פגישה ראשונה?

kingada

New member
פגישה ראשונה?

אני לא בטוח שאני גיי נדמה לי אני יותר דו,כי אני נמשך גם לבנים וגם לבנות,אני מת לעשות את זה כבר והחלטתי להפגש עם גבר אבל אני פראנואיד רואה רק שחור,ורציתי לדעת איך להזהר שאני מגיע אליו הביתה ואחרי שנעשה את זה אני מפחד למשל שלא ייתן לי ללכת הביתה.....אז איך להזהר וכזה?

bang69

New member
אל תגיע אל הבית שלו

יכול להיות שזה יהיה סטוץ זול או, במקרה הרע, סוטה מבוגר... תדבר איתו, תלמד אותו, תקבע פגישה במקום ציבורי ותראה מי זה. אם יש לך אומץ לפגוש אותו בבית שלו אז אתה לוקח סיכון, אבל תמיד תהיה אופטימי- תמיד תוכל להגיש תלונה אם זה סוטה מבוגר..

../images/Emo15.gif

איש, אל תעשה
בגלל שאתה כבר מת לעשות את זה. אתה עוד יכול להצטער על זה...זה מה שאמר לי מישהו שאני מכירה שחברים שלו עשו סקס מאותה סיבה, ואחר כך הם סיפרו שזה לא היה משהו, ככה שהפעם הראשונה שלהם נדפקה
אם זאת הפעם הראשונה שלך באמת כדאי שתחכה עם זה.

James Hammerton

New member
אני מאמין שיש כאלה

שיוכלו לייעץ יותר ממני בנושא, אבל לדעתי לא כדאי להפגש עם גבר מבוגר מדי, זה מסוכן וזה יכול להסתיים רע. יש לא מעט סוטים ונצלנים. אני גם חושב שלא כדאי להפגש אצלו בבית, אצל אדם שאתה לא מכיר ולא יודע מי הוא מאותן הסיבות, ודבר שלישי וחשוב ביותר - אמצעי מניעה. תתעקש, תתעקש ותתעקש שהוא ישתמש באמצעי מניעה. לא לוקחים בזה סיכון, לא משנה כמה הוא ינסה לשכנע אותך, מה הוא יגיד לך ומה הוא יראה לך - לא לוקחים סיכון
. אני לא יודע גם אם אתה בארון או לא, אבל אם לא ויש לך מישהו שאתה ממש בוטח בו - ספר לו לאן אתה הולך (אין צורך לציין יותר מדי...)

kingada

New member
אני ראיתי איך הוא נראה חוץ מפנים!

אנחנו מדברים איזה שבוע . אני בארון ברור ככה שאני לא רוצה להפגש איתו במקום ציבורי שלא יראו אותי כאלה שמכירים אותי. הדיסקרטיות חשובה לי אני חוזר לשאלתי,מה אני יעשה במידה והוא לא ייתן לי ללכת הביתה או יתחיל להיות מפחיד? איך למשל מהרגע שדפקתי בדלת של הבית שלו אני יתחיל לבחון את השטח ויגלה אם יש לי עסק עם אדם שאמר מה שהוא או סוטה?

resputin

New member
פחד הוא מנגנון הגנה.

אם אתה מפחד ממשהו, או פראנואיד, עלולה להיות סיבה מאוד טובה בשביל זה. מי זה כבר הגבר הזה? כמה הוא מבוגר בשביל להחשב גבר? כמה אתה כבר מכיר אותו? אתה סומך עליו? אתה יכול לסמוך עליו? ולמה לעזאזל ישר לקפוץ למיטה? אם אתה חרמן ואתה רוצה לשכב עם מישהו זה דבר אחד, אבל אם אתה מפחד ממשהו כה בסיסי אומר שהפרטנר הפוטנציאלי שבחרת לך הוא לא ממש מישהו שאתה מכיר לעומק או סומך עליו.. אז אולי עדיף לוותר? חכה כמה זמן, תכיר אותו (או מישהו אחר), בקצב שלך, לאט.. עד שלא תפחד. זה יהיה רק לטובה.

resputin

New member
קראתי את ההודעה שלי פעמיים ולא

נתקלתי במילה "לנצל". רוצה להסביר את עצמך?

SniperwolF

New member
קבל עצה ממשהו מבוגר ממך שעבר הרבה..

הפעם הראשונה שאתה מקיים יחסי מין ח י י ב ת לבוא מאהבה, אל תקיים יחסי מין כי אתה להוט להתחיל, זו הסיבה הכי מטומטמת. סקס זה לא כזה דבר נפלא ולא כזה דבר מדהים ולא כזה סיפור כמו שהופכים אותו, לעומת זאת כאשר הוא בא מאהבה אז הוא הופך למיוחד ומרגש כל-כך. לא משנה מה אל תיפגש עם משהוא שהכרתה באינטרנט או בכל מיני מקומות שכאלו לפני שמלאו לך 18, הסיבה, לרוב זה אדם מבוגר בגילאי 20 או אפילו 30 פלוס, לפני שתגיע בעצמך לגיל 18/19/20 לרוב לא תוכל להתמודד עם אותו אדם אם הוא יתקוף אותך (דבר שאומנם יש לו סיכוי אבל קורה בערך אחת למליון). אם אחרי כל מה שאמרתי לך אתה עדיין רוצה לפגוש אותו אז קודם כל תהיה בטוח שהוא מודע לכך שזו הפעם הראשונה שלך, מעבר לזה תברר איפה בערך הוא גר ואיזה מקום מרכזים יש בסביבה כדי שתוכל לחזור הביתה בקלות או לחלופין תוודא שאת מבחינתך יכול לסמוך עליו שיסיע אותך בחזרה למקום מרכזי ולא יומר לך "תסתדר בעצמך". חשוב שלא תפחד ותדע מראש למה אתה נכנס, תדע איפה עומדים הגבולות ומה אתה מוכן לעשות ומה לא, אם תוך כדי האקט אתה תחליט שבא לך יותר אל פתחד לשאול או לומר שבא לך... והכי חשוב קונדום!!! זהו, זו העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך, פשוט אל תמהר ואם כבר החלטתה שכן אז תעשה את זה נכון. אז זהו, אני מניח שבגלל שאני ורובינו חטטנים אנחנו סקרנים לשמוע מה החלטתה =)

kingada

New member
נפגשתי איתו

הוא היה נחמד , לא לחץ עליי לעשות משהו,התחלנו להתמזמז והוא התחיל למצוץ לי ואז עצרתי והבנתי שזה לא מושך אותי ולא עושה לי את זה , כלומר שאני סטרייט! אני לא הומו ! ואני שמח שהבנתי את זה ! זהו מעכשיו דף חדש!יששש אני יקים משפחה ,וכל מה שרציתי יקרה לי יש! תודה על התמיכה ביי

resputin

New member
Sorry to rain on your parade,

אבל זה ממש לא כזה קל ופשוט. או שכן, לך תדע.. אבל בדר"כ לא. Anyway, בהצלחה.

nכמ

New member
רספוטין דיי צודק

לפעמים יש עליות וירידות וקשה לדעת בוודאות את המשיכה המינית. אבל מצד שני אם הוא מרגיש שהוא יודע למה הוא נמשך, נראה לי שברגע שהוא יודע כמו עכשיו, הסיכויי לפספס הוא קטן... (אבל זה רק דעתי)

DecayCell

New member
צר לי להיות הפארטי פופר

[לא יפה לכנות אותי ככה. אני לא...!] אבל רק אותי השרשור הזה משעשע משהו?

nכמ

New member
שיהיה לך בהצלחה ../images/Emo50.gif

זהות מינית זה לפעמים עניין מבלבל

למעלה