ערסים

avivmoshe2

New member
ערסים

אני מתחיל את האימון באמת שלא הספקתי לנגן 5 דקות עד שהשכן העבריין מתחיל לצעוק מהחלון את השם שלי ולאיים עליי שהוא יכנס לבית שלי ויפרק אותי ואת התופים, רציתי לפנות למשטרה אבל אני לא יודע אם אחר כך אני אתקל בחרא הזה ברחוב וגם המשטרה לא עושה פה כלום מצידם שימותו האזרחים. אני ממש מרגיש חסר זכויות וחסר יכולת להתבטאות. אני מיואש מכל העניין ואין למי לפנות כדי לפתור את הבעייה הזאת. קרה לכם פעם מקרה כזה? ואיך פתרתם אותו?

avivmoshe2

New member
הלוואי

הלוואי והייתי יכול לפנות למשטרה אבל זה בלתי אפשרי משתי סיבות, הראשונה היא בגלל שהם יבואו אחרי שנה וצריך לסוע לעיר אחרת בכלל כדי להגיש תלונה וגם הם עוזרים פה לעבריינים, הסיבה השנייה היא שהוא בטח יביא חברים שלו והם יעשו בלאגן ויהיה פה מאבק מתמשך. באמת בגלל זה אני מרגיש חסר אונים לחלוטין. או שאני עוזב את התופים ואני אבכה על זה כל החיים שלי או שאני אנסה לעבור דירה או שאני אצטרך לפרק אותם מכות אבל אני לא רוצה להתחיל מריבות מסוכנות.

WinterZ

New member
תנעל בבית, תנגן בשעות שמותר.

ותפנה למשטרה אחי, זה לא צחוק הדברים האלה.

avivmoshe2

New member
ושכחתי

אני כן מנגן בשעות שמותר אם לא ציינתי את זה אני אפילו לפעמים לא מנגן כשמבקשים ממני אבל הוא פשוט ישר בא בצעקות ואיומים ונראה לי שאם אני אנעל את הבית הוא יפרוץ את הדלת אני מאמין שהוא מסוגל לזה. היום זו הייתה הפעם השנייה שהוא איים עליי.

Eilamt

New member
תגיד בן כמה אתה?

אני אומר שתתפוס לך זוג ביצים ואל תפחד לנגן..אחרי הכל אתה מנגן מתי שמותר...אני לא מאמין שהוא יעשה לך משהו,הוא סתם מאיים...פשוט אין מה לעשות עם השכנים האלה

avivmoshe2

New member
18

אבל באמת אני לא רוצה סתם לנגן והוא יקיים את האיום שלו ויבוא ויהרוס לי את הציוד וגם אותי, יכול להיות גם שאני יכניס לו יותר ממה שהוא יכניס לי אם אני אהיה ממש עצבני וברוח הנכונה.(שלא תחשבו שאני איזה כוסית חח) אין אבל תבין איזה מפחיד זה כשמישהו אומר לך שהוא יכנס לבית שלך, למתחם האישי שלך, ויעשה מה שהוא רוצה. כרגע מה שקורה הוא שאבא שלי ידבר עם אבא שלו (של הערס) ואני מקווה שהכל ירגע ואני יוכל לחזור לנגן. אני אעדכן אותכם ואני מקווה שהכל הסיפור הזה יגמר.

Vdrums

New member
תנגן, אם הוא יפרוץ את הדלת, יש משטרה.

לצעוק הוא יכול עד מחר, תגיד לו שיביא משטרה. אל תשכח שבתור שכן הוא יכול להציק לך כמה שבא לו, הוא לא חייב לך כלום כמו שאתה לא חייב לו.

avivmoshe2

New member
חח דרך אגב

אתם לא יודעים איזה קול חזק יש לו!!! אני ניגנתי ושמעתי את הצעקות שלו יותר מהמערכת תופים שלי, וזה לא שהוא מציק לי והוא אומר לי בנחמדות תפסיק לנגן הוא מטיל איימה נוראית.

Vdrums

New member
בן כמה הוא שאתה אומר שאבא שלך ידבר עם שלו?

ואז מה אם הוא צועק? אף שכן שהתופים שלך עולים לו למוח לא יבוא ויבקש ממך יפה, מבחינתו זה רעש מטריד.

avivmoshe2

New member
טוב באמת

יש הבדל בין לא לבקש יפה לבין לאיים שאם אני לא אפסיק באותה שנייה לנגן הוא יבוא לבית שלי ויעשה טרור בי ובמערכת שלי. אני ממש לא מסכים שאי אפשר לבקש יפה, עובדה שלפעמים היו שכנים שבאו וביקשו ממני יפה להפסיק והפסקתי.

Vdrums

New member
הוא ערס, הוא לא מכיר דרך אחרת חוץ מאיומים

וצעקות. ככה שזה כמו שכן שמבקש יפה, עכשיו הבעיה היא, אם אתה מפסיק כל פעם שמבקשים, אתה מספיק לנגן?

avivmoshe2

New member
אני לא

מפסיק לנגן כל פעם שאומרים לי כי בכל זאת אני מנגן בשעות מותרות, אבל אם אומרים לי להפסיק לנגן ואני מרגיש שהספקתי לנגן הרבה אז אני מפסיק אבל לא אחרי חמש -עשר דקות שאני בקושי מספיק לעשות חימום.

Vdrums

New member
או שאתהמגיע לסידור עם השכנים, כי מדבריך

מובן שהערס הוא לא היחיד שמתלונן/מאיים. או שאתה ממשיך לחיות עם הידיעה שכל פעם שתנגן יבלבלו לך את המוח.

avivmoshe2

New member
קודם כל

הוא היחידי שמאיים יש הבדל בין איום לתלונה. וכבר אף אחד לא מתלונן עליי זה רק הוא מאיים, אתה יודע בכלל מה האיום שלו היה? אם לא תקרא. "אם לא תפסיק לנגן עכשיו אני בא אלייך לבית ואני אשבור את התופים ואותך". והוא חזר על זה מלא פעמים כשאמרתי לו שאני אמשיך ואני לא שואל אותו.

Vdrums

New member
נו אז אם הוא חזר על זה מלא פעמים ואתה ממשיך

לנגן, אז הוא סתם נובח.

avivmoshe2

New member
חחחח התכוונתי

שאחרי שהוא איים עליי אמרתי לו שאני אמשיך לנגן והוא עוד פעם איים ואז אמרתי לו שאני אמשיך לנגן ואני לא שואל אותו ואז הוא המשיך לאיים. כל זה היה ב"שיחה" אחרי שהוא צעק את השם שלי כמו חולה נפש, נראה לי שכל הישוב שמע אותו.

כמו שמישהו אמר פה

אל תפחד. מעבר לעובדה שיש לך זכויות, ומותר לך לנגן בשעות המקובלות, אתה גם צריך להראות לו שאתה מכיר את החוקים, ולא מפחד ממנו. גם לי יש שכן בן זונה שמזיין לי את המוח ומאיים כשאני מנגן. כשהוא בא, אני פשוט אומר לו בפנים שאני שם עליו זין, ושיעשה מה שהוא רוצה. בינתיים הוא לא עשה כלום. בקיצור, אל תפחד ממנו.

למעלה