פאדיחות בבית ספר?

nemo the great

New member
וואי! פריזבי! ../images/Emo66.gif

נוסטלגי'ה אחי... כמה זמן לא שיחקתי!.. ככה זה בפנימיה הכל סטלנים

../images/Emo121.gifלא הייתי אז בפנמיה אחי

אבל ניחאD: כל השנה הזאת ניכנסתי לאיזה 5 שיעורים וגם מהם העיפו אותיD: סתם לא אני מגזים, ישבתי עם חבר מאחורה וצחקנו על כל העולם ושיחקנו קרה קופהD:

hadarh111

New member
אמממ אין לי בבית הספר אבל יש מטיול

אממ זה היה טיול שנתי.. ובמסלול לפנינו הלכו ילדים מכיתה ו'.. ואמ טוב היו שם בריכות טבעיות ו2טבעו אחד מצאו את השני לא והוא טבע ועד שמצאו אותו הוא גסס וניסו החיאה ולא הלך ובא מסוק.. אבל עד הערב הוא מת(כן זה לא הקטע המצחיק:X) בכל אופן אני ילדה שלא מתקרבת לשתיה חריפה.. לא מטעמים אידיאולוגים אלה בגלל שזה פשוט לא טעים לי באותו טיול שנתי אחת מהבנות החליטה להביא שתיה חריפה.. ואני ועוד בת שאממ אוהב לשתות:) גמרנו את הבקבוק ( זה היה דוחה:( ) שתיתי את זה כמו שאפשר להבין בגלל מה שקרה באותו היום.. התמונות של הילד לא יצאו לי מהראש והחלטתי להשתחרר קצת.. ליד הביתנים בטיול השנתי היו ספסלי נדנדה כאלה.. בכל מקרה אני יושבת על אחד ומתנדנדת באקסטזה כזה.. ושרה נד נד נד נד רד עלה עלה ורדדד וכנראה צעקתי את זה באמצע הלילה אז אחת המורות יצאה לבדוק מה אני עושה בחוץ כשראיתי אותה פשוט תפסתי אותה הושבתי אותה עלי.. והמשכתי להתנדנד בצעקות:X אממ ואה לחברות שלי יש תמונה עם עדות חיה שאממ באחד מרגעי השטות דחפתי 2 במבות לנחירים ו2 במבות לאוזנים.. אני עדיין מכחישה( אפילו שיש תמונה:X) עוד פדיחה.. אממ לא מבית הספר.. היינו במסעדה.. ויש לי חצאית שהרצרץ שלה קצת דפוק.. ואני ממש אוהבת אותה.. בקיצר קמתי מהכיסא והריצרץ היה פתוח ולא ידעתי.. והתחלתי ללכת.. פתאום אמא שלי רצה אלי מחבקת אותי מאחורה ולוחשת לי מהר מהר סגרי את הריצ רץ רואים לך אני( שלבנה לגמרי.. ונהיית אדומה כמו אגבניה שאני מסמיקה) סוגרת את הריצ רץ מהר ורצה מהמסעדה החוצהP:

nemo the great

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo66.gif

וואי אבל הקטע עם הילד..
לא מצחיק בכלל... חחחחחחחח איזה סטלנייייייית

hadarh111

New member
עוד משהו שנזכרתי..

אני ילדה עם פול פליטות פה אבל משהו נורא.. בשנים האחרונות אני יותר מרסנת את עצמי אבל בקטעים שאני מדברת ולא חושבת.. אז זה פשוט יוצא.. בקיצור המורה שלנו לגאוגרפיה נתנה לנו לדבר קצת על הקטע של בני סלע.. ומישהי עושה כזה ומה עם הבנים.. אז אחת אחרת עונה לה שהוא לא אונס בנים ואחת שלישית בכלל עושה כזה בכלל איך אפשר לאנוס בנים.. ואני בשיא הטבעיות צועקת בכיתה-" בתחת" ואממ טוב זה היה קצת מביך:X

danina the 1

New member
גם לי יש פליטות פה כאלה XD

אני פשוט לא חושבת על מה שאני אומרת.... פעם בטיול השנתי באוטובוס באתי להגיד שניסיתי להקיא בבוקר {כי כאבה לי הבטן והיו לי בחילות וחשבתי שאני עומדת להקיא} אז באוטובוס דיברנו אני וכמה חברות ופתאום אני אומרת- "כן... ניסיתי לדחוף ולא יצא" באותו רגע הן פשוט התחילו לצחוק עלי חחחח וגם היו לי מלא פליטות פה סתומות כאלה.... אני לא ממש חושבת על מה שאני אומרת לפעמים אז חחחחח

../images/Emo121.gifאם כבר דברים משעשעים

יש ברעננה בפארק אגם ולידו מזרקה אז תמיד אנחנו נכנסים לשם עם תחתונים בלבד. פעם חבר שלי נכנס לאגם עצמו ואז אנחנו קולטים אותו מתאמץ קצת וגוש קטן וחום עשה את דרכו לאוויר העולםD:::::

../images/Emo121.gifבאותו רגע זה היה משעשע../images/Emo11.gif

חוצמיזה הברווזים כם ככה מחרבנים שם

nemo the great

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo66.gif

חחח וואי כואב לי החזה!@!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו אליק!.. חחחחח אבל הקקי של הברווזים לא משתווה לגודל של הקקישל בני אדם! חחחח ח
יחואווווו

hadarh111

New member
אממ אז מה

א. בעע אתם שוחים עם חרא של ברווזים ב.ובן אדם זה דוחה:X

HeNoOsH

New member
חחחחחחח את רצינית ?!

פשוט הושבת את המורה עלייך והמשכת להתנדנד ?! חחחחחחחחחחחחחחח
היא לא עשתה לך כלום ? אני מתארת לעצמי שהיא בטח הריחה ממך את הריח של השתייה אז בטח היא לא שתקה על זה

hadarh111

New member
כע.. אני רצינית אבל היא אוהבת אותי

היא לא הייתה עושה לי כלום:)

אמממ יש אחד מהשנה...

נרדמתי בשיעור סוציולוגיה, אז המורה [שהוא מלך
] התקרב אליי ועשה לי כזה "הדרייייייייי" אז מתוך שינה מילמלתי : "דיי אמא לא עכשיו...עוד מעט!" אז הוא אמר: "הדרי אמא ביקשה למסור לך שתחכי לה בהפסקה בחדר של הרכז" "מההההההההההההההההההההה|: " ואז קמתי. וגיליתי שצילמו את זה במצלמה של פלאפון. וכמובבבבן שהוא לא באמת לקח אותי לרכז וזה היה מצחיק. הממ. פאדיחה...חח אבל המורה אוהב את השטויות האלו שלי]: מאז כל תחילת שיעור [שהוא 3 שעות רצופות] הוא ממלמל משהו כמו "היום נלמד על ככה וככה ונשתדל לא להירדם...|מסתכל עלייי|" איף

eynav br

New member
**קראתי הכל**

גם מי שלא הגבתי קראתי וניקרעתי... אמ... לי אין משהו כרגע..אבל הייתי ילדה משוגעת, עשיתי המון בלאגן...חחחח

עוד אחד עוד אחד!

[אתם ממש יבשים פה.. אין לכם פאדיחות?] יש לנו מורה מצחיק כזה בביצפר, הוא ממש נראה כאילו הוציאו אותו מאיזה מערכון.. הוא מדבר באדישות ובצורה רובוטית, עם רווחים שווים בין מילה למילה, ואם הוא לא הספיק להגיד מילה באותו מס' שניות כמו המילה הקודמת הוא קוטע אותה באמצע.. משהו מצחיק. אוקצור, חברה שלי ואני עמדנו והתחבקנו בכניסה לכיתה, היא עם הפנים לדלת ואני עם הפנים לכיתה.. המורה בא להיכנס והוא רואה אותה ושואל את-מחבקת-אותה-או-חונקת-אותה-? [טוב חח זה מסוג הדברים שצריכים לשמוע..:]

hadarh111

New member
חן.. חנוש מותק

את גונבת את המקום של גיטל? זה היה בשיעור הראשון עם המורה וזו הייתה גיטל איתי.. :X

למעלה