פאצ' 0.76!

P o o f i

New member
לאאא עד שביזבזתי את מיטב כספי על סקילים

ושרביטים..

D amaged R oses

New member
כלכך קורץ לי לשים את הספר MW שלי שם

עדיין לא השתמשתי כי אם ייכשל הלכו בסביבות ה200מיל, שלא הוצאתי, אבל יכולתי להרוויח.. ואולי מתישהו יגיע איוונט ואשיג את הספר בזול שוב.. אבל מצד שני אני רוצה את הכוח שלי והMW20 שלי!

Don Nirtin

New member
אני עדיין בהתרגשות אקוסטית פה.../images/Emo87.gif

יש המון דברים מטורפים שהכינו לנו.

Don Nirtin

New member
Spirit Week../images/Emo87.gif

זה מורכב משני דברים. האחד- האירוע של גאגה העילג. לא שאכפת לי ממנו. האירוע השני זה שמדי יום במשך שבוע עד ה20 באוקטובר יהיה אירועים קבועים מראש. יום ראשון: נשקים יהיו בסיכויים טובים יותר להיזרק. מה שאומר- להשיג נשק יותר טוב! יום שני: לקחת מגילה אל קסנדרה ולעשות איתה טרייד. הסקרולים הם 15% או 65%. הם לא ניתנים להחלפה/מכירה. ניתן לחזור על הקווסט הזה 5 פעמים ביום בלבד. יום שלישי: התחבר למשחק, הישאר אונליין למשך שעה, לך לקסנדרה, וקבל חינם VIP TELEPORT ROCK. או יה! יום רביעי: מהשעה 3PM בין 9PM (שמישהו יתרגם את השעות האלה, פלוקס *_*) יהיה דאבל דרופ מדי חצי שעה. לדוגמה- 4 בצהריים- אז הדאבל יהיה ב4 וחצי. ב5 זה ייגמר וב5 וחצי יהיה שוב. הבנתם? יום חמישי: התחבר למשחק, הישאר אונליין לשעה, לך לקסנדרה, וקיבל חינם את הינשוף של מינרווה שמסייע לחפש בFM דברים חשובים. יום שישי: קבל 30% בונוס על כל קווסט שאתה משלים. חייב להשלים 6 קווסטים באותו היום או משהו בנוסח. יום שבת- אלוהים ינוח בשבת. או שלא. במייפל סטורי- בונוס של אקספי בזמן שעושים פארטי. ויאמר ה'- אל תנוחו כל חודש אוקטובר. אל תנוחו בכלל. אם אתם יכולים.

Don Nirtin

New member
האירוע של גאגה../images/Emo87.gif

1. מפלצות יזרקו רשתות דיג. תאספו כמה שאתם רוצים ויכולים. 2. דברו עם גאגה שיקח אותכם למפה חדשה של חוף. יש 3 פורטלים. אפשר לבחור באחד מהם ול"דוג". 3. עמדו ליד הדג והקליקו דאבל קליק על הרשת דיג כדי לדוג אותה. טיפ: אפשר להפוך את הרשת לHOTKEY כדי שיהיה יותר קל. 4. הקליקו דאבל קליק על הרשת עם מה שצדתם ותגלו איזה דגים צדתם. 5. אפשר לקבל בתמורה לדגים סנדלים לבנים או כחולים וסקרול כדי לסקרל אותם. שימו לב, לפעמים יהיה לכם מזל לצוד דג שגאגה לא ממש צריך. את הדגים האלה אפשר להקליק עליהם פעמיים ולבדוק אם הם יוציאו משהו מעניין או חסר שימוש. ציד נעים

icy woman

New member
נחמד אבל דבילי../images/Emo3.gif

אולי מתאים יותר לרמות הנמוכות

deisy

New member
הסבירי פרטי ונמקי בבקשה...

איפה? מה עושים? מה מקבלים?

icy woman

New member
../images/Emo9.gifטוב

אוספים דרופים בצורת רשת קטנה שנופלים בתדירות גבוהה ממפלצות. הולכים אל גאגא- לוחצים עליו והוא מעביר אותך למפה אחרת.במפה שהגעת אליה (אי בים), הולכים ימינה ויש לך 3 פורטלים. תכנסי לאחד מהם (לא משנה איזה, משום שזה אותו הדבר, רק הנוף שונה) ושם עומדים על שפת המים ודגים קופצים כל הזמן
. צריך לתפוס את הדגים. איך עושים את זה?- ובכן, קודם כל רצוי לשים את הרשתות שיש לך על מקש חם. לדוגמא על מקש delete. ואז לוחצים כל הזמן. כל פעם שהצלחת "לתפוס" דג, יוצא מן ענן שמראה לך שתפסת. במקביל מספר הרשתות מתמעט ויש לך סלוט אחר שמתמלא ברשת מסוג אחר. את עושה דאבל קליק על הרשת החדשה שקיבלת ויש לך 4 סוגי דגים שאת יכולה לקבל= שלושה סוגי דגים רזים (שנמצאים בETC) ודג שמן (שנמצא בUSE).את חוזרת לגאגא במפה הקודמת (זה שנמצא על אי בים) ולוחצת עליו= יש לך 2 אפשרויות- את לוחצת על האפשרות הראשונה- מופיעים לך 3 שמות דגים- את לוחצת על כל שם של דג ומקבלת נקודות על כל דג. את צריכה להגיע ל300 נקודות על מנת שתוכלי לקבל זוג נעליים וסקרול לססקרול הנעליים הללו. את הדגים השמנים שאספת- את לוחצת על הדג דאבל קליק ומקבלת "הפתעות"- דיי מעפנות. אבל אולי יש הפתעות שוות- אני לא קיבלתי
- רק שיקויים.. אני מקווה שהובנתי. כדי לחזור למפה המקורית- יש לצאת בפורטל משמאל

למעלה