יש מצב את קוראת לי אם את רואה ב300 זה עולה יותר...
ה הטיZרית New member 26/8/09 #153 נוווווווווווווווווווווווווווו שיגמר כברררררררררררררררררררררר אין לי סבלנות יותררררררררררררר
P Por Siempre Naama New member 27/8/09 #165 מה הסיפור עם הפאץ' הזה../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif כבר 3 פעמים שאני מנסה להתקין והוא כל פעם או שנתקע בבניית הדמויות או שהוא נותן לי הודעת שגיאה כזו ניסיתי להתקין ידנית וגם זה נתקע אני באמת צריכה להוריד את כל המשחק מחדש
מה הסיפור עם הפאץ' הזה../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif כבר 3 פעמים שאני מנסה להתקין והוא כל פעם או שנתקע בבניית הדמויות או שהוא נותן לי הודעת שגיאה כזו ניסיתי להתקין ידנית וגם זה נתקע אני באמת צריכה להוריד את כל המשחק מחדש
P Por Siempre Naama New member 27/8/09 #167 ../images/Emo67.gif אני אוריד אותו עכשיו בעבודה, כי זה לוקח שעה שלמה לרדת, ואני מקווה שבבית אתקין והכל יעבוד כמו שצריך עם איך שהיום הזה התחיל אני בספק שמשהו יעבוד היום כמו שצריך
../images/Emo67.gif אני אוריד אותו עכשיו בעבודה, כי זה לוקח שעה שלמה לרדת, ואני מקווה שבבית אתקין והכל יעבוד כמו שצריך עם איך שהיום הזה התחיל אני בספק שמשהו יעבוד היום כמו שצריך
D deisy New member 27/8/09 #168 אם בעבודה ירד לך תקין שימי את התקיה של נקסון על דיסק און קיי (4 גיגה) ובבית אם יהיו בעיות תוכלי פשוט להעביר אותו למחשב שלך ולא תצטרכי להתקין או להתחרבש איתו שוב... בהצלחה!
אם בעבודה ירד לך תקין שימי את התקיה של נקסון על דיסק און קיי (4 גיגה) ובבית אם יהיו בעיות תוכלי פשוט להעביר אותו למחשב שלך ולא תצטרכי להתקין או להתחרבש איתו שוב... בהצלחה!
P Por Siempre Naama New member 27/8/09 #169 תודה גלית../images/Emo25.gif זה בינתיים יורד, עוד שעה ו-45 דקות את אומרת פשוט למחוק את התיקייה בבית ולהחליף עם התקייה החדשה
תודה גלית../images/Emo25.gif זה בינתיים יורד, עוד שעה ו-45 דקות את אומרת פשוט למחוק את התיקייה בבית ולהחליף עם התקייה החדשה
D deisy New member 27/8/09 #172 קודם נסי להוריד בבית אם לא ירד , אז כן.. למחוק ולהעתיק מהדיסק און קיי....
G GינGית New member 27/8/09 #171 כן גם לי יש את אותה הבעיה, אני מורידה מחדש אני מאוד מקווה שזה יעבוד ההורדה לוקחת מלא זמן אוףףףףףףףףף
Y yonVata New member 27/8/09 #174 יא מצחיקה... ניסיתי להסביר לך ואז יצאת מהמשחק... אם הבנתי נכון מההסברים של כל מי שדיבר עלזה כאן... את אמורה לרדת במגדל עד למטה... ואז את מגיע ל"איזור הזמן" או שקר-כלשהו אחר... זה נראה איזור מאוד הזוי.... קיצר... שמה.... ופעם הבאה אל תברחי!
יא מצחיקה... ניסיתי להסביר לך ואז יצאת מהמשחק... אם הבנתי נכון מההסברים של כל מי שדיבר עלזה כאן... את אמורה לרדת במגדל עד למטה... ואז את מגיע ל"איזור הזמן" או שקר-כלשהו אחר... זה נראה איזור מאוד הזוי.... קיצר... שמה.... ופעם הבאה אל תברחי!