יו! אתם מטריפים אותי!
אתם מסתכלים על אותו הרגע שהייתי עצלן ושדיברתי עם יעל בקשר ל"ישן" או "יושן", אבל אתם בכלל לא שמים לב לעובדה אחרת: אני כתבתי ספר! אני לא ילד מפגר, אין לי שגיאות כתיב ואני ממש טוב ב"לשים-לב-אם-יש-טעויות-בעלילה".. אתם מתייחסים אליי כאל ילד שלא כתב שום פאנפיק בחיים שלו ולא יודע כלום בלשון! חאלס! אתם לא קולטים שזה לא נכון?!
יש לי שאלה: אתם עכשיו כותבים פאנפיק נניח, טוב? כמה פרקים יש לפאנפיק? בערך... 5? 8? 13?! גג! פעם ראיתם פאנפיק בעל 40 פרקים שהוא עם שגיאות כתיב ובעל טעויות בעלילה?! אין דבר כזה! כי אם לא היה לי את התכונה הזאת שאני יכול לזהות טעויות שבעלילה, פשוט לא הייתי כותב ספר שלם! בקשר למה שכתבת:
"חד עין בקשר לטעויות עלילה." הסברתי את זה כבר למעלה...
"התנהגות של דמויות." כבר כתבתי את זה בפורום שאני מעביר את כל הדמות דרך האישיות שלה וההתנהגות שלה, אז זה מספיק ויותר בשבילי לדעת איך צריך "לצייר" דמות בתוך הספר ואיך להכניס אותה לתוך המתח של הספר ביחד עם כל שאר ה"אפקטים"!
"זה לא בשביל להעליב אותך או משהו." ססבה לא נעלבתי, אבל אתם תוקפים אותי כאילו מעולם לא כתבתי פאנפיק! להיפך! כתבתי פאנקפיק כ"כ ארוך שאני כבר יכול לקרוא לו ספר מרוב העמודים שבו!
"כותב מיומן." דשנו על זה כבר.
שוב: אני ממש טוב בלשון, אין לי שגיאות כתיב, אני חד-עין בקשר לטעויות, שגיאות בעלילה, משפטים לא קשורים וכו' וכו' וכו' וכו' וכו'... זה ממש לא יפה שאתם חושבים משהו על בנאדם מבלי לדעת את הכל ומבלי להתחשב בכל ה"עבר" שלו! זה לא יפה להסתמך רק על ה"יושן" שלו שהוא כתב פעם אחת בהודעה בפורום! מה גם שהודעה ההזאת נכתבה בשעות מאוחרות בלילה! הוכחה פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=160&msgid=60119577 ברצינות, תתבגרו קצת!