עשייה רציפה.

kung fu

New member
משפט לא מדוייק.

התכוונתי לומר שאני מקשיבה בראש ובראשונה לגופי

kung fu

New member
התעמלות גופנית בכל בוקר

לפני כמה חודשים החלטתי לעשות אימון גופני כל בוקר ורק אז לאכול. אחרי שבוע (אולי שבועיים) של פעולה זו הפסקתי ביום אחד בהיר
. אפילו לא זוכרת למה. בטח לאיזה חלק בתוכי נמאס

kung fu

New member
שתיית חלב אורגני

לפני כמה חודשים החלטתי לשתות רק חלב אורגני. בשלב כלשהו הפרתי את ההחלטה כששתיתי נס קפה קר אצל הורים שלי.

foxx

New member
חלב אורגני

חלב פרה אורגני ? יש משהו קצת בעייתי בהצהרות האלה, אם אנחנו חיים בעולם רגעי ואני לא יודע מי באמת אני ואיך אני אהיה מחר, איך אני יכול להצהיר על דברים שאני אעשה בעתיד ? טיפה יומרני... כשהספקתי לעשן לפני כשנה אמרתי לעצמי כל יום במשך כחודשיים שהיום אני לא אעשן אבל מחר או בימים הקרובים אני כבר בטח אחזור לעשן, אבל היום לא בא לי. זה מהסרט הזה, הנסיכה הקסומה, שהפיראט הישן אומר לחדש (שהוא עדיין לא באמת פיראט) לך לישון ומחר אני לבטח אהרוג אותך, משהו כזה, כל יום במשך 3 שנים. ספר הטאו של לאו צה בתרגום ניסים אמון, מומלץ מאוד

אלישיר

New member
בקי ברצוא ובקי בשוב.

בעזי"ת אומר רבי נחמן מברסלב על מציאות שלטענתי קשה בהרבה להיות בה ללא דופי, שצריכה שתהיה בקיאות ברצוא, בעייל, כשקל, ובקיאות בשוב, בנפיק, כשלא הולך ואין כוחות וכו'. charlila כתבה משהו מעין זה, רק שהיא הביאה את זה במעשה ואני מביא כלל. הכלל הוא להכין שתי תוכניות עבודה: אחת לרצוא ואחת לשוב. ואם זאת, אני חייב לומר משהו. אנחנו מדברים במשעול הלוחמים על עולם הכונה הבלתי מוטה. אני לא יכול לדבר על צעידה בנתיב הזה, לפני שיש לך כונה כזו. עד לאותה נקודה, מוטב שתשב בבית ולא תצא למדבר. אם אין לך, אל תאבק כעיוור לרכוש אותו, אלא תמרן את עצמך לנקודה בה תהיה יכול או אפילו חייב לרכוש אותו. זה ממש כאן ועכשיו, כשאתה מתמרן עצמך. כשיש לך כונה מוטה, והחלטת שאתה מפסיק לעשן, הרי שמבוקר ההפסקה עד לצהריים של אותו יום, נראים לך הדברים כאילו לא עישנת מעולם, וכך הם ישארו, ואתה לא תחזור לעשן ברגע של חולשה, וגם לא יהיה לך כזה רגע -גם לנוכח קושי. אפשר לומר שהמסקנה של דברי האחרונים הם, שלוחם חייב להפוך לכזה, באופן שינתק עצמו מכל מוסכמות האנשים, ורק אחרי שהפך להיות השלב הראשוני הראשוני של הלוחם, הוא יכול להתחיל לישם בחייו הקודמים את משנתו של דון חואן. (בעצם, אני מסיר כאן את העול של ללכת למדבר וזהו. לך למקום מבודד, אפשר גם לשלוות עיירה או התנחלות או בית מבודד בפאתי עיר, צא מהעולם המנותק הזה רק לגיחות ציד, ושם תעשה את הצעד האמיתי הראשון. לאחר מכן תוכל לחזור לעולם שבו היית בתצורה הקודמת שלך, ולהכין את עצמך לצעד הגדול, צעד שדורש הכנה אנרגטית ממושכת ועוד כיוצ"ב).

אלישיר

New member
"והחיות רצוא ושוב כמראה הבזק".

בעזי"ת כשבא גל מולך, הורד ראש, וכשהוא מאחוריך, דאה איתו. והיות שיהיו גם כך וגם כך, פתח רגישות לזרימה, ויכולת להתמודד עם שתי האפשרויות. אחת לרצוא ואחת לשוב, זה מושג של צד ימין. מי שהולך בצד ימין צריך אותו. מי שהולך בשמאל עם דופי, כנ"ל. מי שללא דופי, לא צריך לדעת כלום.

charlila

New member
טעות אופטית

מי שהוא ללא דופי לא יתקשה ללמוד, אבל זה לא שמעכשיו רק סתלבט...

ron369

New member
את יכולה אולי לכתוב את כל המערכת

שלך? אימונים, פעולות, דברים (כמו הצחצוח שיניים לדוגמא) (אני מניח שאולי כבר עשית אחת...אז אם תוכלי בקשה להביא לי קישור (בלי לפגוע)) תודה. :)

ron369

New member
כן, כי...

אני לא מתכוון לחדור לפרטיות או משהוא, רק כל מיני דברים כמו האימון היומי (שזה די ברור) צחצוח שיניים (לא ממש חשבתי שיש מקום לשיפור...אבל ניראה שכן...) ודברים דומים... (בבקשה?
)

kung fu

New member
אני עושה המון דברים כל יום.

לגבי האימון היומי שעוזר לי להשיג את המטרות שלי אתה שואל? אני מעדיפה לא לפרט עליו כאן. אבל הוא כולל עשיות / פעולות בשפע, בריאות, הרמוניה, אהבה, חלימה, צלילות, החזרת כוחות, שחזור, קבלה, חשיבה, מדיטציות, כתיבה, מעבר קסום ועוד הרבה. הוא לוקח לי שעתיים אם אני עושה אותו בסטנדרט סביר ומספק. אני יכולה לעשות אותו גם בהורדת סטנדרטים ושהוא יקח הרבה פחות זמן. אני שואפת להעמיק אותו ולעשות אותו עוד יותר מופלא. (כבר היום הוא מופלא). אולי פשוט תשאל ספציפית על עצמך, על איך היית רוצה שהיום שלך ייראה, או איזה מטרות אתה רוצה להשיג, ואז יהיה אפשר ממש לעבוד ביחד על עיצוב היום-יום שלך

ron369

New member
אבך תראי,

כמו שהראית...את עוש הה-מ-ו-ן דברים... אני מקבל את זה שאת לא מוכנה לכתוב את האימון היומי שלך, אבל בכל זאת...יש בו ככ הרבה דברים... אז את יודעת אולי על קישורים או משהוא? דוגמאות, רעיונות, לדברים? אולי מאיפה שאת לקחת את הרעיון לדברים האלו? תודה בכל מקרה

kung fu

New member
אז אתה רוצה בעצם תרגילים?

אני יכולה לתת לך תרגילים בנושאים מסויימים, אבל תגיד במה אתה רוצה תרגילים, ותספר על מצבך בתחומים שאתה רוצה בהם תרגילים, בשביל שאדע איזה תרגילים לתת לך... העשיות שאני עושה נובעות מ: לימודי הקונג-פו שלי ספרים שאני קוראת עבודה עם הילרית ובאופן כללי עבודה עם עצמי

kung fu

New member
אגב...

זה לא שאני לא מוכנה לרשום על חלק דברים שאני עושה באימון היומי שלי. זה פשוט מרגיש לי חסר כוונה, אם ארשום מה אני עושה. אני ממש אשמח לעזור לך בכל תחום שתרצה בו תרגילים... התרגילים שאני עושה מותאמים אל המטרות שלי ועוזרים לי. אני מציעה לך עזרה בנתינת תרגילים עבורך בכל תחום שתרצה בו

ron369

New member
אם ככה ../images/Emo13.gif

בחרתי כמה מ"רשימה" שהבאת...אני אשמח לתגובה...(בהתחלה רשמתי יותר, אבל לפני שליחת ההודעה עשיתי סיבוב קטן בפורום, ומצאתי כמה מהתשובות (אני די חדש למערכת של תפוז, אז פתאום אני רואה קישור חדש ו...) עשיות - הפעולות היומיות, הרגילות? הרמוניה - מה הכוונה? אהבה - מה הכווונה? חלימה - הייתי בחלום צלול...היה כיף...אני חושב שבזה אני בסדר
(אני חושב שאני אתחיל ליישם את זה שיהיה לי זמן, אבל זמן לישון...כי שמעתי, ואני חושב שזה הגיוני, שחלומות צלולים גורמים לשינה פחות...שינתית...שפחות מעוררת...) צלילות - קראתי על התרגילים, ואני לא מבין ממש מה הבעיה...זה כמו לקחת הפסקה מהכל...מה מיוחד בזה? אנשים כל הזמן לוקחים הפסקות...לא? (מצורף קישור מאיפה...) (אלא אם כן הכוונה היא בעזרה לחלומות הצלולים...ואז זה די ברור.) שחזור - אני מניח שהכוונה היא פשוט...אממ...לשחזר מעוראות שקרו לי בעבר? אם כן, אז יופי : ראיתי תרגילים ודברים על זה.
קבלה - מעניין אותי איזה תרגילים...(ואני לא בטוח שאני יודע למה את מתכוונת בזה, למובן המופשת או ל"קבלה", שאני לא יודע בדיוק מה זה, אבל שמעתי שזה קשור לתנ"כ ודברים כאלו...) חשיבה - מאד מעניין אותי איזה תרגילים... מדיטציות - אני לא בדיוק יודע אם עשיתי או לא, אבל אני חושב שלמצוא לזה תרגילים לא יהווה בעייה...
כתיבה - מה הכוונה? לכתוב סיפורים? או לשפר את הכתב? או אולי אפילו הכוונה היא לש"ב (מכל סוג...עבודות וכאלה?)? מעבר קסום - אני לא יודע מה זה. חיפשתי, ולא ממש מצאתי... ובנוסף, אולי את מכירה אתר על ארבע ההסכמות? תודה. :) (אני מהאנשים שלא קונים כמעט ספרים...רק "גונבים" לחברים ומהספריה
)

kung fu

New member
עובדת על התשובה כבר מאתמול.

מעדכנת אותך שהתשובה תגיע בקרוב

למעלה