פאנפיק בלי שם

jack potter

New member
../images/Emo4.gif קדרה מבעבעת ../images/Emo4.gif

אני מעולה בלשון..! מישהו אמר שלא?!
זה שאני כותב בשגיאות כתיב, זה אך ורק משום שאני כותב מהר ואז אחרי שאני שולח את זה כבר לפורום, אני שם לב לטעויות שעשיתי בהודעה... אני לא כותב בשגיאות כתיב בכוונה! גם אם יש לי שגיאות, שוב, זה אך ורק בגלל מהירות הכתיבה על המקלדת ולכן יוצא לך משהו אחר.. למשל כמו זה: "אצמול אני הךכתי לים.." הרי את מבינה שהכוונה היא ל"אתמול" ול- "הלכתי"!! הרי אני לא אבוא באמת לכתוב "אצמול"!! זה בכלל לא מילה בעברית תקינה!! יש מבין?

jack potter

New member
אממ... ../images/Emo4.gif אפרופו טעויות כתיב...

תוכלי להביא לי ציטוט של טעות כתיב שלי? לא נראה לי שיש לי אחת כזאת בכוונה...!

אני לא מדברת רק על זה.

אני מדברת עלח שגיאות דיקדוקיות שמעירים לך עליהם ואתה עונה בתשובה: "אני לא יודע לשון! אני רק עולה לכיתה י'!" בחייך, בכיתה ד' הייתי יותר טובה ממך בלשון.

jack potter

New member
זה אך ורק...

כי אני עצלן מדי... זה הכל! אוי, מה אנחנו רבים בכלל?! יש לו בטאית כבר..! וחוצמזה, כל עוד שאת לא מכירה אותי ואת רמת הלשון שלי, נא לא לכתוב וחרוץ את גורלי בהודעה שלי: "בטא צריך להיות מעולה בלשון. להבחין בטעויות דקדוק, ובשגיאות כתיב. ואתה כותב בשגיאות כתיב בעצמך!" בבקשה לא להכניס לי מילים לפה! תודה!

אם היית שם לב, היית רואה שלא

הכנסתי מילים לפה שלך. ותאמין לי, מקריאת דברים שאתה כותב, פה בפורום, אפשר לדעת מעולה מה הרמה שלך בלשון.

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifמצטערת,

אבל בן אדם שכותב עם כ"כ הרבה סימני שאלה ונקודות-זה מעיד או על חוסר יכולת להתבטא...

Avi potter

New member
../images/Emo4.gifלהיפך!

וזה גם מה שאני ונועה אמרנו לליאת בפורום: להיפך! זה רק מראה שאני כן יכול להתבטא גם דרך הכתיבה! ואאל"ט, אפילו ליאת בסוף הסכימה אם שנינו!

ToryMaster

New member
אפילו ליאת?

אח שלי, שימוש בעודף סימני קריאה ושאלה בכתיבה [אני לא מדברת כרגע על פורומים] בא בדרך כלל כדי לחפות על חוסר יכולת של הכותב להתבטא ולהעביר את המסר בכתיבה עצמה. בכל מקרה, הדיון הזה בהחלט לא במקום, בואו נקטע אותו, אם ממש חשוב לכם, אפשר להעביר לחברתי.

הלו לא להכניס לי מילים לפה../images/Emo60.gif

מה גם שאפילו אם הייתי מסכימה איתך, זה אל אומר שזה נכון וזה בכלל לא טיעון 'המנהלת הסכימה איתנו'

ענבאך

New member
דוגרי.../images/Emo11.gif

מילא אם זאת הייתי אני "אפילו ענבר הסכימה איתנו" אבל-

ענבאך

New member
זה לא רק על שגיאות

בטא צריך גם להיות חד עין בקשר לטעויות עלילה, משפטים שצורמים לעין, התנהגות של דמויות, ועוד הרבה דברים. זה לא בשביל להעליב אותך או משהו, אבל בטא בדר"כ הוא או כותב מיומן או קורא מיומן ולא כזה שיאמר "פאנפיק מדהים! אוי, סיפור מושלם!" כי זה לא ביטוא

Avi potter

New member
יו! אתם מטריפים אותי!

אתם מסתכלים על אותו הרגע שהייתי עצלן ושדיברתי עם יעל בקשר ל"ישן" או "יושן", אבל אתם בכלל לא שמים לב לעובדה אחרת: אני כתבתי ספר! אני לא ילד מפגר, אין לי שגיאות כתיב ואני ממש טוב ב"לשים-לב-אם-יש-טעויות-בעלילה".. אתם מתייחסים אליי כאל ילד שלא כתב שום פאנפיק בחיים שלו ולא יודע כלום בלשון! חאלס! אתם לא קולטים שזה לא נכון?!
יש לי שאלה: אתם עכשיו כותבים פאנפיק נניח, טוב? כמה פרקים יש לפאנפיק? בערך... 5? 8? 13?! גג! פעם ראיתם פאנפיק בעל 40 פרקים שהוא עם שגיאות כתיב ובעל טעויות בעלילה?! אין דבר כזה! כי אם לא היה לי את התכונה הזאת שאני יכול לזהות טעויות שבעלילה, פשוט לא הייתי כותב ספר שלם! בקשר למה שכתבת:
"חד עין בקשר לטעויות עלילה." הסברתי את זה כבר למעלה...
"התנהגות של דמויות." כבר כתבתי את זה בפורום שאני מעביר את כל הדמות דרך האישיות שלה וההתנהגות שלה, אז זה מספיק ויותר בשבילי לדעת איך צריך "לצייר" דמות בתוך הספר ואיך להכניס אותה לתוך המתח של הספר ביחד עם כל שאר ה"אפקטים"!
"זה לא בשביל להעליב אותך או משהו." ססבה לא נעלבתי, אבל אתם תוקפים אותי כאילו מעולם לא כתבתי פאנפיק! להיפך! כתבתי פאנקפיק כ"כ ארוך שאני כבר יכול לקרוא לו ספר מרוב העמודים שבו!
"כותב מיומן." דשנו על זה כבר.
שוב: אני ממש טוב בלשון, אין לי שגיאות כתיב, אני חד-עין בקשר לטעויות, שגיאות בעלילה, משפטים לא קשורים וכו' וכו' וכו' וכו' וכו'... זה ממש לא יפה שאתם חושבים משהו על בנאדם מבלי לדעת את הכל ומבלי להתחשב בכל ה"עבר" שלו! זה לא יפה להסתמך רק על ה"יושן" שלו שהוא כתב פעם אחת בהודעה בפורום! מה גם שהודעה ההזאת נכתבה בשעות מאוחרות בלילה! הוכחה פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=160&msgid=60119577 ברצינות, תתבגרו קצת!

ToryMaster

New member
אף אחד לא תוקף אותך

יש לנו דברים טובים יותר לעשות מלהתעסק בך. אבל מה שכן, אבי, מקטע הקצר שקראתי מהפיק שלך [שים לב, פיק, לא ספר. ותענה לי על המסר ששלחתי לך], לא הייתי משתמשת בו כדוגמה לזה שאתה כותב מוכשר.

jack potter

New member
|ללא נושא|

לא אמרתי שאתם צריכים להיות כל היום סביבי, כי אני יודע שאני לא מרכז העולם.. זה ברור לי...
"לא תוקפים"?! רק הצעתי את שירותי כבטאי(o_O) וחלקכם פשוט ביטלת את ההצעה שלי והחלטתם שאני לא טוב להיות בטאי, כי יש לי שגיאות כתיב וכו' וכו'... פשוט הורדתם לי את כל המוטיבציה..!
כמו שאת יודעת, מקטע קצר, לא מכלילים לספר(פיק) שלם! זה כבר ברור, לא? מן הסתם...
איזה מסר שלחת לי?! אין לי פה כלום..
ועוד משהו קצת, "מיכל12121" (נראה לי שככה כותבים את השם שלה, סליחה אם לא..) קראה את הפיק/ספר שלי והיא אמרה שזה מצויין... אז נכון.. היא לא התכוונה להיות בטאית מההתחלה או להתחיל לתקן אותי, אבל אם היא הצליחה לקרוא את הפיק/ספר הזה, מן הסתם שהוא היה טוב ולא היו בו טעויות בעלילה וכו' וכו'.. מיכל, אם תוכלי, תספרי להם מעט על הספר, טוב? רק כדי שתבינו יותר על מה אני ומיכל מדברים. יום נעים.

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifקראתי חלק מהפיק שלך,

כותב גדול אתה לא. למה אתה מנסה בכוח להוכיח שאתה מוכשר? הביאו לך כמה טענות למה אתה לא מתאים להיות בטא. אתה מתעקש שאתה כן? תהנה. אתה לא צריך להעלב, הנה, גם אני לא מוכשרת מספיק כדי לבטא לאחרים. תשתפשף קצת (ולא, הפיק שלך לא מספיק טוב) ואז אולי. בהצלחה.

למעלה