פגישה הראשונה.

שירקאן12

New member
פגישה הראשונה.

בן בני זוג (לדעתי רצוי לומר) בתנאי שהגבר גנטלמן. 1)אמורה וצריכה להיות בסביבת איזור מגוריה של האישה . (למען בטחונה האישי) ברדך כלל נהוג שהגבר מגיע אל האישה ולמה בסביבבת האישה על מנת שהיא לא תצטרך לנסוע עד אליו הרי מי יודע מי בא....
2)המפגש יתקיים בבית קפה בלבד ולא במסעדה , לא קולנוע.
3)מגש ראשון הוא תמיד טעון הרי בני הזוג לא מכירים ולא ראו אחד את השני לכן יש ריגוש טבעי. למה בית קפה כך יכולים בני הזוג להתוודע יותר טוב אחד לשני.
4) רצוי מאוד לא לדבר על העבר שלכם ,דהיינו האקסים והאקסיות לא מעניין ,דברו עליכם על עצמכם.
5)סיום הערב ,ואם קבעתם עוד פגישה טוב. לא קבעתם אף אחת ואחד לא יצא מאוכזב/,ת טוב נו אולי יהיה מאוזב יהיה.....
לעניות דעתי בלבד. להפגש פגישה ראשונה שבסופה מיטה זו לא הכרות זה סתם זיון שאחרי כן אין כלום . יום טוב לכם.

ben 911

New member
אין הבדל, אבל אני שונא ללכת למסעדת גורמה

ודוקא שם היא מזמינה סלט חסה.

נו,אז תלכו למסעדת פועלים....

אתה תאכל קבב רומני וצ'ורבה, והיא שתאכל חסה,ואולי גם את הלב,שהיא לא אוכלת את הקבב והצ'ורבה

העדפתי את שפת הים

שהגלים משמשים רקע טוב , והכוכבים מלמעלה מאירים ככה ניתו ללכת להיות דינמיים אבל זה עדיין מקום ציבורי

בנוש..אז תלך למסעדת גור-מת...

מה זה משנה ברמה האישית אני דווקא לא כל כך אוהבת ללכת למסעדה/בית קפה למרות שזה כביכול הכי סולידי ולא מחייב...אבל לעיתים השולחן בים השניים מהווה מעין מתרס [לא שאני מתכננת לבצע אקט מסוים ] אבל לעיתים כשנוצרת כימיה בין השניים אגע ברך אקראי...או זרוע בזרוע שנפגשות. או אפילו להניח יד על כתף כאות להשתתפות ואמפטיה..אלו דברים שמתפספסים. בעיקר אצלנו בקפולסקי בערד השולחן כל כך רחב ונוצר מן ריחוק שכזה.....הדייט הכי מוצלח שהיה לי היה דווקא על רחבת הריקודים.. בין הטנגו הצמוד לוואלס ..הרחנו אחד את השני .וכשרצינו לשוחח בניחותא פרשנו לפינה צדדית באולם ושוחחנו..הכל היה יותר קליל ונינוח ...לי היה אחלה....גם לו..

צלליתה

New member
קראתי לא מזמן

שבארהב נהוג עכשיו שנשים מזמינות סטייק בדייט. לא הבנתי למה עד כה אסור היה לאישה להראות לגבר שהיא אוכלת בשר, אבל עכשיו כבר מותר. אולם אני באופן אישי מעדיפה סלט או פסטה על סטייק. שוב אני לא אהיה אופנתית.

אני תמיד העדפתי

בית קפה.....נראה לי מתאים לשיחת הכרות ראשונית.גם כשהוצע לי להזמין משהו לאכול סרבתי.

אני דווקא מעדיף מסעדה

וזאת משני טעמים. ראשית, לאוכל יש תכונה חיובית מאוד,הוא משמח. ואם נוסיף יין לארוחה, אז על אחת כמה וכמה. שנית,זה מאפשר לנפגשים זמן ארוך יותר לשוחח.

בענין אוכל

יש האוכלים ונהנים ויש האוכלים כי צריך לאכול [נמנית עם הקבוצה השניה
----מן תסביך כזה של משקל] בקשר לזמן ארוך של שיחה זה אפשרי גם עם קפה......... ועוד קפה
. הוא שאמרנו:"על טעם וריח אין מה להתווכח" כל אפשרות היא טובה כשהיא מתאימה לנפגשים. אני נתקלת בתופעה של "בעיית" טלפונים ותקשורת ומענין לשמוע מה דעתכם. היתה לי פניה מאיש שנראה נחמד[היתה תמונה] והוסיף מס' טלפון.הפרטים בכרטיס האישי נראו לי מתאימים. שיחה טלפונית זורמת והתרשמות חיובית הדדית.מאי אילו סיבות של עומס אירועים לא התאפשר לי להיפגש.האיש מצא לנכון להתענין בקורה אתי דרך מסרים כתובים באתר. נראה לי משונה כל כך לא לתקשר ישירות.אולי חוסר בטחון שלו?אולי ביישנות? אין לי מושג.

את כותבת...

שבתחילה דווקא שוחחתם בטלפון,אולם בגלל עומס האירועים לא יצא לך לפגוש אותו. אז אולי פשוט האיש פירש זאת כאי רצון שלך לפגוש אותו ולכן, הוריד טיפה בנתיים את " רמת הקשר"?

מישכיני...בתקשורת רצוי

לשאול ישירות או להאמין לסיבות של הצד השני. להוריד טיפה את "רמת הקשר" בנתיים .מוטב לא לכתוב מסרים בכלל כי זה נראה בעיני מגוחך. בתגובה למסר הכתוב ציינתי שאני בעד תקשורת ישירה [ביחוד שיש מס' טלפון הדדייים]ואם אין ממש זמן לשוחח אז אפשרי sms שנשלח בעקבות הערתי.ויחד עם זה המוטיבציה לפגוש אותו ירדה אצלי לגמרי.

בבית הקפה נאת חשופה יותר

ישבנו בפגישה הראשונה בבית הקפה בשעת הצהרים הוא העדיף לשבת לצידי ולא מולי היתה שיחה מאד עירנית ושקטה , לרגע קט הוא אחז בידי והביט אל תוך עיניי שקענו בשיחה במין בועה שנוצרה שם ו , שקועים זה בזו בשיחת ההכירות לרגע הסתכלתי הצידה , וראיתי איך לוטשים עיניים עלינו הקסם נשבר וסגרתי את השיחה פעם הבאה בחרנו מקום אחר ואפילו לרגע לא נתתי לעצמי לשקוע בבועה שלנו זה פגם בקשר , כי מאד התץביישתי במקום ציבורי, והקשר לא המריא, נעצר שם

נסיכה כאשר אני יושבת ומשוחחת עם אדם

וזה ממש לא משנה גבר או אשה אני נוטה להישיר מבט ולהסתכל בעיניים כי לדעתי זה מביע כנות ופתיחות אין לי בעיה שיראו אותי יושבת בבית קפה ומתבוננת לתוך עיניו של מיהו ואם זה קורה גם לא מפריע לי שיראו אותי מחזיקה יד

אני ביישנית יותר

ראית במפגש , באתי התיישבתי וזהו אני גבורה בבית שלי , מחוץ לבית אני בשקט

שירקאן12

New member
אסביר מה ההבדל

(בין מסעדה -קולנוע-) לבית קפה בשניים הראשונים אין אפשרות להכיר כי או אוכלים או צופים בסרט. בבית קפה שותים קפה או סלט קטן אבל יש אפשרות לשיחה מרנינה.

שירקאן12

New member
כעת אני מצדיק אותך ציפורת

שמתי לב גם כשמנסים להעלות נושא יש כמה טוקבקים שלא מסוגלים להיות רציניים לנושא. שימי לב לתגובות. דחילק חברה ...

שירקאן12

New member
העלתי נושא

וההתיחסות רחוקה מאוד מבנושא או שלא מבינים .או שמנסים להצחיק..

למעלה