לא חסר! ../images/Emo6.gif ../images/Emo66.gif
את יודעת גם שמתי
שרק את תמיד פותחת שרשורים אבל סחטיין לך
|שמאלה| אז פעם אחת אני וחבר שלי שיחקנו שש-בש מתחת לשולחן כי ידענו שאצלו בשיעור תמיד יש רעש ולא ישמעו אותנו אז בלי ששמנו
המורה צעק "שקט" ובדיוק זרקתי את הקוביות ואז כולם שמעו ואנחנו עושים פרצוף אחד לשני של 'אויש' ואז הוא התכופף וראה אותנו אז במקום להעיר לנו הוא שאל "כמה כמה? אני מזמין" חחחח
|שמאלה| או ש.. פעם אחת נרדמתי בשיעור בפוזה שאני מרוח על כל הכיסא
אז המורה התקרב ותיקתק לי על החזה עם הטוש "דרור! ואני ישר שקמתי בשבריר השנייה חשבתי שזה אחד החברים והעפתי סטירה לכיוון וזה פגע בו ו... טוב.. |שמאלה| פעם אחת המורה נכנס כיתה ושהוא בא לשבת אני חלפתי לידו ובטעות ונשבע שזה בטעות הזזתי את הכיסא והוא נפל !
אז הוא שלח אותי למנהל ואף אחד לא האמין לי
|שמאלה| יש לנו מזגן מיוחד בכיתה שלוחצים על איזה חוט שיוצא ממנו משום מה המזגן מתחיל להויא כמויות גדולות של מיים ויש מורה שאאנחנו שונאים
אז מה עשינו בהפסקה פרקנו את המזגן והכנסנו לשם הרבה פלאפונים ורק פלא אחד השארנו איתנו במהלך השיעור התחלנו לצלצל לפלאפונים עם כל מיני שטויות נו אתם מכירים את הצלצולים המצחיקים של היום
אז הוא אומר מזה זה מהמזגן?! ואנחנו כן כן.. והוא מאמין טוב נו הוא כזה עתיק הוא בטוח למד בתיכון עם נפוליאון
אז הוא התקרב אל המזגן ואז מישו לייד המזגן לחץ על אותו חוט וכל המים נפלו עליו חחח מסכן שלי
|שמאלה| פעם אחת (אבל זה לפני שנה) לקחנו צמר גפן הרטבנו אותו ושמנו עליו שעועית חחח הדבקנו את הצמר גפן כמו שטיח לתקרה עם השעועית כלפי מטה בדיוק מעל הכיסא של המורה עכשיו שזורקים על זה משו זה נופל כל ה"שטיח צמר גפן" אז המורה לימד ומישהוא זרק טוש לכיוון וכל הצמר גפן נפל עליו והוא היה מזה מסריח איזה שבוע
אז הוא קרא למנהל
ואז שהוא סיפר לו את הסיפור המנהל הסתכל אל התקרה ואז עלינו ואז עליו והתחיל להישפך מצחוק!!
סיפרתי די והותר אם אני ייזכר אני יוסיף!.. תודה על השירשור