ערסים

אני שמעתי על מערכות שהוא מדביק להן תווית של

סדרות וחברות שונות וטובות ... המערכת שאני קניתי הייתה מסריחה והיא הייתה תחת השם רוקסטאר (כמתחיל חשבתי שזה טאמה) והוא לא רצה שאני אבדוק ואמר לי קונה קונה לא קונה לא קונה ואני כנאיבי ישר קניתי.... 2.בטח שכן כי כסא שהוא לא מאסיבי ולא עמיד בפני התנודות שלך הוא חרא כסא לעומת זאת אם אתה קורע רשתות סדרתי "הולם בהם כמו שצריך " זה גם אשמה שלך וגם חרא של ציוד... תקנה את של פרל תיהיה עדין עם התופים , בכל זאת תופים זה לא להוצאת אגרסיות ולהלימה זה כלי נגינה בסופו של דבר אתה אמור להוציא ממנו צלילים וקצב ולא רעש כמה שיותר חזק... ואז תיהיה מרוצה גם מהסאונד וגם מאורח החיים של הציוד שלך... אין דבר כזה שעורות ורשתות לא נקרעים אין חיה כזאת! אבל נקרעים אחרי זמן רב ולא שבוע.. " ובקשר לסונור היא נישמעת סבבה רק השלש תמתמים נשמעים גרוע " אז מה כן נשמע בה טוב?! הסנר והבס?? חח

ואאלהה אתם

מצחיקים . אני פשוט ניקרע מכל הודעה . אני לא מתכוון לחזור על עניין הרשתות פשוט אין לי כוח כבר. מרוב שתופפתי כל כך חזק ....חחחחחח חחחחח הוצאתי הרבה אנרגיה .. לגבי ערס סטדיו . הוא ממש סידרתי הוא עושה את זה לכולם .. בדיוק אותו דבר ממש אותו מילים . חחחח חחחחחחחחח ולגבי התמתמים מה לעשות זאת המציאות. כנראה שאני צריך להחליף עורות .כמו שהציעו לי פו . אני לא מבין גדול בתאורים צליל עמוק פתוח .סגור . גבוהה .נמוך . פשוט צליל גרוע. ובעניין להלום בתופים כן כן להלום אז מה ללתף . תראה אני הייתי עובד עם להקה תקופה.עוזר להם עם הציוד. והיה שם מתופף .ראיתי אותו גם בטלויזיה כמה פעמים.פשוט חיה רעה .קורע תאמה שלהם. אז אני לא כזה משוגע .לפי מה שנראה אני די באמצע .אני לא מבין מה זה ניקרא אצלכם לתופף. והרשתות של פרל אני מאוד רוצה ליקנות אותם . אבל זה ניראה אותו דבר .למה שזה גם לא יקרע?! בגלל שכתוב עליהם פרל?!?

Vdrums

New member
אתה חוזר על דברים

כנראה שקנית עורות מעפנים, אז כן פרל עומדים מאחורי המוצר שלהם והוא יותר איכותי מחברה עלומת שם. אתה צריך ללמוד לנגן על תופים לא להלום בהם. אז מה אם ראית מישהו שקורע את הסט? אז אתה צריך להיות כמוהו? צא מהבועה ותפסיק להסתכל על אחרים, קיבלת פה ים של עצות ודעות שכולם באותו כיוון, תתחיל עם המורה החדש ושיהיה בהצלחה.

אתה תמיד חוזר על

הדברים .אותם תשבות רק בנוסח אחר . זה נראה שתמיד יהיה לך מה להגיד והויכוח הזה ימשך לנצח אתה ניטפל לשטיות שאני כותב תבין את המסר וזהו תודה בכל אופן .שחרר אותי . הבנתי מה אתה מנסה להגיד אני יחשוב על זה .

אין טעם לזה שאתה בא לבקש עזרה

אתה מבקש פה עזרה ועצות והבן אדם בא ועוזר לך והוא ממש לא חייב לעזור לך ויש לו שנים של ותק בנושא ונסיון גדול ולמרות זאת אתה מגיב בזלזול ולא נראה לי שבאמת טורח לקרוא ולהבין לעומק מה הוא מנסה לומר לך! להלום זה לא לנגן על תופים! לקחת מתופפים אחרים כמדד זה לא יקדם אותך לא ללמוד טכניקה עם מורה בצורה מסודרת יגרום רק לנזק ולא יועיל לך רשתות של פרל זה ממש לא חארטה תופים זה לא שק אגרוף זה כלי נגינה! כמו שכל כלי נגינה מצריך גם רגש כך גם התופים! זה שמתופפים מנגנים עליהם בצורה רועשת לא אומר שהם מפוצצים אותם! זה שימוש בטכניקה שתתן סאונד גדול ועצמתי בלי הרס של הציוד! עם ספר לא תוכל ללמוד איך לא להרוס את הגב או להחזיק מקלות כך שאתה חייב מורה טוב כדי לקחת בסיס! תלמד לקבל עצות ממנוסים ולהודות ותשנה גישה לגבי התופים ותצליח להתקדם! ברגע שתקשיב לאחרים תוכל לקבל ביקורות על עצמך ולשנות הרגלים מגונים רעים ותוכל להתקדם כמו שצריך על התופים! (מנסיון) זה בערך כל מה ששאלת פה וזהו זה באמת סוף הויכוח המטופש אתה רוצה תקח את הדברים האלה לתשומת לבך לא רוצה?! באסה...

אני

מת לענות לך. וליכתוב מגילת אסתר ורות בייחד. שתבינו למה התכוונתי .ולא תוציאו את הדברים מהקשרם. ((((אני מבין מה שאתם מנסיםלהגיד(את המסר) ולא ניתקע על מילה או שתיים. אבל אתם ניתקעים על מילה שאמרתי וגמרנו . נחרץ גורלי. אולי תיקראו את שאר ההודעה .לא רק את מה שלא בסדר בה .))) אבל אין לי כוח אני עייף קצת. ממש קצת . אוליי מחר נראה כבר. בכל אופן נעמתם לי מאוד . סליחה אם פגעתי במישהו.זאת לא הייתה המטרה . ליל מנוחה .

Vdrums

New member
פעם הבאה תכתוב הבנתי וזהו.

אתה חוזר על דברים אז הסברתי שוב בצורה אחרת כדי שתבין. תסתכל קצת לפני שאתה לוחץ שלח, "אני לא רוצה לדבר על הרשתות" בתחילת ההודעה. ובסופה שוב חזרת לרשתות של פרל... אני מקווה שבאמת הבנת...

pasiava

New member
כמה דברים

לגבי המשתיקים, נכון שאפשר להסיר אותם בלי בעיה, אבל מי אומר שהשכן כל כך עסוק שהוא בבית נגיד רק פעם בשבוע. אם תמיד בשעות הנגינה הוא בבית אז הוא כל יום ינגן בלי, יצרחו עליו והוא ישים? ולגבי המשפט האחרון- אוקיי, אז שישנא תופים כמה שבא לו. מי שרוצה לחיות בשקט שיעבור לקיבוץ. תאמין לי שאף אחד שלא קשור לתופים לא אוהב תופים. אולי מעטים. אף שכנים לא אוהבים מתופפים, אבל הם צריכים ללמוד לחיות עם זה, וכל עוד הוא מנגן בשעות המותרות, השכן יכול לקפוץ.

כן אבל

גם בשעות המותרות יש רעש ויש רעש תראה שלא תבין . גם אני סובל מזה אבל אני מבין את הצד השני (חוץ מזה נראה לי שהוא גר במושב לא) וגם אם לא . מה כל השכנים יעברו דירה בגללו . נו באמת ולגבי המשתיקים . גם אם זה ישקיט את האזור ב50% זה מצויין שפעם יתופף. עליהם ופעם על העורות . ויש הבדל בין צליל של תופים בשיר .לבין . סתם בום בום בום . זה מזיין לאנשים תסכ'ל זה מבעס רצח אבל אין מה לעשות זה בעיה נפוצה . או שיאתום תחדר כמו שאמרתי . או משתיקים . שינסה שיתמרן . זה הכל כי היום זה השכן הזה ומחר זה השכן השני .

חחחחחח חחחחחחחח ומה א"חכ

הוא יתופף במעצר ?!? זה שהכן חרא זה 1 וזה שהתופים מזיינים תס'כל זה דבר 2 תילמדו להפריד בין הדברים

avivmoshe2

New member
תודה על העצות

מה שקרה זה שאבא שלו דיבר איתו ועכשי הוא יסתום את הפה שלו ואם הוא ימשיך לעשות שטויות אני לא אוותר לו כל כך מהר. שמעתי שיש דבר כזה רשתות וזה לא מחזיק מעמד, לגבי המשתיקים זה יכול לעזור אבל זה לא יהיה כיף כל כך לנגן. תודה.

dw drum

New member
אחי אני מוכר משתיקים חדשים אם אתה מעונין

פרטים במסרים הנחה לחברי הפורום יום טוב!

dw drum

New member
משתיקים של חברת sound off תוצרת ארה"ב

נקנה בכלי זמר לפני חצי שנה ומפאת חוסר השימוש וההתאמה לסט שלי שהוא גדלים קטנים יותר נמכר. המשתיקים במצב מעולה בגדלים- 12,13,16,14 אני גר באזור מודיעין מחיר 150 טל לפרטים: 0547686690 , 02-9978195 לבקש את רז יום טוב!

למעלה