פונדקאות 2012 איפה???

KIKA21

New member
פונדקאות 2012 איפה???

היי...
קודם כל אני חייבת לומר שאני ממש מתרגשת.
סוף סוף להרגיש שייכות.
להרגיש שייכת בין קבוצה שעוברת בדיוק מה שאנחנו כזוג עוברים עם אנשים "רגילים" שבאמת מבינים אותנו...

כגרע הגורל שלי הוא כזה שאיני יכולה לשאת הריון
הריון הוא דבר מאוד משמח אבל עבורי הוא סכנת חיים.

אחרי התאבלות ארוכה וקשה הבנו שאין מה לעשות ועם כל העצב והצער הגדול
המטרה להיות הורים אינו בגדר חלום בשנת 2012.

כרגע אנחנו ניצבים בפני דילמה...
אימוץ או פונדקאות???
ואם פונדקות אז מה עדיף בארץ או בחו"ל
ליבנו נוטה לחו"ל בגלל שהתהליך הינו מהיר יותר וגם מכייון שאני צריכה במילא תרומת ביצית אז נעשה הכול כבר "על הדרך" יחדיו.

אך גם כאן ישנה התלבטות,היכן???
הודו או אוקריינה???
מישהו יכול לספר לי משהו על התהליכים הללו אני מרגישה קצת בחושך ואני ממש רוצה לצעוד בבטחה על האור...

תודה קיקי

זיוה2233

New member
היי קיקי

אנחנו זוג שגם עבר את התהליך בחול גיאורגיה עם צוות של רופאים ישראלים דרך מנור מדיק
ויש לנו היום בת מקסימה. אנחנו מתחילים שוב את התהליך איתם בפעם השניה.
את מוזמנת לשלוח לי מסרון ואני יכולה אשמח לדבר איתך.
זיוה

ooortalll1

New member
אם את צריכה תרומת ביצית

אז למה לא אימוץ?
בשביל שהוא יהיה ביולוגית של הבעל?
אימוץ זו מצווה גדולה.
בע"ה אאמץ שתהייה לי את האפשרות....:]

KIKA21

New member
כן

לא רק אבל גם...
נכון זאת מצווה וזאת עדין התלבטות,שלי...
אין שום דבר רע בלרצות שהילד יהיה ביולגית שייך לאביו.בעלי...

ooortalll1

New member
ברוררר!!!!לרגע לא פסלתי את זה.

אם לא הייתה לי חשיבות להמשכיות ולרצון שהעובר יהיה שייך ביולוגי
לא הייתי חושבת על פונדקאות כלל.

MAMALY

New member
תגובה לא לעניין אפילו חוצפנית

מי את בכלל שתשפטי נשים שהולכות לעשות תהליך פונדקאות ותרומה מי את בכלל????

לכי תעשי מצוות בעצמך ותני לנו לעשות את המצוות שלנו םפה לא שופטים לא מבקרים ולא בלבלים את המוח
למעשה הייתי שמחה לראותך חוזרת בחזרה למקום שממנו צצת ובאת לגרום כאב לב ונפש מיותר לנשים שעברו מספיק
חוצפנית ולא רצויה.

ooortalll1

New member
מאמלי למה את מדברת אלי בצורה כזו?

אני חוצפנית ולא רצויה?
שאני קוראת את הודעותייך אני שמחה בשמחתך וכואבת בעצבך.
ואני בדיוק כמוך אעזר בפונדקאית.
את "מסלקת" אותי מפה?למקום ממנו באתי?לאן אלך?
אני לא שפטתי ולא בקרתי אף אחת,אני לא יודעת מאיזה חלק בהודעתי את הבנת שאני שופטת.
אני סה"כ שאלתי והבחורה שאותה שאלתי ענתה לי תשובה לשאלתי.
אם גרמתי כאב לך ונפש למישהי אני מאוד מתנצלת,זו ממש לא הייתה כוונתי.
אם כבר מדברים על כאב לב,הודעתך גרמה לי לבכות ולהרגיש לא רצויה במקום היחיד שאני מרגישה שווה,זהה.

MAMALY

New member
אני לא העלתי בדעתי שאת אמא מיועדת

אמא מיועדת לא שואלת שאלות מהסגנון הזה.

את אמא מיועדת זה הבית שלך מצטערת פגעת בי מאוד עם השאלה הזו מקווה שתביני שאת אפילו בלי לשים לב דורכת אולי בגלל גילך הצעיר.

נשלים?

ooortalll1

New member
אולי בגלל גילי הצעיר אני דורכת?

תראי,אני אשמח אם תפרטי לי בדיוק מה אמרתי שפגע.
מי שכתבהאתהשרשורהעלתה התלבטות שלה ואני שאלתי מדוע היא מתלבטת בין השניים וקבלתי תשובה.
יש כאלה שייתלבטו בין השניים (בלי קשר לביולוגיות.) אלא - ההתלבטותת שלהם תהייה-מי יאושר להם לאמץ,איפה ועלויות אופציונליות...כמובן שגם ביולוגיות זו התלבטות ומבחנתי האפשרות מועדפת לבחור בה.
סה"כ שאלתי על מנת לקבל תשובה,וקבלתי.
שאלתי הייתהתמימה ואולי פרשת את השאלה שלי לא נכון,או בצורה אחרת שממש לא אלייה התכוונתי.
אני פגעתי בך ,כנראה..בלי להתכוון/או שאת לא הבנת אותי נכון.
לעומתי,את פגעת בי בהתכוון,סלקת אותי וקראת לי חוצפנית.
אני מקווה שתקבלי את התנצלותי למרות שלא התכוונתי.
בכל מקרה אני טיפוס שלא נוטר טינה אז קבלתי את התנצלותך.

אורטל אין שום קשר לגיל צעיר או מבוגר

את מרגישה כך והיא מרגישה אחרת.כל אחת כואבת את כאבה בכיוון שלה ובכל זאת אסור עליה היה כתוב לך בצורה משפילה ומעליבה שכזו, הודעתה הייתה אמורה בהחלט להמחק.

דבר נוסף אורטל, אימוץ חייב להעשות ברצון שלם ולא כאלטרנטיבה.
אם הזוג החליט על פונדקאות גם אם נעשה מתרומת בייצית כנראה שיש שם את השיקולים והתחושות שלהם, אני בטוחה בכך.
יש לי חברה טובה שאימצה שלושה ילדים
למרות שבין לבין ילדה שניים משלה.אין ספק שזו מצווה ענקית.

מה הקשררררררררררר

וזו לא הפעם הראשונה- זו מראה עבורך שפשוט מראה לך שאף אחד לא יכול להביע את דעתו מלבדך.

עם כל הכבוד מירב, אני חושבת שאת ההודעה המעליבה שלה היית אמורה למחוק,בדיוק כמו שעשית עם המון הודעות מעליבות אחרות בעבר.

hope4good

New member
אורטלי, בכית? שולחת לך חיבוק, אהובה

ושלא תלכי לשום מקום מכאן, שומעת? יום אחד תהיה לי הזדמנות לספר לאנשים איך את שצעירה ממני בעשור עזרת לי להירפא. את מקור להשראה ועוד תעשי דברים נפלאים בחיים שלך. וכבר עשית המון, אין מילים לתאר

ooortalll1

New member
הופ4גוד

אני פשוט אוהבת אותך..

עשה לי טוב לקרוא את הודעתך ואפילו העלה לי חיוך...חח
אנחנו תמיד נסתכל על חצי הכוס המלאה...תמיד נחייך לחיים והם יחייכו אליינו חזרה..
ו"נשבור" כל מכשול שייעזזזז להעמד בדרכנו!!!!!

ממלי זה באמת היה הכרחי???

להגיב בכזו עוצמה על טעות פשוטה??
אווורטל בסך הכל "פלטה כדור" ואת שלחת עליה פצצת אטום.
למה זה טוב? היא בכלל לא הבינה מה הטעות שלה ומהתגובה שלך הבינה שעשתה משהו נורראאאאא......
יכולת להסביר לה בפשטות מה לא נשמע טוב בפוסט שלה.
עושה רושם שהיא באמת רואה בפורום הזה בית, והיא גם אישה מאד מאד צעירה, וגבורה על חלשים היא לא גבורה כלל.
אילן ואיה.

MAMALY

New member
כן זה הכרחי ואני אפילו אטרח להסביר

קודגם כל את לא תלמדי אותי או אף אמא מיועדת על גבורה זה דבר ראשון

אני כאמא מיועדת לא בחרתי את זה כי בא לי אף אחת לא עושה את זה כי מתחשק לה לשים ילד אצל אישה אחרת בבטן בחרנו את הבחירה שלנו שמתאימה לנו שזו זכותינו אפילו מדינת ישראל הכירה בזכות הזאת והפונדקאיות עצמן מרגישות זכות ענקית לעשות את זה. זה הבית שלנו זה המקום היחידי אולי שאנחנו יכולות להרגע לדבר חופשי לענמוד גיאות הן אמהות והן פונדקאיות (אמהות נושאות) ולהרים את הראש.

יש לנו האמהות המיועדות מספיק על הראש בשביל שאיזה ילדונת תבוא לבלבל את המוח ולהעיק עלינו ו5אני אעשה את זה כל פעם שאיזה ילדה או אחת "הפמניסטיות" שמחפשת בריקדה לעלות עליה יחד עם הרחם שלה והשחלות שלה ותעביר אפילו קמצוץ ביקורת ותשאל שאלות לא לעניין.

יש לנו , האמהות המיועדות" את כל הזכות שבעולם לעבור תהליך פונדקאות איש לא מתיחס אלינו בכבוד רב כל טמבל עולה על בריקדה ושואל שאלות מעביר ביקורת מנסה לטרפד להעיר או "ללמוד" עלינו או לערוך עלינו מחקר שמתאים לצרכים שלו או לחלופין להשתמש בנו כדוגמא ל"חוצפתינו" הרבה בכך שאנחנו רוצות להיות אמהות לתינוקות מזרע הבעל שלנו כמו כל אישה אחרת.

אז מי שחושב שמותר לו לעשות את זה בבית שלו שיבושם לו ושיחנק עם זה אבל פה יושבות אמהות מיועדות שנאלצו לראות את הילד שלהן בבטן אחרת מכל מיני סיבות שלא תלויות בהן וזה לא קל וזה עצוב וזה כואב, אנחנו עוטפות את הפונדקאיות שלנו בהמון חום ואהבה והערצה ואם את חושבת שזה קל ונהדר זה לא. אף אמא מיועדת לא תכחיש את רגשות הצער והעצב שהן מסתכלות על בטן עגולה ויפה ומקסימה של אישה אחרת עם הילד שלהן, וכל יום כשהן בבית הן חושבות "מה שלום התינוק שלי? מה הוא עושה עכשיו??? הן בחרו את הדרך הזו כי אין להן ברירה לפונדקאית אפילו יש ברירה לנו אין.

מעבר לכך אימוץ??? מי נותן לנו לאמץ בישראל??? בטח יתנו תחכי עוד אלף שנה בבקשה למה לא.. תעברי מבדקים על "התאמתך לאמהות".. פכככככ אולי בגלל שאין לנו יכולת לשאת הריון מגיע לנו עונש נוסף של נשים סתומות שחושובת שמותר להן לשלוח אותנו לאמץ גם אם זה לא ממש מתאים לנו או המציאות בשטח שונה לגמרי אבל הן הולכות הביתה ועושות ילדים לבד.
אולי אין לי רחם שיכול לשאת תינוק אבל אני בהחלט אמא כמו כל אחת אחרת ואפילו יותר כי הלכתי מספיק רחוק בשביל לשמור על בריאות התינוק שלי ב 9 החודשים הראשונים לחייו, שמתי אותו בבטן של אישה אחרת רק כדי שיהיה בריא אין דברים כאלו אין אמהות ונתינה כזו ותודה לאל על הפונדקאיות שהן מבינות את זה בכל ליבן ונפשן וגופן.

יש לנו גם רגשות קשים אחרים שלא מדברים עליהם בפורום פן תבוא איזו פונדקאית ותעלב לנו חס ושלום אז אתן יודעות מה אני מאוד נעלבתי מעצםפ העובדה שאני לא יכולה לשאת הריון , ממש נעלבתי מזה באופן אישי אבל התמודדתי עם זה ואין לי שום רצון ואין לאף אחד שום זכות לבוא לשאול אותי שאלות כאלו או לבקר אותי כי בשאלה מטומטמת כזו בפורום פונדקאות יש ביקורת גם אם היא נאמרת בעטיפה יפה.
מי האפרוחית הפרגיה המבייצת הזו שתבוא לפה ותשאל אותי בכלל מי היא???? מה היא מבינה מהחיים שלה??? ולמה היא חושבת שמותר לה???? הרי לגבר בלי רגלייטם היא לא תבוא לתגיד למה אתה מקבל תנאים טובים יותר או למה יש לך כסא חשמלי ולא ידני על חשבון משלם המיסים נכון??? אז לא רק שלא לחקתי כסף מאיש (איש גם לא נותן לי) אני הלכתי ושילמתי ומכרתי את כל אשר לי בשביל להיות אמא כי אין לי ברירה ומעבר לכסף גם הצלחתי לתת לשתי נשים מדהימות שתי הפונדקאיות שלי ערך מוסף לחייהן שלא היו מקבלות בשום מקום כי בחיים שלהן איש לא אמר להם שהן שוות משהו מעבר לזה שהן פוריות הן נשים מדהימות.

אני בחרתי בדרך הזו בגאווה עם הרבה צער וכאב אבל בגאווה וכל החוצפנים שחושבים שהם יכולים לרקוד על הדם ויולדים את הילדים שלהם לבד ומשאירים לי "לעשות מצוות" מסוג אימוץ (לא ישיש לי משהו נגד זה לי זה לא מתאים) מתערבים בחיים שלנו בוחשים בכאב שלנו אז מותק פה הם לא יהיו דווקא פה אני אזרוק כל אחת ואחת שתעז להעליב בנו האמהות או בי באופן אישי - וזה עלבון אישי.

כדור שפולטים יכול להרוג אני עומדת בזה אולי יושבת פה אמא מיועדת אחרת שמתמוטטת חשבת על זה???? אולי את חזקה והיא לא??? יש פה המון אמהות שרק קוראות עוד אין להםן את האומץ לכתוב בכלל הן עוד לא עיכלו בכלל את הכאב וההשלמה והן באות למקום היחידי שהן יכולות ללמוד ממנו, לדבר, להפתח ואיש לא יקל ראש בכאבן והמקום הזה הוא שלהן.
אז תיקח הגברת הבורה את השאלות שלה לפורומים המתאימים ולא תבוא לפה למעשה אני אדאג אישית שהיא תחסם בכל דרך וצורה ושיהיה לה כל כך רע לבוא לפה שהיא לא תעז להכנס אלא אם היא ממש חולת נפש שנהנת מכאב של אחרות.

עכשיו זה יותר ברור???

מלמלי מבינה אותך ובכל זאת

מה אני יכולה לעשות שאת כותבת רוב הפעמים יש לי דמעות בעיניים?

האפרוחית הפרגייה כמו שהגדרת אותה שמה אורטל והיא שנים כותבת בפורום - היא עם תסמונת רוקיטנסקי שגילתה לפני כמה שנים שנולדה ללא רחם, אני מכירה כמה בחורות צעירות שהיא עזרה להן להתמודד עם העובדה שהן לא מקבלות מחזור ואין להן רחם.

תחשבי כמה זה נורא לבחורה צעירה וכמובן גם למבוגרת לגלות את זה למרות שהפתרון הנפלא זה פונדקאות.

אל תשכחי מלמלי שאת הבן המתוק שלך הגדול
למרות הכל עם כל הקשיים ילדת בעצמך ברחמך.

מסכימה איתך ומזדהה מאוד עם כל מי שבא ושופט ופולט ....

במקרה הזה עם אורטל אני יודעת ובטוחה שזה נעשה בתמימות ומתוך הפחדים שלה.

אני גם יודעת שהיא כל כך רגישה ושמאוד קשה לה שללא כוונה היא פגעה במישהי.

ooortalll1

New member
רינה יקירה

תודה על המילים היפות.
ובכלל תודה בכל הרגעים הלא נעימים שחוויתי והיית שם לצידיי.
באמת כואב לי לדעת שלא במתכוון פגעתי ככה במישהי...אני מקווה שזה ייסתדר וייפתר.

למעלה