פאפ וקטעים

icy woman

New member
פאפ וקטעים

כן, כו, אתמול עשינו פאפ-איציק, סיוון גלית, מאיה ואני יחד עם 2 חברים של מאיה. את חוויות הפאפ אשאיר לאיציק(אני לא אקח את זה ממנו- אבל איציק: אם אתה מתכוון לשים תמונות, אז מהפאפ השני- פשוט כי שם אני כבר נלחמת ולא בורחת....שלא יחשבו פה שאני פחדנית...) אבל הקטע זה החבר של מאיה=NL זוכרים את השבת המוטרפת (יעלי, את בטוח זוכרת) שאחת בשם HOORY הגיעה ל120 וחבר שלה עשה לה מלאנתלפים סמאגות. בהתחלה זה היה נחמד, אבל אח"כ כבר כולם התחננו שיפסיק עם הסמאגות בגלל הלאגים.. זוכרים???.... אז זה החבר... ומי אמר שזה לא עולם קטן...

Hasselblad

New member
HORRY היה איתנו בפאפ!

ידעתי שהשם שלו מוכר לי... ורק עכשיו נפל לי האסימון מאיפה

Hasselblad

New member
נווו בגלל זה אני לא אוהבת

את התספורות שהם גם של בנים וגם של בנות....

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיאללה תמונות יאללה!

וול, היה ממש ממש כיף. עשינו פעמיים ברצף בפעם הראשונה הייתי כמו איזה פחדן, נותן מכה ורץ לצד השני של המפה XD בפעם השנייה כבר הייתי הרבה פחות לחוץ. רצחנו את הפאפ פעמיים בפחות מ10 דקות בערך
הנה כמה תמונות
הכניסה למפת הפאפ

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיאללה מכות יאללה ../images/Emo3.gif

הייתי חייב.. :X

deisy

New member
מכות? ../images/Emo6.gif

מי בדיוק נותן שם מכות?
היה כיף!!!!!!! והתמונה למעלה, בדיוק כשמאיה פוגשת את hoory lol

icy woman

New member
באמת היית חייב????

דווקא את התמונה שאני מתחבאת ורועדת מפחד???????????? לא יכלת להביא תמונה מהפאפ השני- שם כולנו היינו גיבורים?? (טוב, נו, סיימנו את הקווסט, אפשר למות..) אבל עשית לי את היום!!! חשבתי שאני הייתי הפחדנית היחידה בפאפ הראשון...

spongbob

New member
../images/Emo110.gifXDDDD

איריס אל תדאגי, נעשה עוד פאפים ולא נהיה פחדנים

deisy

New member
../images/Emo6.gif

איריס! רק עכשיו קלטתי איפה את בכלל
נו, מה את רוצה, הראשון היה "לבדוק" את השטח.. בשני כבר היינו יותר משופשים.. הבאים בתור כולם יהיו קרוב קרוב אליו

miss_t

New member
../images/Emo6.gif מגניב!!

קיבלתם דרופים מעניינים? ואיך הEXP?

למעלה