פאדיחות בבית ספר?

פאדיחות בבית ספר?

לכולנו(או שרק לי?) יש את הרגע ההוא מהיסודי\מהשנים האחרונות שהוא עשה משהו בביצפר ויזכור אותו לכל החיים מרוב הבושה.. אז.. פאדיחות? למי? כמה? איך? ספרו, ספרו..

שאני אתחיל..?

אוקיי,
מי שיודע(ומי שלא יודע..) אני לומדת(ולמדתי) בבית ספר דתי, מה שאומר שכל בוקר תפילה.. אני ידועה בתור אחת ש.. לא נכנסת לתפילות? לכל מקריי, לקראת סוף היסודי, בכיתה ו', הגעתי לבית ספר וכולם כמובן הולכים לבית מדרש כדיי להתפלל.. אני וחברה שלי החלטנו להשאר בכיתה. חברה שלי הלכה לרגע לשירותים ואני חשבתי שיהיה נורא מצחיק אם אתחבא מאחורי הדלת וכשהיא תבוא פשוט אעשה לה "בו!!" מבהיל שכזה. המורים כל בוקר עושים פטרולים כדיי למצוא את המבריזנים מהתפילה ולגרור אותם לשם בכח באותו הבוקר היה תורה של המורה שנחשבת למורה הכי "מכשפה" בביה"ס(יש לה גם שיער ארוך ואפור, אף גדול.. מה שנותן לה 100% מראה מכשפתי) נחשו מי נכנסה לכיתה? יפה מאוד, המורה.. אני הייתי מאחורי הדלת, המורה מסתכלת ימינה, שמאלה, רואה שאין אף אחד בכיתה, באה לצאת, אני מתנפלת עליה ב"בו!!!" שנשמע בכל הקומה, המורה תפסה צרחה וקפצה צעד אחד אחורה.. היד על הלב, כמעט בכתה.. מזל שזה היה סוף שנה..

הזכרתם לי עוד משהו..

טוב, אז.. שוב, אני לומדת בביצפר דתי-רק של בנות..(וזה לא קרה לי. אבל חברה שלי נכחה בכיתה וזה עבר הלאה אליי:) אוקצור, שיעור אחד אחת הבנות לקחה פינצטה ומשעמום היא התחילה לתלוש לעצמה שיערות ברגליים.. (זה לא אמור להיות בולט מדיי. היא בסוף הכיתה, רגל על רגל, חצאית עד הברך..) אוקצור המורה מלמדת, פתאום קולטת אותה, מתקרבת אליה. לידה היה כיסא ריק, המורה מרימה את הרגל שלה על הכיסא והכריזה תקשיבי אם את לא תפסיקי עם זה עכשיו אני אתן לך לעשות את כל הרגל שלי עם פינצטה!!

eynav br

New member
חחחחחחחחח איזה קטע.....

מה היא עשתה לך אחר"כ?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nemo the great

New member
לא חסר! ../images/Emo6.gif ../images/Emo66.gif

את יודעת גם שמתי
שרק את תמיד פותחת שרשורים אבל סחטיין לך
|שמאלה| אז פעם אחת אני וחבר שלי שיחקנו שש-בש מתחת לשולחן כי ידענו שאצלו בשיעור תמיד יש רעש ולא ישמעו אותנו אז בלי ששמנו
המורה צעק "שקט" ובדיוק זרקתי את הקוביות ואז כולם שמעו ואנחנו עושים פרצוף אחד לשני של 'אויש' ואז הוא התכופף וראה אותנו אז במקום להעיר לנו הוא שאל "כמה כמה? אני מזמין" חחחח
|שמאלה| או ש.. פעם אחת נרדמתי בשיעור בפוזה שאני מרוח על כל הכיסא
אז המורה התקרב ותיקתק לי על החזה עם הטוש "דרור! ואני ישר שקמתי בשבריר השנייה חשבתי שזה אחד החברים והעפתי סטירה לכיוון וזה פגע בו ו... טוב.. |שמאלה| פעם אחת המורה נכנס כיתה ושהוא בא לשבת אני חלפתי לידו ובטעות ונשבע שזה בטעות הזזתי את הכיסא והוא נפל !
אז הוא שלח אותי למנהל ואף אחד לא האמין לי
|שמאלה| יש לנו מזגן מיוחד בכיתה שלוחצים על איזה חוט שיוצא ממנו משום מה המזגן מתחיל להויא כמויות גדולות של מיים ויש מורה שאאנחנו שונאים
אז מה עשינו בהפסקה פרקנו את המזגן והכנסנו לשם הרבה פלאפונים ורק פלא אחד השארנו איתנו במהלך השיעור התחלנו לצלצל לפלאפונים עם כל מיני שטויות נו אתם מכירים את הצלצולים המצחיקים של היום
אז הוא אומר מזה זה מהמזגן?! ואנחנו כן כן.. והוא מאמין טוב נו הוא כזה עתיק הוא בטוח למד בתיכון עם נפוליאון
אז הוא התקרב אל המזגן ואז מישו לייד המזגן לחץ על אותו חוט וכל המים נפלו עליו חחח מסכן שלי
|שמאלה| פעם אחת (אבל זה לפני שנה) לקחנו צמר גפן הרטבנו אותו ושמנו עליו שעועית חחח הדבקנו את הצמר גפן כמו שטיח לתקרה עם השעועית כלפי מטה בדיוק מעל הכיסא של המורה עכשיו שזורקים על זה משו זה נופל כל ה"שטיח צמר גפן" אז המורה לימד ומישהוא זרק טוש לכיוון וכל הצמר גפן נפל עליו והוא היה מזה מסריח איזה שבוע
אז הוא קרא למנהל
ואז שהוא סיפר לו את הסיפור המנהל הסתכל אל התקרה ואז עלינו ואז עליו והתחיל להישפך מצחוק!!
סיפרתי די והותר אם אני ייזכר אני יוסיף!.. תודה על השירשור

nemo the great

New member
אויש זה כלום ../images/Emo66.gif

אם אני ייזכר אני יוסיף פשוט לא עולה לי לראש.. אוליי אם אני ייסתכל ביומן..
אנ ייגלה משו

nemo the great

New member
למה מגעילה..? ../images/Emo67.gif ../images/Emo66.gif

אם היית רואהאיזה מורים יישלנו.. חייבים לרסן אותם! חחח

nemo the great

New member
זה לא מצחיק! ../images/Emo66.gif

את יודעת לפעמים יש מורים שנורא מלחיצים!
בשיעור היסטוריה אני מזה ליצן ואם תגידי לו "דרור" הוא יישר ייצחק.. ממש.. לא יודע יש לי משיכה להיות במצב כפית בשיעורים שלו אז פעם אחת מיני פעמים רבות שהפרעתי הוא צעק עליי "דרור אני יכה בך אני ירביץ לך יאבן עוולה.. אבל אסור לי אם היה לי מותר הייתי סותר לך הייתי חונק אותך"! חח ואני נקרע מולו אין יש לו מין דיבור מצחיק שכזה.. אני פשוט לא יכול יש גם שמועות עליו שהוא זרק על ילד כסא ואני די מאמין לשמועה..

nemo the great

New member
חחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo66.gif

אשכרה מולא!.. יאללה אתה לא יודע כמה חוויות אתה מפספס אצלינו מלאכי! נכון שחלק מהסיפורים אתה עוד זוכר? נו עם הבצל על רייס! חחחחח איך אפשר לשכוח!! למה עזבת אותנו יאחרא!! חחח

eynav br

New member
חחחחחח משוגעים...

הקטע עם הפלאפון גם אנחנו עשינו בכיתה ח' למורה לערבית, שמנו את כל הפלאפון בתוך התקרה, נו זה תקרה כזאת עם ריבועים שאפשר לפתוח בקיצור היא יצאה וקראה למנהל או משהו לא זוכרת כבר...

למעלה