לא פאדיחה אבל מקרה מצחיק..
בכלל יש לנו את הכיתה ה-כ-י מופרעת בשכבה יש לנו מורה אחת שפשוט שונאת אותנו אבל ממש ! אם היא תתפטר מתישהו זה רק בגלל הכיתה שלנו [והיא מלמדת מלאאא שנים אצלנו בבצפר] והמורה שלנו לתעבורה פשוט מסוגל לרצוח כמה בנים מהכיתה שלנו...חח כן כן אנחנו כיתה מאוד אהובה על הרבהה מורים. לפני שבוע 2 ידידים שלי [לא מהבצפר שלי, אחד מהם נראה יותר טיפה יותר גדול מאיתנו] באו סתם לבקר בבצפר, אחד מהם החליט להכנס לתוך הכיתה ולשבת איתנו בשיעור. קיצרר סידרנו לו מקום בסוף הכיתה בפינה כדי שהמורה לא תשים לב אליו. התחיל השיעור והמורה כבר סיימה להקריא שמות והיא עדיין לא שמה לב אליו, אחרי רבע שעה פחות או יותר ידיד שלי [זה שנראה יותר גדול] נכנס לכיתה ומבקש את הילד הזה שנכנס לכיתה בטענה שהוא אבא שלו ושהוא שכח את הסנדוויץ' בבית [חח מהיסודי כבר לא קרו לנו מקרים שההורים באו להביא סנדוויץ' באמצע היום]. המורה לא הבינה מה הוא רוצה ממנה כי היא יודעת שבכיתה שלנו אין ילד עם השם הזה, קיצר הפיוזים שלה התחילו לעלות טיפה וידיד שלי ממשיך כל חצי דקה להיכנס לכיתה ולבקש את אותו הילד...חחח באותו זמן כללל הכיתה פשוט נקרעת והמורה עוד יותר מתעצבנת. חחח היא לקחה את זה יותר מדי ברצינות ואחרי שהיא הצליחה להעיף את ידיד שלי שהפריע לה כל שנייה היא פשוט ישבה, לקחה ת'פלאפון שלה וחייגה למזכירה של הבצפר ואמרה לה שמסתובב ליד הכיתה שלנו מישהו שמפריע לה לנהל את השיעור והיא ביקשה ממנה שהיא תקרא לשומרים להעיף אותו, קיצר אני וידיד שלי נלחצנו אז ניסינו לשלוח לידיד שלי שהיה בחוץ סמס ופתאום המורה קלטה שיש מישהו בכיתה שלא קשור אלינו אז היא צורחת עליו "מי אתה ומה אתה עושה פה בכלל? אתה לא אמור להיות פה" אז הוא עונה לה "וואי את יודעת שאת צודקת...מתחילת השיעור אני מסתכל פה על התלמידים ואני רואה שאני לא שייך לפה, מצטער התבלבלתי בכיתה" חח הוא קם ופשוט יצא מהכיתה. חחחחחחח אוייי זה היה כ"כ מצחיקק [הורדתי פה מלא פרטים ויציאה של המורה שלי באותו רגע אבל ניסיתי להוריד כמה שיותר כי חפרתי יותר מדי] ד"א אותה מורה זאת המורה שהזכרתי למעלה, זאת ששונאת אותנו מאודדד חחח יום למחרת היה לנו מבחן איתה..אני מקווה שהיא לא תכסאח אותנו בציונים בגלל זה.. חח וגם אצלנו שמים פלאפון על המזגן ומתקשרים אליו כל השיעור והצלצול שלו זה כמו של טיל וכל התלמידים התמימים "וואי המזגן משמיע קולות ממש מוזרים...כמו יללות של חתולים"