קבל עצה ממשהו מבוגר ממך שעבר הרבה..
הפעם הראשונה שאתה מקיים יחסי מין ח י י ב ת לבוא מאהבה, אל תקיים יחסי מין כי אתה להוט להתחיל, זו הסיבה הכי מטומטמת. סקס זה לא כזה דבר נפלא ולא כזה דבר מדהים ולא כזה סיפור כמו שהופכים אותו, לעומת זאת כאשר הוא בא מאהבה אז הוא הופך למיוחד ומרגש כל-כך. לא משנה מה אל תיפגש עם משהוא שהכרתה באינטרנט או בכל מיני מקומות שכאלו לפני שמלאו לך 18, הסיבה, לרוב זה אדם מבוגר בגילאי 20 או אפילו 30 פלוס, לפני שתגיע בעצמך לגיל 18/19/20 לרוב לא תוכל להתמודד עם אותו אדם אם הוא יתקוף אותך (דבר שאומנם יש לו סיכוי אבל קורה בערך אחת למליון). אם אחרי כל מה שאמרתי לך אתה עדיין רוצה לפגוש אותו אז קודם כל תהיה בטוח שהוא מודע לכך שזו הפעם הראשונה שלך, מעבר לזה תברר איפה בערך הוא גר ואיזה מקום מרכזים יש בסביבה כדי שתוכל לחזור הביתה בקלות או לחלופין תוודא שאת מבחינתך יכול לסמוך עליו שיסיע אותך בחזרה למקום מרכזי ולא יומר לך "תסתדר בעצמך". חשוב שלא תפחד ותדע מראש למה אתה נכנס, תדע איפה עומדים הגבולות ומה אתה מוכן לעשות ומה לא, אם תוך כדי האקט אתה תחליט שבא לך יותר אל פתחד לשאול או לומר שבא לך... והכי חשוב קונדום!!! זהו, זו העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך, פשוט אל תמהר ואם כבר החלטתה שכן אז תעשה את זה נכון. אז זהו, אני מניח שבגלל שאני ורובינו חטטנים אנחנו סקרנים לשמוע מה החלטתה =)