פאפ וקטעים

deisy

New member
וואלה?

טוב שמישהוא מאיתנו לא היה בהלם ולקח
כי עד שהבנתי מי נגד מי כבר לא נשאר כלום (חוץ מאיזה אוברול שכבר יצא לי מהמלפפונים
) אקספי לא משו בכלל, האמת נראה לי שאחרי שמסיימים את הקווסט עושים פאפ בעיקר בשביל הדרופים, כי באמת נפלו מלאאאאא ... צד שני החבר'ה שם היו האטקרים העיקריים, אז נחכה לעבודה רביעית ואז נבחן את האקספי מחדש

deisy

New member
../images/Emo6.gif

מזל שקנית בסוף במבי
כי הדרקון שלך בטוח היה בהלם יותר מאיתנו

אני חייבת להגיד שPAP ראשון הוא פחד מוחלט

החולרא הקטן הזה עושה כ"כ הרבה 1/1 ודיספל.. שאם קוסמים לא שמים לב ל-MG = מוות במקום. היה לנו בגיילד הירו רמה 160+. הוא היה לוקח אותנו לPAP, צועק עלינו שנישאר בצד ימין והיה עושה עליו סולו
המון פעמים התקרבתי מסקרנות, וחוץ מזה רציתי להועיל לפחות בHEAL. אני לא מסוגלת לשבת בשקט.. הבחור עבר לקוריאה ולכן לא יכול להיכנס יותר לגלובל
כבר איזה 40 רמות לא הייתי בPAP
. אני לא אוהבת ללכת עם סתם פארטי מזדמן, כי כולם גונבים את כל הדרופים ובורחים. אנחנו היינו מורידים מהחיות את כל התוספות ומתחלקים ברמה שווה בין כל הדרופים. לאחרונה יש הירו רמה 133 שרוצה שאני אלך איתו לPAP רק שנינו ביחד. נראה לי שאני אלך על זה.. ואוו.. באמת 40 רמות לא הייתי שם????

Hasselblad

New member
אני בדיוק הפוך

בפאפ הראשון שהלכנו בלי הפרטי של התוקפים... אני היחידה שישר התחילה לתקוף... ובגלל שאני CB אני תוקפת ממש מקרוב.... כולם הלכו לפינה הימנית ואז כמובן שמתתי... נו מה לעשות ההיל לא הגיע אלי והוא עשה לגלית דיספל ואז נהרגתי... באחרים דווקא עמדתי בפינה... ומוזר דווקא דרופים לא הרמתי אבל קיבלתי 3%+...... בדיוק ההפך מכולם... אבל מה איכפת לי גם ככה אני מקבלת את כל הדרופים בסוף אז גם אחוזים וגם דרופים אני מרוצה... יאללה מתי פאפ שוב??

icy woman

New member
בפאפ הראשון

כולנו מתנו
אני בכלל לא ידעתי שהוא מוחק את הMG ופתאום מצאתי את עצמי מרחפת ליד סיוון. איציק הצטרף במהרה, וגלית- אחרונה! הDK כשראה את זה- פשוט ברח לנו

deisy

New member
כן.. בשלב מסויים

עוד עמדתי ועשיתי HEAL לקח לי רגע להבין שאין למי

icy woman

New member
שאלה נובית להחריד

מאנון וגריפין קשים להריגה לרמות 100-112?

Hasselblad

New member
תפסיקו להשתולל ותגיעו כבר ל120 !!!

זה הכל איציק מדרדר אותכן! אחרי עבודה רביעית תעשו מה שבראש שלכן, כמובן שתוך כדי עזרה לי להגיע ל 120

icy woman

New member
רוצה לנסות הכל..

אבל פיאנוס נחשב ליותר חזק ממאנון וגריפין, אז...? בכל מקרה, לנסות אף פעם לא מיותר, נכון?

deisy

New member
אני אתפוס את החבר שלנו

יותר נכון אשלח את איציק לשאול אותו על הפיאנוס

Hasselblad

New member
מספיק להשתולל!!

זה הכל איציק מדרדר אותכן! אני דורשת להרגע עד רמה 120, אחרי זה תעשו מה שבראש שלכן (חוץ מלעזור לי להגיע ל 120)

למעלה