ערסים

איומים

שהוא "יטפל" בי.. האמת שהוא בחור די מרתיע, אבל אני מראה לו שאני לא מפחד, והוא קולט את זה, אז אין לו כבר ממש מה לעשות.

avivmoshe2

New member
יואווווווווווווווווו

עכשיו גיליתי שהוא זרק לי ביצים על הקיר של הבית, הוא ניסה לפגוע בחלון אבל אין לו חוש כיוון והוא פגע בקיר.

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif איזה ערס מפגר. תלך להורים שלו ותגיד להם

שאתה הולך להגיש תלונה במשטרה.

אייי ייאא ייי זה הבעיה העיקרית

תקשיב ידידי היקר הבעיה זאת היא אצל רוב האנשים שחולים על תופים בגלל שאין להם איפו לנגן הם מפסידים את חלום חייהם זה מה שקרה אצלי כל פעם שהעלתי במחשבתי תופים. ישר צצו השאלות. איפו אני ישים אותם? יהרגו אותי בגלל הרעש ? רק פרט קטן וחשוב היה חסר לי לא ידעתי שיש כזה דבר משתיקים ... שנים חלמתי על תופים .אני מיצטער שלא ידעתי על זה מזמן .הפסדתי שנים בגלל של למידה. בגלל הסיבה הזאת .. מי היה מחזיר אותי עכשיו לגיל 14 כמו החברה פו לשבת ולילמוד הרגשתי מיוסר וקשור . עד שיום אחד ראיתי משתיקים .זה דבר שלא שמעתי עלייו .כי אף פעם לא בררתי כל כך. ישר רצתי לחנות קניתי מערכת ומשתיקים כמובן.ארגנתי מקום ועכשיו אני מתופף כמו גדול .ממש משלים את החסר. אז תיקנה משתיקים ותהנה אחי הסיפור הארוך היה לנחם אותך קצת . אל תוותר תמשיך לעשות את מה שאתה אוהב אם תיצטרך עזרה ליבחור משתיקים דבר איתי . כי יש כמה סוגים דפוקים .

pasiava

New member
למה שיקנה משתיקים?

מניסיון על משתיקים זה אחד הדברים הכי מבאסים ומוציאים את החשק שקיימים. זה לא כמו אלקטרונית שאתה שומע את הצליל, על משתיקים את שומע צליל של מקל שמכה גומי. אם הוא יקנה משתיקים רק כדי לא לעצבן את השכן, אז הוא ימשיך לחיות בפחד ויתבאס בנגינה. הוא ייכנע לאיזה ערס שבטח יודע רק לצעוק ולזרוק ביצים. שימשיך לנגן במלוא העוצמה וישים זין על השכן המכוער שלו.

זה נכון אבל

האמת היא שהמשתיקים הגומי מבעאסים רצח וממש ממש ומוצאים את החשק .מנסיון. אבל ניתן להסיר אותם בשניה ובקלות ככה שמתי שזה מפריע הוא שם אותם. ומתי שלא הוא מוריד אותם . זה לגבי המשתיקים המבעאסים. ב..יש רשתות .שפחות מבעסות ויותר אכותיות . הם נותנות 40 אחוז צליל של תוף .לא כמו הגומי . 2 דברים אחת הם ניקרעות מהר האמת זה תלויי בו . אם הוא יסתכל עלייהם לא יקרה כלום אבל אם הוא יתופף הם בטח יקרעו לו . אחרי כמה שבועות . ושתיים . זה בעיה להחליף אותם כשרוצים . צריך לפרק בורג בורג . ועוד דבר אחרון . תידע לך שיש שתי סוגי אנשים .יש את אלה שחולים על תופים .ויש את אלה שממש אבל ממש שונאים את זה וזה עושה להם חור בראש. אז יש מקומות שאפשר לתופף. ויש מקומות שאי אפשר . בלי שום קשר לשכן הערס המסריח הזה . ואם זה היה שכן טוב שזה מפריע לו . מה לעשות?? זה תופים בוא נגדיל ראש . ונבין שתופים מזיינים תס'כל . במיוחד לאלה ששונאים את זה . או שיש עוד אופציה שיאתום את החדר עם מזרונים/ קלקר . זאת דעתי בנושא . יום קסום

Vdrums

New member
40% צליל של תוף? איפה אתה חי?

ורשת איכותית לא תיקרע אחרי כמה שבועות.

מזה רשת

אכותית לעזאזל חפרתי בחניות אין זה הכל אותו דבר אם יש לך תמונה אני ישמח (יש לי כבר שתי סטים של רשתות קרועות ) כן הרשתות שהיו לי נתנו צליל טוב ואפקט מצויין . מתח אותם כהוגן . תרביץ על התופים . וזה נישמע מצויין . אם נתקעת על ה40% אז אוליי קצת פחות לא חישבתי אבל נהנתי מזה מאוד

Vdrums

New member
רשתות של תופים אלקטרוניים, PINTECH, רולנד

HARTDYNAMICS. מתח כהוגן? כנראה שהבעיה בך ולא בעורות, מעולם לא נתקלתי במתופף שמותח את העורות לגמרי חוץ מהסנר, הפואנטה בעורות רשת היא לדמות את ההרגשה ולתת אפשרות למתיחה כמו עור. הווה אומר לא רק מתוח לגמרי. אחרת יוצא שאתה מנגן על סט פדים.

הרשתות האלה

מתיאמות למערכת אקוסטית?!? נראה לי שזה לא אותו דבר . כבר עברתי על זה איתך נראה לי תעלה תמונה איש. שאני ידע על מה אתה מדבר

Vdrums

New member
הנה

http://www.music123.com/Hart-Dynamics-Kontrol-Screen-Magnum-Drumhead-445444-i1138734.Music123 יש שם כל גודל סטנדרטי שאתה רוצה. וכן זה מתאים לסט אקוסטי, באלקטרוני אין 22 13 16...

מה זה

רשתות בצבע לבן .זה נראה כמו עורות לא משנה בכל אופן . איפו אני יכול בארץ לראות את זה פיזית . זה יעזור לי מאוד . והשאלה אם זה לא אותו חרטה כמו השחורות . חדשת לי . תודה

השחורות הן לא חארטה

אתה פשוט לא יודע להשתמש כנראה בתופים כמו שצריך... השחורות זה העורות הרשמיים של הפרל טרוולר והם לא ישווקו רשתות שכל שבוע נקרעות.. אתה מותח אותן יותר מדי ומתעלל בהן במכות חזקות מדי ... למדת אצל מורה ? אם לא אני ממליץ בחום לקחת כמה שיעורים לקבל בסיס טכני ללמוד להתעסק עם תופים יותר מאשר לנגן עליהם וזה יועיל לך ולתופים שלך מאוד!!!

היייי היייי

עד כאן.... אני לא מוכן ליספוג את זה א. לא קניתי את הרשתות של פרל קניתי רשתות כאלה. אותו דבר. ללא חברה . מהמסתול הרישמי ארתור. אבל זה בדיוק אותו דבר . ב. גם לפני שמטחתי אותם .וגם אחרי הם נקרעו לי .יש לי 2 סטים של רשתות קרועות ועוד דבר מזה לא כיף לי כל שבוע להוציא 200 שקל על רשתות אז תהיה בטוח שאני לא מיתעלל בהם ואני גם לא מלטף אותם אני מתופף כמו כולם . למדתי אצל מורה .היום אני לומד לבד עם חוברות ואל תעשה ממני גולם . זה פשוט יותר חסכוני . אצל מורה אני לא עושה כלום. הסחורה דפוקה נקודה . נסיון לא מוצלח. שמעתי על כמה סיפורי פוגי .אלף לילה ולילה .שבעל החנות אומר לי . למה אני מכיר משהו שהם מחזיקים לא שנתיים. זה לא יכול להיות . רק אם הוא מיסתכל על המערכת. ולא נוגע בה אוליי וגם אז אולי . יום קסום

Vdrums

New member
חבל שלא שאלת לפני בפורום.

להרבה אנשים יש נסיון רע עם ארתר ומוצריו. לפני כמה הודעות אמרת שאתה מנגן חזק ומותח לגמרי. אז גם לך יש חלק בקריעה שלהם וגם לעובדה שזה מוצר חרא.

אם זה

היה מוצר טוב גם אם הייתי מנסה ליקרוע אותו בכוונה. הוא לא היה ניקרע. טוב הגזמתי . אבל אתה מבין ת'כוונה מדובר במוצר בעייתי כל נגיעה צריכה להיות בדחילו ורחימו . מוצר לכוסיות

אין לך שום טעם להתעצבן

א, אני אמרתי שבמידה ולא למדת כדאי לך ואמרתי לך גם למה ב, אתה בעצמך אומר שאתה מתופף חזק מדי ,עורות ורשת זה לא בטון זה בסופו של דבר נקרע לכולם השאלה היא מתי ואם תתופף חזק מדי כן זה יקרע לך מהר מאוד ואם תתופף על זה בעדינות יותר כמו רבים זה יקרע לך אחרי הרבה זמן... לי יש סט עורות שמחזיק כבר שנה וחצי והוא סבבה לגמרי נשמע מעולה לא משנה כיוון לבדו ויש לי אחד חדש שממתין למקרה ו.. הכל תלוי באיך אתה מתופף... אני לא יודע איזה רשתות ארתור מוכר אבל רשתות של פרל זה ממש לא חארטה וזה לא נקרע אחרי שבועיים... ארתור הוא חתיכת אפס וגם אני נפלתי אצלו בפח והסחורה שלו שווה לחרא (חוץ מהסדרות של סונור הטובות יותר במידה והן אמיתיות ולא זיוף...) עכשיו עוד נקודה שזאת גישה לחיים לפחות אצלי... זה בלתי אפשרי לבוא ולומר הסחורה גרועה נקודה הבעיה שזה נקרע לא נמצאת אצלי, זה כמו לבוא ולומר הפרימייר שלי נשמעת חרא ואני מנגן מצוין כשהמציאות היא הפוכה... אני לא בא ואומר שאתה מנגן חרא כי אני לא שמעתי אותך אבל תבדוק למה זה נקרע זה לא יכול להיות שהסחורה כל כך גרועה שתוך שבועיים נקרעו לך שני סטים כשאתה אומר שאתה מתופף כוחני מדי... תבדוק את עצמך תשמע את עצמך מהצד (הקלטה) תראה איך מתופפים אחרים מנגנים... אם היה משהו שנראה בהודעה כמו ירידה או משו פוגע לא הייתה שום כוונה ואני מקווה שהבהרתי את המסר כמו שרציתי לפחות חחחח

תגיד

מה הוא מוכר מערכות מזוייפות או שאתה סתם מגזים?! 2.אף אחד לא חושב שזה בטון . שאלה אחרת אתה שוקל ממוצע .קנית כיסא שמחזיק 4 חודש וא"חכ נישבר לעומת זאת יש לך כיסא שנתיים .לא הייתה קורה לכיסא. שנישבר כיסא דפוק. 3.השאלה למה אתה קורה כוחני . תראה ראיתי מתופפים רציניים שממש משתגעים . ככה שאני די באמצע . אני לא כוסית ואני לא משוגע. נראה לי שאני הולם בהם כמו שצריך . טעון שיפור . אבל זה עדיין לא מצדיק מוצר שצריך לעמוד בלחץ. 4. בהתחלה לא חשבתי שהבעיה ברשתות הלכתי וקניתי עוד סט . ותופפתי בהיכון שעוד פעם זה הולך להיקרע . ובום . נירקע גם הסט השני . תוף אחרי תוף. לאט ובזהירות. אז שזה נהיה סידרתי . אני כבר בטוח שאני לא הדפוק . חוץ מזה אמרו לי כמה מהפורום שגם להם ניקרעו הרשתות . שזה בכלל מחזק את מה שאני חושב . ובקשר לסונור היא נישמעת סבבה רק השלש תמתמים נשמעים גרוע . לא צריך להיות גאון גדול בשביל לדעת .

Vdrums

New member
3. אל תשווה את עצמך לאחרים, כל אחד

מנגן חזק בצורה אחרת. משהו אצלך מתפקשש ומורה טוב יכול לסדר את זה ולעלות על הבעיה. 4. קנית מוצר חרא פעמיים. הבנת. תחפש משהו אחר. מי אמר שסונור זה לא טוב? 3 טמטמים זה כבר חצי מערכת... עורות ישפרו את המצב.

למעלה