אין לך שום טעם להתעצבן
א, אני אמרתי שבמידה ולא למדת כדאי לך ואמרתי לך גם למה ב, אתה בעצמך אומר שאתה מתופף חזק מדי ,עורות ורשת זה לא בטון זה בסופו של דבר נקרע לכולם השאלה היא מתי ואם תתופף חזק מדי כן זה יקרע לך מהר מאוד ואם תתופף על זה בעדינות יותר כמו רבים זה יקרע לך אחרי הרבה זמן... לי יש סט עורות שמחזיק כבר שנה וחצי והוא סבבה לגמרי נשמע מעולה לא משנה כיוון לבדו ויש לי אחד חדש שממתין למקרה ו.. הכל תלוי באיך אתה מתופף... אני לא יודע איזה רשתות ארתור מוכר אבל רשתות של פרל זה ממש לא חארטה וזה לא נקרע אחרי שבועיים... ארתור הוא חתיכת אפס וגם אני נפלתי אצלו בפח והסחורה שלו שווה לחרא (חוץ מהסדרות של סונור הטובות יותר במידה והן אמיתיות ולא זיוף...) עכשיו עוד נקודה שזאת גישה לחיים לפחות אצלי... זה בלתי אפשרי לבוא ולומר הסחורה גרועה נקודה הבעיה שזה נקרע לא נמצאת אצלי, זה כמו לבוא ולומר הפרימייר שלי נשמעת חרא ואני מנגן מצוין כשהמציאות היא הפוכה... אני לא בא ואומר שאתה מנגן חרא כי אני לא שמעתי אותך אבל תבדוק למה זה נקרע זה לא יכול להיות שהסחורה כל כך גרועה שתוך שבועיים נקרעו לך שני סטים כשאתה אומר שאתה מתופף כוחני מדי... תבדוק את עצמך תשמע את עצמך מהצד (הקלטה) תראה איך מתופפים אחרים מנגנים... אם היה משהו שנראה בהודעה כמו ירידה או משו פוגע לא הייתה שום כוונה ואני מקווה שהבהרתי את המסר כמו שרציתי לפחות חחחח