עשייה רציפה.

ron369

New member
אז אני מחכה בקוצר רוח ../images/Emo13.gif

וכמובן, תודה ^_^

kung fu

New member
מעולה ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo79.gif

אני אענה על מה שרשמת, ואם יש לך שאלות אז תשאל. אני בעיקר אסביר למה התכוונתי בכל דבר. אני אתן אולי תרגיל לדוגמא, אבל אל תיצמד לתרגיל שאני ארשום. יש המון דרכים להגשים כל מטרה ולכל אחד מתאים אולי תרגילים אחרים. עשיות - הפעולות היומיות, הרגילות? אלו הדברים שאני עושה כל יום להגשמת המטרות שלי. בחרתי 6 מטרות להגשמה באפריל 2005, והגשמתי כבר אחת מהן. על מנת להשיג כל מטרה יש פעולות יומיות שאני עושה. הרמוניה - מה הכוונה? הכוונה שתהיה בתוכי יותר הרמוניה. אני יודעת למה אני מתכוונת, ויכולה לראות איך אני אהיה עם יותר הרמוניה. להסביר במילים זה ידרוש ממני יותר מידי אנרגיה כרגע. דוגמא לתרגיל: לדבר עם כל החלקים שלי. אהבה - מה הכווונה? הכוונה שתהיה בתוכי יותר אהבה. אני יודעת למה אני מתכוונת, ויכולה לראות איך אני אהיה עם יותר הרמוניה. להסביר במילים זה ידרוש ממני יותר מידי אנרגיה כרגע. דוגמא לתרגיל: לשלוח לעצמי אהבה. חלימה - הייתי בחלום צלול...היה כיף...אני חושב שבזה אני בסדר (אני חושב שאני אתחיל ליישם את זה שיהיה לי זמן, אבל זמן לישון...כי שמעתי, ואני חושב שזה הגיוני, שחלומות צלולים גורמים לשינה פחות...שינתית...שפחות מעוררת...) כשרשמתי על חלימה התכוונתי לא לחלומות צלולים אלא למשהו מעבר לזה. לחלימה מודעת עם רציפות. (אבל הייתי ממליצה לך בתור התחלה לעבוד רק על חלומות צלולים). דוגמא לתרגיל: מידי פעם לשאול את עצמי אם אני ערה או חולמת. צלילות - קראתי על התרגילים, ואני לא מבין ממש מה הבעיה...זה כמו לקחת הפסקה מהכל...מה מיוחד בזה? אנשים כל הזמן לוקחים הפסקות...לא? (מצורף קישור מאיפה...) (אלא אם כן הכוונה היא בעזרה לחלומות הצלולים...ואז זה די ברור.) אני לא יודעת איזה תרגילים קראת בפורום, אבל אני ארשום למה אני מתכוונת בצלילות. צלילות – לזכור את עצמי, לזכור מה אני רוצה לעשות, להיות מודעת לעצמי, לא להיסחף באינרציה, עירנות, מודעות, בהירות ועוד. (זאת המטרה שהגשמתי מתוך ה-6 אגב). דוגמא לתרגיל: להסתכל על עצמי במשך 5 דקות, בזמן שאני מבצעת פעולה אחרת. שחזור - אני מניח שהכוונה היא פשוט...אממ...לשחזר מעוראות שקרו לי בעבר? אם כן, אז יופי : ראיתי תרגילים ודברים על זה. הכוונה היא באמת לשחזר מאורעות מהעבר. אבל לא להיזכר בהם בקטע של מסכנות (קרה לי ככה, עשו לי ככה....). גם לא להיזכר בעבר בקטע של טחינת מחשבות שחושבים על מה שעברנו ומתוסכלים מזה. הכוונה לשחזר את העבר שלי, לעשות החזרת כוחות עם אנשים מהעבר מהשחזור, לשלוח לעצמי אהבה אם צריך, להרפות מהעבר דרך השחזור ועוד. דוגמא לתרגיל: לבחור חלק מסויים מהעבר שלנו ולשחזר אותו. קבלה - מעניין אותי איזה תרגילים...(ואני לא בטוח שאני יודע למה את מתכוונת בזה, למובן המופשת או ל"קבלה", שאני לא יודע בדיוק מה זה, אבל שמעתי שזה קשור לתנ"כ ודברים כאלו...) התכוונתי לקבלה עצמית ולא לקבלה (יהדות). דוגמאות לתרגילים: 1. לעמוד מול המראה ולהגיד "אני אוהב את עצמי" 2. להגיד בקול (בלי מראה): "אני מקבל את עצמי כמו שאני" 3. לדבר עם הגוף שלך ולאהוב אותו. חשיבה - מאד מעניין אותי איזה תרגילים... דוגמא לתרגיל: לחשב בראש כמה זה 459 כפול 43. בלי להיעזר בנייר או במחשבון. מדיטציות - אני לא בדיוק יודע אם עשיתי או לא, אבל אני חושב שלמצוא לזה תרגילים לא יהווה בעייה... דוגמא לתרגיל: להתבונן בנשימה (מבלי לשנות אותה). עוד דוגמא לתרגיל: להרגיש את כוח החיים הפועם בי. כתיבה - מה הכוונה? לכתוב סיפורים? או לשפר את הכתב? או אולי אפילו הכוונה היא לש"ב (מכל סוג...עבודות וכאלה?)? אני כותבת ספר התפתחות אישית. מעבר קסום - אני לא יודע מה זה. חיפשתי, ולא ממש מצאתי... אם בא לך להתרשם מזה, אז ממליצה לך ללכת לשיעור ניסיון חינמי או מפגש היכרות בנושא. יש מישהו בשם אוהד שרושם בפורום הזה בניק ניים yom. אתה יכול לפנות אליו במסרים לשיעור נסיון. הוא מלמד מעברים קסומים. ובנוסף, אולי את מכירה אתר על ארבע ההסכמות? תודה. :) (אני מהאנשים שלא קונים כמעט ספרים...רק "גונבים" לחברים ומהספריה ) עובדת על יישום ארבע ההסכמות כל יום. הספר ארבע ההסכמות הוא מופלא. ממליצה לך בחום. ספר מאד קריא וכיפי לקריאה. אפשר ממש לשנות את החיים לטובה רק דרך העבודה עם הספר הזה.

ron369

New member
תודה ../images/Emo23.gif

אני חושב שאני בקרוב יעשה לי לוח זמנים מסודר...למרות שחלק מהדברים שהבאת (כמו לדוגמא התרגיל בחשבון) אפשר לעשות בלי לוח זמנים - סתם מתי שיוצא, אם זה באוטובוס או שמחכים בתור... בקשר לקישור, אז בהתחלה הכנסתי אותו, אחרי זה הוצאתי כי חשבתי שלא צריך...(היו בלאגנים...וגם המערכת של תפוז לא ממש "עזרה"...)...אבל זה לא ממש משנה, זה היה פשוט איזה עמוד בפורום הזה (או משהוא שקשור אליו) שיש בו תרגילים ודברים דומים בנושא. בכל מקרה, ממש ממש ממש תודה על ההשקעה

kung fu

New member
בשמחה! ../images/Emo13.gif

ושיהיה לך בהצלחה
קודם כל כדאי להחליט על מטרות ומתוכן להחליט על לוח הזמנים.

ron369

New member
הערה בקשר לחשיבה:

אני לא יודע אם עוד תקראי (או בכלל) את ההודעה הזאת, כי אני לא בטוח אם זה ייקפוץ או לא...בכל מקרה, בינתיים עוד אין לי ממש לוח זמנים מסודר, אבל חשבתי על חשיבה (מה שאמרת) והגעתי למסקנה שזה דווקא לא ככ עוזר "לחשוב" אלא יותר...להגדיל את הראם...(אני מתכוון לRAM, כי זה מה שמתאר את זה הכי טוב - זיכרון לשימוש לזיכרון של כמה מספרים, ואחרי זה שאפשר (נכון?!) לשכוח ממנו...) כלומר, מה באמת עושים? לדוגמא, להכפיל את שני המספרים הבאים: 256 ו 512, במקרה, יכול להיות שיש שיטה להכפיל אותם...אבל אם הם סתם מספרים, מה אפשר לעשות? לסדר אותם בשתי שורות בראש, ולעבור ספרה ספרה ולהכפיל אותה על כל השאר...כאשר משתמשים פשוט בלוח הכפל...נכון? (כמו שאמורים ללמוד כפל כזה בבית הספר)...(וזה בהנחה שיודעים את לוח הכפל, אבל אני מניח שאחרי נגיד...10~20 תרגילים כאלה כבר יודעים את לוח הכפל די טוב...) אז מה זה בעצם עוזר? בפרט לשיפור ה...זיכרון...מסוג מסויים...לא=דעתי זה כמעט ולא עוזר. (אולי אם זוכרים כמה כפולות שימושיות וכאלו, או להתרגל לעשות את זה מהר יותר...אבל לא ממש הרבה יותר...) ולאחר בדיקה קצרה של הנושא, הגעתי(מהודעה של מישהוא) לזה: (זה בערך מה שהוא כתב) יש כמה דברים שמשפרים את החשיבה (הוא התכוון לאי.קיו, אבל הרעיון ברור...(אם אני מבין נכון את הכיוון שלך)) : נגינה (כמו בפסנתר, שמנגנים עם שתי הידיים ביחד)(אולי הוא אמר במיוחד בפסנתר...משהוא כזה בכל מקרה), פילוסופיה, ומתמ' (גבוהה!). (אולי היה עוד דבר...לא זוכר ממש בדיוק את ההודעה כמו שאמרתי) ואני חושב שאני מסכים איתו. אז מה הייתה הכוונה שלך? ואם היא מה שחשבתי שהיא, מקווה שעזרתי לך... (בתודה קטנה על מה שעזרת לי
) (נ.ב., אני כותב את זה די מאוחר בלילה...אז אולי יש שגיאות וכאלה..(אני מקווה שלא)...בכל מקרה בבוקר אני אולי אערוך את זה...(ואז אני אוכל לתקן את השגיאות..)

kung fu

New member
../images/Emo24.gif קראתי ../images/Emo13.gif

אני עוברת על כל העמוד הראשון, אז אם אתה מגיב להודעה שרשמתי שאינה קופצת, אז אחלה
העלית נקודת טובה!!!! אז הרעיון הוא בעצם לחשוב על המספריןם באופן מציאותי, ולא על מספרים כמנותק מכל דבר. למשל, אתה יכול לחשוב על 234 + 45 אנשים. פשוט לא לחשוב על המספרים במנותק. ואז לחבר או להחסיר או להכפיל וכו'....אבל שזה יהיה מקשור למציאות
אם באמת רק מכפילים מספרים בלי לחשוב, אז זו לא מטרת התרגיל. יפה שעלית על זה!!! באהבה

ron369

New member
לא הבנתי,

מה זה עוזר אם חושבים על זה בתור אנשים? כי דווקא *כן* מצאתי דרך שזה עוזר - אם נגיד רוצים לחשב 98 * 4, אז אפשר לעשות את זה בדרך האיטית...או שפשוט מבינים שזה הפרש של 2 מ100, ואז 100*4 זה 400, 2*4 זה 8, והתוצאה היא 400-8 = 392 (אולי נשמע מסובך, אבל זה די פשוט - ודעתי גם עוזר, כי זה לא סתם חישוב, זה מציאת תכונות של המספרים, ומחשבה על זה...
) ובכל מקרה - תודה

kung fu

New member
אוקיי, לאו דווקא לחשוב על זה כעל

אנשים... אבל לא לחשוב על מספרים במנותק מהמציאות. זאת אומרת לא להתייחס אל זה כאל משהו נתון... זה ההסבר שאני יכולה לתת. העיקר שאני מבינה
באהבה!

charlila

New member
אי- רציפות

לעצור את העולם - קשה, קשה! זה למתקדמים ממני. אבל לעצור את העשייה - כל אחד יכול.

kung fu

New member
התכוונת שקשה להיות באי עשייה

או שקשה לעצור עשיות שהחלטנו לעשות אותן.

kung fu

New member
שכחתי לרשום את הסימן שאלה (?)

בסוף ההודעה הקודמת...

למעלה