פוליטיקה אמריקאית

אוקיי, אם הצלחת להבין משהו, אולי

תצליח להבין גם את זה: לא מדברים כאן על אקטואליה, לא לטוב, לא לרע, לא ברמזים, לא. נכון, אף אחד לא מצליח לקיים את הכלל הזה בצורה מוחלטת (טוב, יש איזה צדיק או שניים או שלושה, אבל רובנו חוטאים). אבל מה לעשות שכל השאר יודעים לרקוד על הקו ואילו אתה חוצה אותו פעם אחר פעם ומשום מה לא מבין מה רוצים ממך. אולי אתה כל כך מתקדם עד שבשבילך אוסלו לא שייך לדיון האקטואלי, אבל בשביל רוב מכריע של זולתך, כל איזכור של אוסלו שאינו עובדתי גרידא (ב-13.9.1993 נחתם הסכם אוסלו בבית הלבן, לדוגמא) הוא אוטומטית טעון ביותר ולכן לא מתקבל פה בברכה.

Marinette

New member
טרה,

כתבת בהודעה הזאת "אין דבר כזה לא מבין. מה שיש זה לא מסכים". ובאותה הודעה כתבת גם "לכן בשבילנו ´אוסלו´ זה כבר לא אקטואליה. - אלא הסכם ´החלוקה´ בוריאציה אחרת- כמו גם הריב ההיסטורי בין אצ"ל ל´הגנה´- שנמשך עדיין. ואכן מישהו כאן לא הבין את זה!" אז ככה: אנחנו הבנו טוב מאוד שאתה חושב שהסכם אוסלו זה לא אקטואליה. הבנו גם למה אתה חושב ככה. הבנו מה אתה מנסה להגיד, הבנו מה הנימוקים שלך. אבל מה, אנחנו לא מסכימים, מהנימוקים שלנו. אנחנו מנהלים כאן פורום, ואם הפורום ייסחף לכיוון של עוד פורום אקטואליה ישראלי ממוצע מלא הודעות ללא תוכן, קללות והתלהמויות, זאת תהיה הבעיה שלנו - ושל שאר המשתתפים בפורום הזה, שלא בשביל זה הם באים לכאן. "אין דבר כזה לא מבין, יש לא מסכים", אמרת? אז במקרה הזה זה דווקא נכון: אנחנו מבינים למה התכוונת, אבל אנחנו לא מסכימים. זהו.

טרה10

New member
אני שמח שאף אחד לא נעלב..זה דבר

ראשון. דבר שני- לפי דברייך אי אפשר יהיה לדון כמעט פה בסכסוך הארץ-ישראלי.! ולמה שהפורום ייסחף..הערת לי אל הענין וקבלתי את זה.! הבעיה היא שטרור- למשל או נושאים אחרים כמו הפרת הסכם- למשל של גרמניה לאחר הסכם וורסי, כמעט שאי אפשר יהיה לדון בהם- בלי אסוסיאציה.! לכן אני לא מסכים שיש סכנה שהפורום ייסחף. אנחנו כאן אינטילגנטים ופתוחים. אם למשל מישהו יזכיר את ´מלחמת הכדורגל´ בדרום אמריקה- לא נסחף כאן לשום דבר הקשור בכדורגל..וככה אפשר גם אפשר- ולא לדבר על אקטואליה.

Marinette

New member
לא, אי אפשר.

ואם יש לך עוד שאלות או הערות על אופן ניהול הפורום, אתה מוזמן לפנות אלי או אל סרטוריוס במסרים אישיים.

למעלה