.
אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.
קבלי את התנצלותי שוב,אני את שלך קבלתי.
לך כואב,לי כואב-שתינו יחד,כמוני וכמו כל אחת האמהות,יכולות להתגבר על זה ולעבור את זה בצורה הרבה יותר "טובה" נקרא לזה,מאשר כל אחת מאיתנו לחוד.
אני ואת,לא צריכות להתווכח אלא להבין אחת את השנייה.
אנחנו נמצאות בפורום הזה אחת בשביל עצמה,אחת בשביל השנייה ואחת בשביל כולן וכולן בשביל אחת.
בואי ננסה להגיב בצורה מתורבתת ולחשוב על כל מילה שהידיים שלנו "מקליקות" על המקלדת שעל פנייה זה נראה כל כך לרשום ולרשום ולרשום בלי לשים לב מה אצבעותינו אומרות...
בהמון אהבה והבנה,
אורטל
למה לשפוט אנשים לפני שאת מכירה?
למה לכנות אנשים בצורה כל כך "יפה" כמו שאת מתארת בהודעתייך?
כל דבר,לפני שתוקפים,לפני שמגיבים צריך להבין קודם.
אי אפשר להגיב ,להביע דעה על נושא מסויים או לשפוט בן אדם אחר לפני שמכירים את תכולתו.
את חורצת דין ללא משפט.
ובעיקר,משתמשת במילים שאין בהן צורך כלל,כ"ילדונת","חוצפנית","ושייחנק עם זה","אפרוחית פרגייה","בורה"
למה צורת הדיבור שלך כזו?את כועסת?
אני מבינה אותך,החיים לא תמיד מאירים פנים ומי כמונו יודעות.
אבל יש דרך להסתכל על החיים,יש דרך להתייחס לעצמך,לחיים,וכמובן-לאנשים שסובבים אותך.
לפי הודעתך אני מבינה שאת חושבת שאני מבקרת את תהליך הפונדקאות?
איך אוכל לבקר תהליך שמבחנתי הוא קדוש?איך אוכל לבקר תהליך שיצור חיים,שהם דם מדמי וייתן לי מתנה כל כך גדולה?
אני בטוחה ש"יש לך מספיק על הראש" אבל זה לא אומר שכל אדם שאת חושבת שאוליייי הוא לא חושב כמוך יש צורך לתקוף.
אין צורך לתקוף כל איש שנכלא לדרכך אם באותו רגע תגובתו "לא הייתה נראית לך"
במיוחד לא כשלאחר שאת שולחת את הודעתייך,מהצד השני יש שם בן אדם שקורא אותן ולבן אדם הזה יש רגשות.
ואת יודעת מה?
גם את הפמינסטיות שבאות ורושמות את דעתן על הנושא ולא מעודדות את הפונדקאות אין לך צורך לתקוף.
כמובן את יכולה להביע דעתך והן את דעתן,אחרי הכל-אנחנו בפורום,מנהלים צאט,החלפת מסרים....
לגבי האימוץ-לא אמרתי לה -קומי ולכי עכשיו לאמץ.
רק ציינתי שזו מצווה,שוב...ציינתי את דעתי.מותר לי.
לא שפטתי אף אחת,לא הבעתי דעה אפילו על אף אחת.
את אומרת שכל ה"חוצפנים" משאירים לך לאמץ ולעשות מצוות...ושבעצם בכך שאמרתי (ולא פניתי אלייך כלל) שאימוץ זו מצווה, את אומרת שכך אני מתערבת לך בחיים ואומרת לך "לא פונדקאות,לכי לאמץ" ?...אלו כלל לא היו מילותיי!אני יכולה להגיד את דעתי על אימוץ ואת דעתי על פונדקאות הן לא חייבות לשלול אחת את השנייה ואת לא יכולה להסיק מסקנות מאחת הטענות שלי על השנייה סתם כך.אני מכבדת את שני התהליכים ולא אמרתי שום דבר רע
את עשית סלט מדברי,הבנת לא נכון ופתחת באש לכיווני ואני אפילו לא זרקתי גפרור.
ואצטט אותך
"אין לאף אחד שום זכות לבוא לשאול אותי שאלות כאלו או לבקר אותי כי בשאלה מטומטמת כזו בפורום פונדקאות יש ביקורת גם אם היא נאמרת בעטיפה יפה."
למה התכוונת?שאין לאף אחד זכות לבוא ולשאול אותך מדוע בחרת בפונדקאות?
בגלל זה דברת בצורה כזו?
אני שאלתי אותך או כל אחתאחרת מדוע בחרת בפונדקאות?
אין לי צורך לשאול את השאלה הזו אף אחת,אני יודעת את התשובה מבשרי.
אני מבינה שלא קל לך ואת מוציאה את זה בפורום,פורקת את כעסך.
אבל אני לא אשמה וגם לא כל כותבת אחרת בפורום.
אל תשכחי שאני באותה סירה כמוך,ורב הכותבות פה גם הן באותה סירה.
אני מקווה שאתלא חושבת שבהודעתי "הפחדתי" אמהות מיועדות שעוד לא עכלו את הכאב ,
כל מטרתי,כל פעילותי כאן ,לפחות כרגע עד שבע"ה אתחתן ואוכל להקים גם את משפחתי , היא להיות שם בשביל האמהות המיעדות האלה ולחבקן.
אין צורך לחשוד בכולן ולתקוף.ממש אין.
אולי את חושבת שאני "גברת בורה" אך יש בי לא מעט חוכמה ותבונה והמון אהבה.
אני מקווה שאת כבר לא מעוניינת שאני,בורה שכמותי וחולת נפש תחסם מהפורום ולא אעז להתחבר לפה שוב.
כאב של אחרות הוא כאבי שלי.
אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.
קבלי את התנצלותי שוב,אני את שלך קבלתי.
לך כואב,לי כואב-שתינו יחד,כמוני וכמו כל אחת האמהות,יכולות להתגבר על זה ולעבור את זה בצורה הרבה יותר "טובה" נקרא לזה,מאשר כל אחת מאיתנו לחוד.
אני ואת,לא צריכות להתווכח אלא להבין אחת את השנייה.
אנחנו נמצאות בפורום הזה אחת בשביל עצמה,אחת בשביל השנייה ואחת בשביל כולן וכולן בשביל אחת.
בואי ננסה להגיב בצורה מתורבתת ולחשוב על כל מילה שהידיים שלנו "מקליקות" על המקלדת שעל פנייה זה נראה כל כך לרשום ולרשום ולרשום בלי לשים לב מה אצבעותינו אומרות...
בהמון אהבה והבנה,
אורטל