פאדיחות בבית ספר?

בואנה, את סנילית לגמרי!

זה היה את ואני
את חיבקת אותי..

hadarh111

New member
לא!

אני חיבקתי את גיתית! אני יודעת את מי אני מחבקת מתי.. אומנם אני מחבקת סידרתית אבל זיכרון עדיין יש לי! אולי:/ (P:)

מממ.

לא ממש פאדיחה,אבל מילא: ב5 יח"ל היה לי מורה שלא אהבתי במיוחד... באחד השיעורים, בעודי מסתובבת למשך מאית השנייה לחברותי היושבות מאחורי מורי האהוב,סרגיי שמו צעק עלי שאסתובב חזרה. אני, שמאוד חיבבתי אותו התחלתי להגיד בליבי "איזה קרצייה הוא". מה מסתבר? אמרתי את זה בקול
,כל הכיתה והמורה שמעו את ה"אוף קרצייה" שלי. כולם היו בהלם,אני ילדה חננה שלא מתחצפת למורים...סרגיי שתק והייתי בטוחה שהולכת להגיע צעקה כזאת. אחרי חצי דקה בערך הוא אומר לי "תודה". לא נעים...

dark dumb

New member
יש איזה פאדיחה אחת, לא שלי אבל...

בכיתה ט' המורה שלנו לערבית היה ערבי, אז באחד השיעורים שלו עוברת ליד החלון ילדה שהתלבשה בצורה.... לא שמו, נגדיר אז זה כך... אז ילדה אחת בכיתה שלנו, שכנראה רצתה להגיד את זה בלב, צעקה "איזה ערבייה!" חחח והמורה הזה כולו נהיה אדום... חחחח אז היא עושה "אופס... נפלט לי..."

אוי,הזכרת לי!

גם אני למדתי עם אותו מורה [אייד,נכון?] ובאחד השיעורים חנתה ליד החלון משאית של קוטגס (חברה לייצור תחבושות הגייניות,טמפונים וכו'). על המשאית היה ציור של אודם. אני ועוד ילד מהכיתה התחלנו לדבר עם המורה על המוצר. אני אמרתי שברגע ששמים במים זה מתנפח,הוא אמר ששמים את זה על השפתיים וכו' וכו'. רבע שעה בערך דיברנו עד שבסוף המורה קלט- אני והילד מדברים על טמפון,הוא על אודם. כולנו נשפכנו מצחוק עד שהמורה קלט...

למעלה