עתיקות בחרוצים

מצב
הנושא נעול.

ה דרומי

New member
../images/Emo51.gifרבה מאוד על התמונות היפות../images/Emo140.gif

עתיקות בחרוצים
שלוש עתיקות של דן שזרוקות באיזור מושב חרוצים בשרון. ראשונה: דן 1065, "מרכבים" יוני 1963, שלדה 623436. רישוי אין, בערך 36-850
רבה מאוד על התמונות היפות

מעניין שיש לך "קטע" עם טייגרים

עתיקות בחרוצים
שלוש עתיקות של דן שזרוקות באיזור מושב חרוצים בשרון. ראשונה: דן 1065, "מרכבים" יוני 1963, שלדה 623436. רישוי אין, בערך 36-850
בעלי פנסים כפולים מכל צד, בחלק הקדמי ! אלה הם הטייגרים הכי אהובים עליי ! כל הכבוד לך איש ! התמונות שלך נפלאות ואיכותיות ביותר !!!!

אוהד11

New member
תמונות נהדרות שמעלות המון נוסטלגיה

בעלי פנסים כפולים מכל צד, בחלק הקדמי ! אלה הם הטייגרים הכי אהובים עליי ! כל הכבוד לך איש ! התמונות שלך נפלאות ואיכותיות ביותר !!!!
דן תיור 84 - אם זכרוני אינו מטעה אותי - היתה במקורה 945, שהפכה ל- 84, כאשר דן שינו את מספרי המכונות המרופדות של דן תיור. היא היתה אז בקו 12 עם טורים בקו 19. מספר הרישוי שלה היה 36-723. 916 עבדה בקו 25, כאשר הוא נסע מרחוב מרכז בעלי מלאכה עד רמת אביב בלבד.

פיירמן, אנא פתח גלריה

דן תיור 84 - אם זכרוני אינו מטעה אותי - היתה במקורה 945, שהפכה ל- 84, כאשר דן שינו את מספרי המכונות המרופדות של דן תיור. היא היתה אז בקו 12 עם טורים בקו 19. מספר הרישוי שלה היה 36-723. 916 עבדה בקו 25, כאשר הוא נסע מרחוב מרכז בעלי מלאכה עד רמת אביב בלבד.
פיירמן, אנא פתח גלריה
לכל האוטובוסים העתיקים והזנוחים הללו שתהיה גלריה לזכרם והנצחתם, חוץ מזה זה מעניין.

fireman

New member
תבחרו שם לגלריה.

פיירמן, אנא פתח גלריה
לכל האוטובוסים העתיקים והזנוחים הללו שתהיה גלריה לזכרם והנצחתם, חוץ מזה זה מעניין.
תבחרו שם לגלריה.
תגידו לי "ערן פתח גלריה שקוראים לה XYZ" ואני אפתח.

fireman

New member
נפתחה הגלריה....

מצוין
עכשיו מי שיש לו תמונת אוטובוס כזה יכול להעלות אותו לגלריה, האם זה אפשרי/מותר להעלות מתוך הפורום תמונות שהועלו כאן מזמן?
נפתחה הגלריה....
אתם מוזמנים להעלות תמונות

ה דרומי

New member
אם היתה לי הסבלנות לזה כבר ממזמן

איזה יופי, דרומי לך יש גם
המון תמונות של זנוחים ונטושים (היפים והאמיצים) תעלה אותם
היתי מעלה\דוחף את התמונות גלריה אבל אין לי סב.ל.נ.ו.ת לזה אבל אם בראש שלך\שלך לקחת את התמונות ולעלות אותם לגלריה בכבוד ושמחה. אני אין לי סבלנות עד שעולה כול תמונה אני כבר יוצא
מזה. הכי חשוב בריאות לכלנו.

אין בעיה דרומי

היתי מעלה\דוחף את התמונות גלריה אבל אין לי סב.ל.נ.ו.ת לזה אבל אם בראש שלך\שלך לקחת את התמונות ולעלות אותם לגלריה בכבוד ושמחה. אני אין לי סבלנות עד שעולה כול תמונה אני כבר יוצא
מזה. הכי חשוב בריאות לכלנו.
אין בעיה דרומי
התחלתי לעבור על הארכיון, נתת לי רשות אז אני אעלה אותם, אבל זה יקח קצת זמן צריך לזה באמת הרבה סבלנות, אבל למזלך לי יש.

מצב
הנושא נעול.
למעלה