המשך
כ"כ מהר שכחת אותי הארי? נעים לשוב ולהיפגש הארי או שאתה מעדיף - ג'ון? רמוס לופין." "פרו-פרופסור?" הארי לחש "פרופסור לופין? זה אתה?" והארי ניגש לחבק אותו בחום, "כמה שנים!" "כבר הרבה זמן לא פרופסור אבל עדיין לופין. בהחלט." לופין חייך אל הארי בחזרה. הארי שם לב שהיה משהו עצוב בחיוך הזה. "הארי," אמר לופין "אני משער שאתה יודע למה אני כאן. רק שלשה אנשים נוספים יודעים מיהו ג'ון סקרלט ככל שידוע לנו. כאן המקום להגיד שמגיע לך קס"ם על הסתתרות וחשאיות בהילאות." "פרופסור – " פתח הארי, אבל לופין קטע אותו. "תקשיב לי שנייה הארי זקוקים לך. עד עכשיו כל השנים האלו הגנתי אליך בפני חבריך שרצו לדעת מה איתך ומה קרה לך ולא אמרתי להם. איך אני גיליתי זה כבר סיפור אחר... עכשיו הכל השתנה." לופין עשה אתנחתא, הארי ציפה לגרוע מכל "הארי, דמבלדור נפצע מאוד קשה." הארי הרגיש איך הקור והפחד מזדחל לו לכל אברי הגוף ומשתק אותם אחד אחד כמו ממש כמו קסם שיתוק. דמבלדור? לא ייתכן? המערכה אבודה. אין יותר מה לעשות. הארי שמע טריקת דלת לפני ששקע לתוך הספה, לא רואה דבר ממה שלפניו. הוא לא שמע את קריאותיו של לופין, "הארי, הארי!" כעבור זמן הוא התחיל לשמוע לחשושים עצבניים ומישהו הביא לו כוס חמה של נוזל סמיך והשקה אותו בו. לאט לאט הארי חזר לעצמו. הוא ראה את לופין יושב לידו על הספה ומחזיק בידו כוס חצי ריקה. "איפה הייתי? הארי, עד כמה אתה מעודכן במה שהולך לפני מה שאני הצלחתי להבחין אתה עוד קצת מתעדכן במה שהולך בעולם שלנו לא? מישהי באזור טורחת לעדכן אותך פחות או יותר לא?" "אולי בלי שאני שם לב" מלמל הארי בפה חצי צוחק חצי בוכה. "ומה עם קסרה מונשט?" שאל לופין בענייניות. "מה איתה?" השיב הארי עוד חצי מעורפל "אתה באמת אאוט" הוא שמע קול ממלמל מאחוריו ואומר "לא זיהית אותה? היא דודה שלי, האחות הגדולה של אמא היא הייתה אצלנו בחופשת חג המולד בשנה השישית שלך בהוגוורטס והיא הייתה גם במפקדה של המסדר בתחילת השנה החמישית." הארי הסתכל מאחוריו סוף-סוף וראה את הפנים של ג'יני מציצות מאחורי הספה. "ג'יני" הוא אמר באיטיות, אבל היא הטיחה בו בלי משים "לברוח ככה אחרי שרון מת? כאילו שבכלל לא אכפת לך מהמשפחה? רק למען הביטחון הפרטי שלך? אתה יודע שכולם תלויים בקרב שלך עם זה שאין לנקוב בשמו, ואתה מסתתר ודוחה אותו ככה נותן לכולם למות בינתיים" קולה נשבר פתאום והיא פרצה בבכי "אתה לא יודע כמה הם הספיקו לרצוח. כולם מתו. כולם מתים." הארי ניגש אליה וביד מגושמת ולא מנוסה ליטף את שערה. "ג'יני," הוא ניסה להתחיל "ג'יני," אבל לא היה לו מה לומר. הוא ידע שלא הייתה לו את הזכות להתייאש, להרים ידים אבל מה לעשות שגם לו נמאס מכל המתים מסביבו? היא דחתה אותו ממנה בעדינות אבל בתקיפות. לופין לקח את העניינים בידים והתחיל לספר להארי בקצרה את כל מה שקרה בעולם הקוסמים בשנים האחרונות. על כמה המצב אבוד ורק דמבלדור הוא נישאר אופטימי. "ודמבלדור... הוא כמובן יודע מה אתך הוא רק... איך אפשר לומר? אוהב אותך יותר מכדי שיהיה לו אכפת משאר העולם. הוא כל הזמן בא בתואנות שצריך לתת לך זמן של מנוחה לפני הקרב ועוד כל מיני תירוצים שונים שאף אחד מלבד מולי לא הסכים איתו על כך. לא הארי, גם אני לא. אני ושב שדחייה רק תוכל להזיק ולהפוך אותך לשאנן. תראה אותך כבר עכשיו אפילו את הנביא היומי אתה לא מקבל כדי לראות מה קורה." לופין הפסיק לרגע משטף דיבורו והארי הצליח להחדיר איזו מילה, משהו בסגנון של להיראות כמו מוגל אמיתי או משהו אבל אף אחד לא התייחס. לופין המשיך, "בכל מקרה אתמול כנראה עשרות אוכלי מוות תקפו מקומות שונים בלונדון, בעיקר אזורים של מוגלגים אבל גם אזורים ממשלתיים כמו גרינגוטס, הקדוש מנגו ומשרד הקסמים. זה היה נראה למוגלגים כמו זיקוקים," הוא הוסיף במרירות. "דמבלדור שהיה כמובן בהוגוורטס באותו הזמן רתח הלך לשם בשביל לעזור אבל בשובו להוגוורטס חיכתה לו מלכודת והוא נפצע קשה. קשה מאוד.הארי, אנחנו חייבים מפקד אחר, לפחות בינתיים. אני מניח שתרצה קצת זמן קודם לבקר את דמבלדור, הוא בקדוש מנגו אבל בשעה 11:00 נפגשים ב-איפה סיכמנו ג'יני?" "בבקתה של האגריד" "טוב אני מניח שאני אוכל להגיע" אמר הארי בהיסוס. הוא עדיין לא התאושש מההלם. "רק כמה שאלות לא קשורות בסדר?" "שתי דקות" הפטירה ג'יני. הארי הסתכל עליה מעוצבן קצת. "פרופסור, איך גילית שאני כאן?" שאל הארי ישירות. "אתה בטח זוכר את המראה הישנה של סיריוס?" אמר לופין. והארי נזכר שהוא שבר אותה בשנתו החמישית ואח"כ הצטער כשהיה צריך לאסוף את כל שברי הזכוכית כדי לעשות קסם 'רפראו'. הוא השתמש במראה הזאת עכשיו סתם בתור מראה רגילה תלויה אצלו במקלחת. "כן" "אז סיריוס שכח, או שפשוט לא רצה, להזכיר שיש עוד יכולות למראה הזאת. סיריוס נתן לך את החלק של ג'יימס והוריש לי את החלק שלו." הארי הנהן בהבנה. "ומה איתך ג'יני?" הפנה הארי את מבטו לג'יני, ולראשונה שם לב עד כמה היא גדלה. הוא הסתכל בעיניה. "אני תמיד ידעתי שאתה כאן. עכשיו עקבתי אחרי רמוס שיצא מהר מהפגישה שלנו. ידעתי לאן הוא ילך" אמרה ולא הוסיפה. הארי נאנח, "בסדר אני אהיה שם ב-11:00. יש לי ¾ שעה נכון?" "טוב, נתראה" אמר לופין וניסה להתעתק. הוא גילה שהוא לא יכול והסתכל על הארי במבט שואל. הארי החזיר לו מבט והצביע על הדלת. לופין יצא. "באמת הפכת לפארנואיד" אמר קול מאחוריו. הוא קפץ לשמע הקול. ג'יני צחקקה . "גם אני פורשת הארי אז ביי" "ביי" "הא והארי , תוריד את הפרצוף הזה אתה בקושי נראה כמו עצמך ככה." אחרי שכולם הלכו הארי הלך למראה והסתכל על עצמו. 'אני באמת לא נראה כמו עצמי,' חשב. והתחרט על זה.