פגישה הראשונה.

יש עוד כמה אפשרויות...

חשבת שאולי זה פשוט לא מעניין את מי שלא כתב תגובה להודעה שלך? באשר לתגובות שכן נכתבו,אני למשל,דווקא שאלתי שאלה שניסתה לעמוד על מהות ההבדל בין בית קפה למסעדה,האמת שתשובתך לא שיכנעה אותי. במסעדה עסוקים באוכל? מה, אנחנו אריות? צבועים? אנשים יכולים לאכול ולשוחח,ומתשובתך אני מסיק שאין הבדל עקרוני. יש אולי הבדל של העדפה אבל אין הבדל עקרוני.

שירקאן12

New member
מישכיני ונרוצה

אין לי בעיה מה אתה חושב או כיצד אתה נוהג הנקודה היא התיחסות לנושא. כל אחד ואחת יעשו מה בא להם לי אישית מתאים בית קפה למפגש הראשון. הכרות בונה.

שירקאן12

New member
היחידה שהתייחסה נכון לנושה זאת מרי.../images/Emo45.gif

התגובות של חלק ממש לא מובנות רבותי בפגישה ראשונה לא נאה ולא יאה ללכת למסעדה או סרט מה תדברו בפה מלא. או תאכלו פופקורן...

צלליתה

New member
זה ענין של תרבות

בארהב למשל, גם לבלינד דייט יוצאים למסעדה. הרעיון הוא שארוחה לוקחת זמן, כך שיש זמן להכיר את הבן-בת זוג. לפעמים במבט ראשון אנחנו לא מתלהבים, אבל אם ניתן צ'אנס אולי נלמד שמולנו יושב אדם מקסים. בנוסף, ידוע שאוכל ואכילה בצוותא מקרבת לבבות. אני חושבת שזה רעיון נחמד וגם חכם אולם בארץ נוהגים אחרת קרה לי רק פעם אחת שאכלתי בדייט ראשון. נפגשנו לפנות ערב. היה נחמד. פטפטנו ופטפטנו. הזמן עבר מהר. אחרי כמה שעות הוא אמר שהוא רעב וישמח אם אצטרף אליו לארוחה. גם אני שמחתי. אבל בדרך כלל, גם אם מישהו יציע לי להזמין משהו לאכול, אני מסרבת.

צלליתה

New member
התיאור שלך נשמע מאוד מוצלח

וטוב שעדיין יש ג'נטלמנים. אין לך מושג כמה פעמים נוצר קשר ראשוני עם גבר שגר בעיר אחרת ואני תמיד אומרת, המרחק בעיתי עבורי והגבר בדרך כלל ישיב שהמרחק בכלל לא בעיה והוא באמת לא חושב שזו בעיה, והוא אומר לי, מה הבעיה, כנסי למכונית ותוך שעה וחצי את כאן. בכל הפעמים שניסיתי ליצור קשר עם גבר שגר רחוק סרבתי לנסוע אליו, (לא רק בגלל המרחק, גם בגלל הסיטואציה) אבל אני בהחלט מסכימה להפגש בחצי הדרך. נשמע לי פייר אינאף. אבל אם הוא מתנדב להגיע לעיר שלי, ישר נרשמות לו עוד כמה נקודות זכות. (ובכלל לאחרונה הגעתי למסקנה שכמה יותר קרוב, ככה יותר טוב לי)

למעלה